- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
Ayyy evet en sevdiğim1 Nisanın çiçek kadınları
@seklla
@visnelikek41
@zennure00
@Eses1
@marshmelov
@Cmz
Aranızda test yapan oldu mu ??? Hadi bize güzel haberler verinde mutlu olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy evet en sevdiğim1 Nisanın çiçek kadınları
@seklla
@visnelikek41
@zennure00
@Eses1
@marshmelov
@Cmz
Aranızda test yapan oldu mu ??? Hadi bize güzel haberler verinde mutlu olalım
Kuzum 8 ay içinde olmazsa farklı doktora gidip aşılamaya gidin belki bu zamana kadar yumurtlamaya denk gelmediniz tek seferde denk gelen yumurtlamada illa olacak diye bişey yok, 3 ay yumurtlama takibi yapıp deneyin o zaman olmazsa aşılama yaptırirsiniz canını sıkmaya gerek yok stresten bile olmuyor olabilir kafanı rahatlat birazBende sıkıntı yok da eşimde var biraz.6 ay 7 yumurta harcadım bilindiği kadarıyla.Geçen ay yumurta takibiyle sürpriz yumurtaya rastladık yine olmadı bu ay artık beni kimse tutamaz bişeyler yapılıcak yoksa doktor değiştirmeye kadar giderim çok çok sevmeme rağmen.
Normal testler yanıltabilir şuan adet günün geçtikten sonra yeniden dene kuzum3 gün önce normal gebelik testi yapmıştım onda bişey çıkmadı canım :)
Hiçbir sorun yoktu siprali çıkardım doktor hemen netleştirelim mi dedi ben ne olacağını bilmiyordum evet dedim amaaa iğne klomen ve iğne rahim duvarını inceltiyor o yüzden olmadı bende bıraktığım ayda kalınlaştı rahim duvarımHadi bakalım inşallah çok sevindim. Sorun neydi peki şimdiye kadar
Kız kan testi yaptırdım sabahVardır olanda bir hayır kuzum umudunu yitirme olacak inşallah
Sorun olmaması çok iyi canım. Rabbım isteyen herkese nasip etsin.Hiçbir sorun yoktu siprali çıkardım doktor hemen netleştirelim mi dedi ben ne olacağını bilmiyordum evet dedim amaaa iğne klomen ve iğne rahim duvarını inceltiyor o yüzden olmadı bende bıraktığım ayda kalınlaştı rahim duvarım
Ne zaman çıkacak sonucunKız kan testi yaptırdım sabah
Yarın çıkar sağlık ocağında yaptırdımNe zaman çıkacak sonucun
Barkodu alsaydın keşke bakarsın akşamYarın çıkar sağlık ocağında yaptırdım
E nabizdan bakicam kızBarkodu alsaydın keşke bakarsın akşam
Barkodla nasıl bakiliyo kız ben bilmiyorum onuBarkodu alsaydın keşke bakarsın akşam
Barkottaki kodu alınca bağlı bulunduğun il sağlık müdürlüğünun sitesinden erkenden bakabiliyorsun aklında bulunsunE nabizdan bakicam kız
Yaa bilmiyordum bunu öğrenmiş oldumBarkottaki kodu alınca bağlı bulunduğun il sağlık müdürlüğünun sitesinden erkenden bakabiliyorsun aklında bulunsun
Bordo bereli olmak bunu gerektirirYaa bilmiyordum bunu öğrenmiş oldum
Süpersin valla tatlışBordo bereli olmak bunu gerektirir
Şifre filanda gerekiyodur dimiSüpersin valla tatlış
Onu bilmiyorum hiç ordan bakmadım ama bakan arkadaşlar varŞifre filanda gerekiyodur dimi
Hmm bidahakine öyle denicemOnu bilmiyorum hiç ordan bakmadım ama bakan arkadaşlar var
Bende dün sabah sağlık ocağında yaptırdım öğleden sonra il sağlık müdürlüğü sitesinden çıktı canım barkodsuzda öğreniyorsunYarın çıkar sağlık ocağında yaptırdım
İl sağlık müdürlüğünün sitesine gir orda sağlık ocağı sonuçları kısmına tıklaE nabizdan bakicam kız