Darısı bebeğe inşallahYok yok yumurtlama da catlamada olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı bebeğe inşallahYok yok yumurtlama da catlamada olmuş
Amiinn hepimiz için inşallahHadi hayırlısı olsun bakalım
Biz de öyle 55 gün yoğun bakımda kaldı coronadan dolayı bir kere görmeme izin verildi zor çok zor bebek istiyoruz ama neler yaşayacağımızı bilemiyoruz Allah büyük başımız sağolsun canım1 yaşında bebeğimi koydum toprağa. 1 yıl yoğun bakımda yaşadı. Kimse yaşamasın yaşadığımı. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin.
Benim adetten sonra çıktı bu değer ya geç yumurtladım yada bebek geç tutundu. Sürekli kan vermek istemiyorum o yüzden cuma ultrasona gidicem keseyi de görürsem inşallah son bir kan daha veririm yeter. Değer yükseldi mi bilmiyorumHayırlı olsun bende dün yaptım 41 çıktı adete 8 gün varken ben erken yumurtladim ama sizin adet gününüz ne zamandi doktor yarın tekrar yap dedi bana kan iki katı çıkmış mi diye bakicak sanırım bu arada sağ kaşığım ara ara çok sızlıyor
İnşallah yükselmiştirBenim adetten sonra çıktı bu değer ya geç yumurtladım yada bebek geç tutundu. Sürekli kan vermek istemiyorum o yüzden cuma ultrasona gidicem keseyi de görürsem inşallah son bir kan daha veririm yeter. Değer yükseldi mi bilmiyorum
Hoşgeldin canım benimMavigrill beni de ekler misin canim bat26 nisan
Vardır bı hayır kuzum geciktiriyorsa güzelleştiriyordur üzülme sakınİyi geceler kızlar kan sonucum negatif çıktı
Hiç üzülme canım önümüzde ki ay güzel haberler alırsın inşallahİyi geceler kızlar kan sonucum negatif çıktı
Canım yumurtlamanın kaçıncı günü bugün tekrar yumurtlama da olabilir hamile olunca da pik oluyormuş tekrar bir çok kez görmüştüm burda sen yine de değerlendirmeye bak benceKızlar çok değişik birşey oldu bugün yumurtlama geçen hafta gördüm ve bugün yine pik ben anlamadım bana bı yardım edin yaa şimdi mi pik yoksa ben 2 kere felan mi yumurtladimm Eki Görüntüle 3037603
bence değerlendir kaçırma derim ikinci kez yumurtlamış olabilirsinKızlar çok değişik birşey oldu bugün yumurtlama geçen hafta gördüm ve bugün yine pik ben anlamadım bana bı yardım edin yaa şimdi mi pik yoksa ben 2 kere felan mi yumurtladimm Eki Görüntüle 3037603
Ayın 25 de yumurtladim önce ve bugün yani bir hafta felan olduCanım yumurtlamanın kaçıncı günü bugün tekrar yumurtlama da olabilir hamile olunca da pik oluyormuş tekrar bir çok kez görmüştüm burda sen yine de değerlendirmeye bak bence
Anow sonra ikiz olmasınbence değerlendir kaçırma derim ikinci kez yumurtlamış olabilirsin
Ay inşallah hamilesindir bunu da değerlendirip bi takip et bakalımAyın 25 de yumurtladim önce ve bugün yani bir hafta felan oldu
olsun olsunAnow sonra ikiz olmasın
Ayy amin 10 aydir bekliyoruzAy inşallah hamilesindir bunu da değerlendirip bi takip et bakalım
Bir tasta iki kuşolsun olsun
Kuzum ikinci kez yumurtlama olmuş büyük ihtimal değerlendirin bu süreçte test yapmaya devam et koyuluk devam ederse kanda gebelik testi yaptırırsınKızlar çok değişik birşey oldu bugün yumurtlama geçen hafta gördüm ve bugün yine pik ben anlamadım bana bı yardım edin yaa şimdi mi pik yoksa ben 2 kere felan mi yumurtladimm Eki Görüntüle 3037603