- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Dunkunu gördüm sana yine el sallıyordu bebişinDun akşam görmüştüm sabah yapmadın akşam yaparım tekrar bakalım aynı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dunkunu gördüm sana yine el sallıyordu bebişinDun akşam görmüştüm sabah yapmadın akşam yaparım tekrar bakalım aynı mı
Bazen idrar da çıkmayabiliyormus aşılama da olsa kanda sonuç görünüyormus ayy bakalm yaAşılama olduğu için şimdide yapabilirsin aslında pazartesi zaten kan vermeye gidiceksin
Tamam bakalım güzel haberlerini bekliyoruzKap yok elimde canisi rsim karton bardak alicak yarın ilk idrarla yapayım diyorum
Dunkunu gördüm sana yine el sallıyordu bebiş
Çok sağol canım çıkar çıkmaz haber beirirmHaberlerini bekliyorum kuzum Allah'ın izniyle çıkmaz insallah
İnşallah canisi inşallah bende güzel. Haber vermek istiyorumTamam bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Ondan dedim zaten negatif ciksada moral bozma mühim olan kan testinBazen idrar da çıkmayabiliyormus aşılama da olsa kanda sonuç görünüyormus ayy bakalm ya
İnandık basaricaz olacak bu ayİnşallah canisi inşallah bende güzel. Haber vermek istiyorum
Sırf yapmak için yapicam zaten sağlık ocağında da akşam 8/9 gibi cikiiyor sistemde sonuç o da ayrı bı bekleyişOndan dedim zaten negatif ciksada moral bozma mühim olan kan testin
İnşallah canımİnandık basaricaz olacak bu ay
Benim ertesi günü öğlen çıkmıştı sonucumSırf yapmak için yapicam zaten sağlık ocağında da akşam 8/9 gibi cikiiyor sistemde sonuç o da ayrı bı bekleyiş
Halk sağlığı sitesinden bakıyordum akşam 8/9 de çıkmıştı sonuç sağlık ocağı na gitmedim bı daha zatenBenim ertesi günü öğlen çıkmıştı sonucum
Sorma hamile kalırsam giyemem diye kıyafet almaz oldum ben de inşallahh canımm inşallahAyy hiç sorma pacoz gibi dolasiyodum ne kıyafet alıyordum ne saç yapıyodum aman olursa kıyafet elimde kalır saçı boyamayayim zarar verir Çok üstüne düştüm inşallah canım benim bereketiyle gelsinler art ardayiz inşallah senden güzel haberler alicaz inanıyorum
İns güzel sonuçlarOh yarasın iyi yapmışsın vallahi, bebek derdine kendimi saldık iyice bakmaz olduk. Hadi bakalım güzel haberlerle dolup taşalım Ramazan ayı uğurlu gelsin hepimizee
Ben de perşembe aşılama oldum bekleme sürecindeyim, büyük gün 6 nisan hayırlısı..
Tamam canım inşallah sabredebilirim idrar yaptım şu 6 gün önce olandan prediktör negatif çıktı tabi kiKuzum seninle biz aynı anda yapicaz aynı tarihte olmuş çok erken 2 Nisan ya da 3 Nisan'da yapalimki doğru sonuca ulaşalım
İnsallah cnm amin bir kac ay daha ovulasyon yapin ayni cikiorsa zaten oledir dedigi gbi bnmkiler daha silik bile olabliordu insallah tez vakitte nasip olsun aminnnAyyy çok sevindirdin beni umut oldun bana canım çok teşekkür ederim inofolic combi kullanıyorum folik asit başka bişey vermedi doktor şuanlık değerlendirdik bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız en kısa zamand a
Yok canimGökçe ikiz varmı ailede
Pek belirtim yok canim eskiden kahvalti yapmazdim kahve ile gecistirirdm suan ac kalamiyorum. Ara ara kasik agrim oluyor goguslerin dolgun gibiBu arada belirtiler nelerdi?
2 aydır deniyorum canım ya geçen ay göremedim yumurtlama bu ay da olmazsa bidahaki aya kaldı artık nasip :)) aminn inşallahİnsallah cnm amin bir kac ay daha ovulasyon yapin ayni cikiorsa zaten oledir dedigi gbi bnmkiler daha silik bile olabliordu insallah tez vakitte nasip olsun aminnn