- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Ben hayittan memnun kaldım sende ona göre dene hangisi iyi gelirse onunla devam edersinHoşbuldukk ben neye başlasam bilemedim en etkilisi hangisi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hayittan memnun kaldım sende ona göre dene hangisi iyi gelirse onunla devam edersinHoşbuldukk ben neye başlasam bilemedim en etkilisi hangisi acaba
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Hoşgeldin canım benim Amin inşallah gelirler artık bol pozitifli bı ay olur hepimiz içinmerhaba bat 29 nisan benide eklermisiniz umarim bu ay nasip olur hepimize Ramazanin bereketi bolluguyla gelsin bebislerimiz aminnnn
Kime yazdin canımHsg sonrası doktor size ne soyledi acaba ?
Valla hsg cektiren herkese soruyorum duş alindimi ne zaman ilişki oldu ilac verildi mi merak ediyorumKime yazdin canım
Duşta kısıtlama yok canım 3. Gün ilişki oldu ama öncesinde adet bittikten sonra asla ilişki olmamalı yoksa yapmıyolar 3 lü antibiyotik verildiValla hsg cektiren herkese soruyorum duş alindimi ne zaman ilişki oldu ilac verildi mi merak ediyorum
Ha duş alim o zaman bide 6 gün denildi bana 3 gunde öncesinde olmadı nide size verilen antibiyotik hangisi acabaDuşta kısıtlama yok canım 3. Gün ilişki oldu ama öncesinde adet bittikten sonra asla ilişki olmamalı yoksa yapmıyolar 3 lü antibiyotik verildi
HoşbuldumHoşgeldin canım benim
Aaa bize öyle bir şey denmedi önceki gece olmuştu ilişkiDuşta kısıtlama yok canım 3. Gün ilişki oldu ama öncesinde adet bittikten sonra asla ilişki olmamalı yoksa yapmıyolar 3 lü antibiyotik verildi
Canım yaptın mı bugün ovülasyonKız beni de ekle listeye 5 Nisan
Ewet kız yaptım aynı koyu çıktıCanım yaptın mı bugün ovülasyon
Ayyy valla heyecanlandım havuç yemiş miydin belkide çatlamıyordur yumurtan o ihtmal de var ama inşallah hamişsindir biz en güzel ihtimali sayalımmmEwet kız yaptım aynı koyu çıktı
Bilemiyorum canım yaa niye böyle havuç yemedim. Acaba catlamiyormu olabilir miAyyy valla heyecanlandım havuç yemiş miydin belkide çatlamıyordur yumurtan o ihtmal de var ama inşallah hamişsindir biz en güzel ihtimali sayalımmm
Eşim bozuk senin testler diyor ama arkadasimda denedik normal çıkıyorBilemiyorum canım yaa niye böyle havuç yemedim. Acaba catlamiyormu olabilir mi
Valla olabilir canım yarın sabah ye inşallah 1 2 tane akşam yine yap bakalım sonuç ne çıkacK . . Bende test yaptım yine silik çıktı sanırım bu ayda yumurtlama göremicem 1 hafta kaldı adetimeBilemiyorum canım yaa niye böyle havuç yemedim. Acaba catlamiyormu olabilir mi
Olur mh kız öyle senin ya çatlamamıstır yada hamişsindirEşim bozuk senin testler diyor ama arkadasimda denedik normal çıkıyor
Denicem bunu yarın bakalım fark olucak mıBen yine test yaptım yine silik çıktı sanırım bu ay da yumurtlama göremivrm
Valla olabilir canım yarın sabah ye inşallah 1 2 tane akşam yine yap bakalım sonuç ne çıkacK . . Bende test yaptım yine silik çıktı sanırım bu ayda yumurtlama göremicem 1 hafta kaldı adetime