- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Yaaaa ben bu ay regl olduğumda kararlıyım kür yapıcamBende bilmiyorum valla gittiği yere gidecek herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa ben bu ay regl olduğumda kararlıyım kür yapıcamBende bilmiyorum valla gittiği yere gidecek herhalde
Ben kürlere tövbe ettim valla 3 ay hayıt otu aslan pençesi civanperçemi içtim geçen ay soğan kürü denedim hemen üstüne kist var amh 14.34 çıktı dedim bir daha tövbeYaaaa ben bu ay regl olduğumda kararlıyım kür yapıcam
Aaaaa demek herkese aynı etkiyi vermiyor kuzum ben hayıt otu hariç hepsini yaptım hormonlarım düzeldi şükür adetin 2.günü bal tarçın çörekotu kürüne başlıcam ondan bişey olmaz inşallahBen kürlere tövbe ettim valla 3 ay hayıt otu aslan pençesi civanperçemi içtim geçen ay soğan kürü denedim hemen üstüne kist var amh 14.34 çıktı dedim bir daha tövbe
At bakayım sonucu canım varsa
Çiçekli olan akşamüstü diğeri ya dün akşam yada sabah olması lazımAt bakayım sonucu canım varsa
Öyle valla herşeyin en anormali beni buluyor zaten. Dün doktor ilk defa amh değerini 14 gördüm dediAaaaa demek herkese aynı etkiyi vermiyor kuzum ben hayıt otu hariç hepsini yaptım hormonlarım düzeldi şükür adetin 2.günü bal tarçın çörekotu kürüne başlıcam ondan bişey olmaz inşallah
Haa yok testin 12 lisi canım yanlış anlaşılma oldu ilacı o kadar kullanmadım12 lisi çok yüksek kuzum 2 tanesi bile düşürüyor
Ortadakiler pik kuzum bazen testler böyle çıkartıyorDün doktor yumurtan ya çatladı ya da çatlayacak demişti testim de bugün silikleşti ama sizce neden yumurtlama günü tam koyulaşmamış olabilir arkadaşlar. Yumurta tam gelişmediği için olabilir mi? Öyle olsaydı doktor söylermiydi? Yine kafamda deli sorular.
Canım pek gözükmüyor yaÇiçekli olan akşamüstü diğeri ya dün akşam yada sabah olması lazım
İnşallah bu silik olanlarda yumurtlama dır benimde öyleydi hiç tam anlamıyla pikk göremedim doktor görmüştür de demiştir canım yoksa neden desinDün doktor yumurtan ya çatladı ya da çatlayacak demişti testim de bugün silikleşti ama sizce neden yumurtlama günü tam koyulaşmamış olabilir arkadaşlar. Yumurta tam gelişmediği için olabilir mi? Öyle olsaydı doktor söylermiydi? Yine kafamda deli sorular.
İnşallah düzelir yaÖyle valla herşeyin en anormali beni buluyor zaten. Dün doktor ilk defa amh değerini 14 gördüm dedi
E iyi o zaman tam koyu değilmiş gibi hissettim de bide erken olunca yumurtlama artık iyice paranoyaklaşmaya başladım sanırımOrtadakiler pik kuzum bazen testler böyle çıkartıyor
Ay inşallah ya darısı gebelik testini pozitif görmeye inşallahİnşallah bu silik olanlarda yumurtlama dır benimde öyleydi hiç tam anlamıyla pikk göremedim doktor görmüştür de demiştir canım yoksa neden desin
Valla doktor muayenede bakıp amh değerinin 14 olması bende bi önem ifade etmedi dedi ama bakalım bu ay gebelik olmazsa adette diğer hormon tahlillerine bakıp ilaç verecekmişİnşallah düzelir ya
İnşallah inşallahAy inşallah ya darısı gebelik testini pozitif görmeye inşallah
İlaçla daha kolay gebe kalınıyormuş ne ilacı verecek acaba :)Valla doktor muayenede bakıp amh değerinin 14 olması bende bi önem ifade etmedi dedi ama bakalım bu ay gebelik olmazsa adette diğer hormon tahlillerine bakıp ilaç verecekmiş
Hiç bilmiyorum valla çok da merak ediyorumİlaçla daha kolay gebe kalınıyormuş ne ilacı verecek acaba :)
Hadi hayırlısı olsun bakalımHiç bilmiyorum valla çok da merak ediyorum
Yok yok yumurtlama da catlamada olmuşE iyi o zaman tam koyu değilmiş gibi hissettim de bide erken olunca yumurtlama artık iyice paranoyaklaşmaya başladım sanırım