- 8 Kasım 2021
- 963
- 1.714
- 30
Daha onceleri kullandim ama bnm sorunum yumurtam buyukuyordu bu ay femara kullandim doktor ztm ultrasonla bakti yumurtalara o yuzden bu ay gerek duymadimCanım peki sen ovülasyon testi kullanıyor muydun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha onceleri kullandim ama bnm sorunum yumurtam buyukuyordu bu ay femara kullandim doktor ztm ultrasonla bakti yumurtalara o yuzden bu ay gerek duymadimCanım peki sen ovülasyon testi kullanıyor muydun
Belirtin oldu mu kuzum nasıl ilerliyor şuanDaha onceleri kullandim ama bnm sorunum yumurtam buyukuyordu bu ay femara kullandim doktor ztm ultrasonla bakti yumurtalara o yuzden bu ay gerek duymadim
Daha cok yeni oldugu icin pek belirtim yok aslinda ama tatli tstli kasik ağrılarım oluyorBelirtin oldu mu kuzum nasıl ilerliyor şuan
Çok sevindim senin adına inşallah rahat bı süreç gecirir sağlıkla kucağına alırsın bebişiniDaha cok yeni oldugu icin pek belirtim yok aslinda ama tatli tstli kasik ağrılarım oluyor
Anladım canım tekrardan gözün aydın inşallahDaha onceleri kullandim ama bnm sorunum yumurtam buyukuyordu bu ay femara kullandim doktor ztm ultrasonla bakti yumurtalara o yuzden bu ay gerek duymadim
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin bizlere de nasip olsunnnBat 1 nisan kizlarr dun dayanamayip test yaptimm. Haftaya cuma kesesi göreceğiz Allahin izni ile rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Insallah canimmm gruptaki herkes ve isteyen herkessss pozitifi gorsunnHayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin bizlere de nasip olsunnn
tebrik ederim canım harika bir haber.Bat 1 nisan kizlarr dun dayanamayip test yaptimm. Haftaya cuma kesesi göreceğiz Allahin izni ile rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Benm 12 mart yumurtam 22mm di catlamak uzere dedi doktor.. pazar yapacaktim dayanamadm cuma yaptimmtebrik ederim canım harika bir haber.
Yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin. Benim de bat 31 Mart-1 Nisan gibi, erken diye test yapmadım. Gün sayıyorum
Benim 16 martta oldu o zaman beklemeye devamBenm 12 mart yumurtam 22mm di catlamak uzere dedi doktor.. pazar yapacaktim dayanamadm cuma yaptimm
Canim araliktan bero deniyoruz ilk kez bu ay femara kullandim ve oldu keseyi gorucem haftaya icim iyice rahatlayacak umarim sende poztifj gorursun haftaya bekliyorum haberiniBenim 16 martta oldu o zaman beklemeye devam
İnsan dayanamıyor ki çok iyi anlıyorum.
Ne güzel pozitifi görmüşsün maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Kaç ay sonra gebelik elde ettiniz ?
Bu güzel haberleri okumadık çok iyi geliyor gerçekten.
Tamam canım teşekkür ederimÇıkmaz canım çok erken
Hadi gözünüz Aydın benim de 2 nisan çıkmaz diyorlar. Sizin yumurtlama ilişki tarihi neydiBat 1 nisan kizlarr dun dayanamayip test yaptimm. Haftaya cuma kesesi göreceğiz Allahin izni ile rabbim isteyen herkese nasip etsin..
12 mart canmHadi gözünüz Aydın benim de 2 nisan çıkmaz diyorlar. Sizin yumurtlama ilişki tarihi neydi
Hıı regl aralığınız uzun o zaman benim 19 Mart çok şükür çok sevindim1
12 mart canm
Baktirsam iyi olucak tatlım böyle şüpe içinde kalmam belli olur mu kiKuzum sen bı kanda betaya baktirsana
Bu arada belirtiler nelerdi?1
12 mart canm
Aynen öyle bende çok şaşırmıştımNeden söylemez bir insan anlamıyorum zamane yengeleri bir değişik:)