- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Allah sonumuzu hayretsin canım yaNolucak bizim bu hallerimiz bilmem sen yumurtlamiyosun ben catlamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sonumuzu hayretsin canım yaNolucak bizim bu hallerimiz bilmem sen yumurtlamiyosun ben catlamiyorum
Aynen yaa tamam ya devam bakalım sonuçlar ne olcakAllah sonumuzu hayretsin canım ya
Canım 19 unda gördüm. 6 sat tarihi . Belirtim yok belirgin çok kulak asmak istemiyorum psikolojik çoğu. Senin var mı?Bat tarihlerimiz ayni seninle bi belirtin var mi ??? Ne zaman gordun canim yumurtayi
Çikolata kistinin yenileme ihtimali var mı pekiYok sadece hayıt otu ve aslan pençesi kullandım ama onu 3 aydır kullanıyordum. Aslında oda etkilemiş olabilir mi. İnanın o kadar yoruldum ki 4 yıldır çikolata kistiyle uğraşıyorum 2 kez ameliyat oldum 3 yıldır hamile kalamıyorum. Tam çikolata kisti bitti dedim şimdi de bunu böyle görünce artık çıldırdım.
Ekledim canım benim hoşgeldin
Ekledim canım hoşgeldinBenide ekle canım Mavigrill 16 nisan bat
İnşallah kuzumKızlar selam benimde 9 aydır olmuyor eşimde ve bende problem yok Prolaktin yüksekliğim vardır 1 ayda dostinexle kontrol altına aldık şubat ayında klomen ve subat 28 de çatlatma iğnes oldum maalesef olmadı gene bugün tekrardan doktordaydım yumurtalarım oluşmaya başlamış suanlık sag tarafımda 11 mm olmuş çarşambaya kadar daha da büyür dedi büyük ihtimalle çatlatma iğnesi tekrarlayacak ins nisan ayında bebiş haberimizi alırız hepinizin kavuşması dileğiyle
Çıkmaz canım çok erkenKızlar canlar benim bat 2 nisan çatlama 19 Mart yumurta takibi ile baktık 23 mm sağ. Yarın kan testi yaparsam çıkar mı çünkü sonraki gün şehir dışında olacağım ve günlerce baktıramayacağım meraktan çatlarım
Kuzum sen bı kanda betaya baktirsanaİnşallah olsun artık çok istiyorum GittiGidiyor'dan aldım tatlım
Anladim canim . Yogun agrilar yasamaya basladim dunden itibaren ama anlasilan kendini dinlememek gerekCanım 19 unda gördüm. 6 sat tarihi . Belirtim yok belirgin çok kulak asmak istemiyorum psikolojik çoğu. Senin var mı?
İlişki üstünden en az 10 gün geçmiş olması gerekmiş. Çıkmaz yani sen çantada gebelik testi bulundur. Az kalmış bataKızlar canlar benim bat 2 nisan çatlama 19 Mart yumurta takibi ile baktık 23 mm sağ. Yarın kan testi yaparsam çıkar mı çünkü sonraki gün şehir dışında olacağım ve günlerce baktıramayacağım meraktan çatlarım
İlk haberler gelmeye başladı tebriklerBat 1 nisan kizlarr dun dayanamayip test yaptimm. Haftaya cuma kesesi göreceğiz Allahin izni ile rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Tebrikler canım saglıkla tutunsun insallah süreciniz nasıldıBat 1 nisan kizlarr dun dayanamayip test yaptimm. Haftaya cuma kesesi göreceğiz Allahin izni ile rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Cok sagol canimmm insallah bu ay ilk kez femara kullandim ve 22mm yumurtam oldu. Pek bir belirtim yoktu daha erken belkide bilemiyorum. Ara ara kasik agrim oluyor sadece o kadarTebrikler canım saglıkla tutunsun insallah süreciniz nasıldı
Maşallah canım böyle haberler hepimizi umutlandırıyor daha cok mutlu oluyoruz saglıklı sıhhatli sorunsuz keseyi görmeyi de nasip etsin rabbim ben de geçen ay klomen ovitrella denedim olmadı bi de üstüne covid oldum bu ay bakalım neler olcak dua et bizleredeCok sagol canimmm insallah bu ay ilk kez femara kullandim ve 22mm yumurtam oldu. Pek bir belirtim yoktu daha erken belkide bilemiyorum. Ara ara kasik agrim oluyor sadece o kadar
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Umarim bu ay pozitifi gorursunuzMaşallah canım böyle haberler hepimizi umutlandırıyor daha cok mutlu oluyoruz saglıklı sıhhatli sorunsuz keseyi görmeyi de nasip etsin rabbim ben de geçen ay klomen ovitrella denedim olmadı bi de üstüne covid oldum bu ay bakalım neler olcak dua et bizlerede
Yaaaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin nasıl sevindim hayırlı olsunBat 1 nisan kizlarr dun dayanamayip test yaptimm. Haftaya cuma kesesi göreceğiz Allahin izni ile rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Maşallah canım gözün aydın nazar değmesin inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinBat 1 nisan kizlarr dun dayanamayip test yaptimm. Haftaya cuma kesesi göreceğiz Allahin izni ile rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Canım peki sen ovülasyon testi kullanıyor muydunBat 1 nisan kizlarr dun dayanamayip test yaptimm. Haftaya cuma kesesi göreceğiz Allahin izni ile rabbim isteyen herkese nasip etsin..