- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
Ederim kız merak etme her biseyi anlatırımHaber edersin bize gebelik düşündüğünüde söyleki ona göre versin takviyelerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ederim kız merak etme her biseyi anlatırımHaber edersin bize gebelik düşündüğünüde söyleki ona göre versin takviyelerini
Pekmez ıhlamur içip duruyorum şuanlık :) aferin içmiştim ama yoktur gebelik ya umut yok bu ay bidahaki aya kaldı Mayıs'ta görüşürüz herhaldeKozalak şurubu iyi geliyor ama olası gebeliğin varsa kullanma istersen şuan. Bende kovit olduğumda ağrı kesici bile alamamistim ne olur ne olmaz diye
Büyük ihtimal bende Mayıs'ta olucam kesin görüşürüzPekmez ıhlamur içip duruyorum şuanlık :) aferin içmiştim ama yoktur gebelik ya umut yok bu ay bidahaki aya kaldı Mayıs'ta görüşürüz herhalde
Benimde adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo olmadı galiba bu ayBüyük ihtimal bende Mayıs'ta olucam kesin görüşürüz
Mayıs'a tasiniriz kuzum üzülme alıştık zatenBenimde adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo olmadı galiba bu ay
Hakkımızda hayırlısı olsunBüyük ihtimal bende Mayıs'ta olucam kesin görüşürüz
Bende bilmiyorum valla gittiği yere gidecek herhaldeValla kuzum ya ne olacak bu halimiz bilmem
Hoşbuldumm canım teşekkür ederimHoşgeldin canım ekledim
Kızlar artımed gebelik testi nasıl kullandınızmı daha önce. Güvenilir mi
Yanilttigini duymadım hiçKızlar artımed gebelik testi nasıl kullandınızmı daha önce. Güvenilir mi
Evet canım bu. İlk bu silik çizgi gösterdi. Bakalım kan sonucunda anlıcaz. Dünden daha koyu bugünki yaptığım hattaEki Görüntüle 3037224 bu mu canım benim eşimde bundan almış ama kullanmadım henüz
Bugün kan testi sonucuna göre tescillerz artık dünden daha koyu bugünki. İlk bu silik çizgi gösteremişti eğer öyleyse en iyi test bence çok hassas demekkiYanilttigini duymadım hiç
Fibroadenom çıktı prolaktin çok düştüğünden olmuş sanırım. iki gündür erken gebelik testinde çok silik bir çizgi çıkıyordu 3 tane yaptım 3 ü de öyle hastaneye gitmişken hcg de yaptırıyım dedim 0.100 çıktı days comfort erken gebelik testine güvenilmeyeceğini anladımKızlar bi rde dün mememde sert bi kitle hissettim fındık kadar acımıyor ama hassasiyet var gibi dostinex böyle bişey yapar mı çok mu düştü acaba prolaktinim yaşayan var mı dostinex kullananlar ?
Comfort yalancı çizgi gösteriyor diyenler çok. Hayırlısı olsun kuzum sen sağlıklı iyi olsa bebiş gelir bişey verdi mi peki yükselmesi için yoksa kendisi yükselir mi dediFibroadenom çıktı prolaktin çok düştüğünden olmuş sanırım. iki gündür erken gebelik testinde çok silik bir çizgi çıkıyordu 3 tane yaptım 3 ü de öyle hastaneye gitmişken hcg de yaptırıyım dedim 0.100 çıktı days comfort erken gebelik testine güvenilmeyeceğini anladım
Kendisi yükselir dedi canımçabuk yükselen bi hormon dedi. Daha önce de defalarca almıştım bu markadan 2 kere 12 lisini aldım hiç böyle gelmemişti başımaComfort yalancı çizgi gösteriyor diyenler çok. Hayırlısı olsun kuzum sen sağlıklı iyi olsa bebiş gelir bişey verdi mi peki yükselmesi için yoksa kendisi yükselir mi dedi
12 lisi çok yüksek kuzum 2 tanesi bile düşürüyorKendisi yükselir dedi canımçabuk yükselen bi hormon dedi. Daha önce de defalarca almıştım bu markadan 2 kere 12 lisini aldım hiç böyle gelmemişti başıma
Benim adetim geçtiği halde çıkmamıştı 1 hafta geçti çok silik çıktı kahverengi kanamam oldu adet oldum sandım hattaYok kuzum geçmedi daha 1 nisan olmazsam 3 ü gibi tekrar yaparım inşallah
Hayırlı olsun bende dün yaptım 41 çıktı adete 8 gün varken ben erken yumurtladim ama sizin adet gününüz ne zamandi doktor yarın tekrar yap dedi bana kan iki katı çıkmış mi diye bakicak sanırım bu arada sağ kaşığım ara ara çok sızlıyorCanlar gebelik değerim 52 çıktı düşük mü sizce nasıl? :)
At bakayım sonucu canım varsaEvet canım bu. İlk bu silik çizgi gösterdi. Bakalım kan sonucunda anlıcaz. Dünden daha koyu bugünki yaptığım hatta
Bugün kan testi sonucuna göre tescillerz artık dünden daha koyu bugünki. İlk bu silik çizgi gösteremişti eğer öyleyse en iyi test bence çok hassas demekki
Aaaaa benimki de normal gebelik testi erken değil madem bende regl olmazsam 1 hafta sonra yapayım testiBenim adetim geçtiği halde çıkmamıştı 1 hafta geçti çok silik çıktı kahverengi kanamam oldu adet oldum sandım hatta