yok yok içini ferah tut, gebeliğe engel bir durum yoktur, bu kadar çabuk da olmaz öyle bir şey diye düşünüyorum :)Evet ben de öyle düşündüm. Umarım da öyledir.Daha önce hiç myom var dememişlerdi. Gebeliği engeller diye korktum
bir gün öncesi, sonrasında da 2 günde bir değerlendirin diyorlar. nasip bakalım :)Elimde bı tane olunca hangi gün olduğunu bilemedim bı gün öncesini değerlendirdik o gün akşamüzerine doğru sağ kasık agrim olmuştu, akıntım olmuştu bariz çatlama belirtisiydi ama bu testi yaptığımda hiç bir belirtim kalmadı artik hayırlısı birgün öncesiyle idare edicez
Yok hiç denemediler tam deneyecekken hamile kaldı :))böyle hikayeler insana moral oluyor. peki bu süreçte tüp bebek falan denemişler miydi?
Canım inşallah sende bende hepimiz tez zamanda gebelik testinde çift çizgiyi görürüzElimde bı tane olunca hangi gün olduğunu bilemedim bı gün öncesini değerlendirdik o gün akşamüzerine doğru sağ kasık agrim olmuştu, akıntım olmuştu bariz çatlama belirtisiydi ama bu testi yaptığımda hiç bir belirtim kalmadı artik hayırlısı birgün öncesiyle idare edicez
Yaaa benim anlamadığım benim 1.5 sene oldu çocuk deneyeli ve hamile kalamadım ama doktor bişey demedi zamana bırakın dedi kaç kez okudum burda milletin doktoru klomen falan veriyor benimki zamana bırakın diyorElimde bı tane olunca hangi gün olduğunu bilemedim bı gün öncesini değerlendirdik o gün akşamüzerine doğru sağ kasık agrim olmuştu, akıntım olmuştu bariz çatlama belirtisiydi ama bu testi yaptığımda hiç bir belirtim kalmadı artik hayırlısı birgün öncesiyle idare edicez
Hsg çektirdinmiYaaa benim anlamadığım benim 1.5 sene oldu çocuk deneyeli ve hamile kalamadım ama doktor bişey demedi zamana bırakın dedi kaç kez okudum burda milletin doktoru klomen falan veriyor benimki zamana bırakın diyor
Onun ne oldugunu bilmiyorum ama smear testi yapmıştı vajinadan sıvı alarakHsg çektirdinmi
Kuzum 1 yıl gebelik oluşmayan kişilere rahim filmi diğer adıyla hsg çekiliyo tüplere bakılıyo eğer tüplerde tıkanıklık yapışıklık varsa bu gebeliğe engel oluyo o rahim filmiyle tüplere sıvı gönderiliyo bazı kişilerde açılıyo tıkanıklık yoksada tazyikli sıvıyı gönderdikleri için temizliyo tüpleri spermin tüplerden daha kolay geçmesini sağlıyoOnun ne oldugunu bilmiyorum ama smear testi yapmıştı vajinadan sıvı alarak
Anladım canım bilmiyorum yapmadı bana ya 2 kez gittim bişeyin yok tahlillerin temiz dedi başka doktora mı gitsem ne yapsamKuzum 1 yıl gebelik oluşmayan kişilere rahim filmi diğer adıyla hsg çekiliyo tüplere bakılıyo eğer tüplerde tıkanıklık yapışıklık varsa bu gebeliğe engel oluyo o rahim filmiyle tüplere sıvı gönderiliyo bazı kişilerde açılıyo tıkanıklık yoksada tazyikli sıvıyı gönderdikleri için temizliyo tüpleri spermin tüplerden daha kolay geçmesini sağlıyo
Bence doktorunu değiştir. Bide benimde 11 ay falan oldu deneyeli olmuyodu tahlillerim temiz eşimdede bendede bi problem yok gittiğim doktor klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim 6 ay sonra hsg çektir dedi ama ben dinlemedim doktoru iyikide dinlememişim çünkü sağ tüpüm tıkalı sol tüpümdende sıvı zor geçiyomuşAnladım canım bilmiyorum yapmadı bana ya 2 kez gittim bişeyin yok tahlillerin temiz dedi başka doktora mı gitsem ne yapsam
Ne gibi bir yol izliyorsun peki şuan canım yada hayırlı sonuçlar alabildin miBence doktorunu değiştir. Bide benimde 11 ay falan oldu deneyeli olmuyodu tahlillerim temiz eşimdede bendede bi problem yok gittiğim doktor klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim 6 ay sonra hsg çektir dedi ama ben dinlemedim doktoru iyikide dinlememişim çünkü sağ tüpüm tıkalı sol tüpümdende sıvı zor geçiyomuş
Hsgyi perşembe günü çektirdim zaten tüplerim açıldı şuan gebeliğe engel bi durum kalmadı doğal yoldan deniyorum bu ayNe gibi bir yol izliyorsun peki şuan canım yada hayırlı sonuçlar alabildin mi
Ayyyy Rabbim kolaylaştırsın inşallah çörekotu kürünü denedin mi canım senHsgyi perşembe günü çektirdim zaten tüplerim açıldı şuan gebeliğe engel bi durum kalmadı doğal yoldan deniyorum bu ay
Yok kuzum hiç kür denemedimAyyyy Rabbim kolaylaştırsın inşallah çörekotu kürünü denedin mi canım sen
Bende burada clife hakkında bilgi ararken okudum bu kürü yapıp hamile kalan çok olmuşYok kuzum hiç kür denemedim
Zaten bi problem olmadığı için hormonlarla ilgili bişeyler denersem ters teper diye korkuyorum sende iyice araştırmadan yapmaBende burada clife hakkında bilgi ararken okudum bu kürü yapıp hamile kalan çok olmuş
Doğru diyorsun aslında canım da amaaaaan atın ölümü arpadan olsun denemekten zarar gelmez inşallahZaten bi problem olmadığı için hormonlarla ilgili bişeyler denersem ters teper diye korkuyorum sende iyice araştırmadan yapma
Doktora gitmeyide ihmal etme ama 1 buçuk sene olmuş sana kesin hsg önerir başka bi doktorDoğru diyorsun aslında canım da amaaaaan atın ölümü arpadan olsun denemekten zarar gelmez inşallah
Aslında özele gitmiştim pko var dedi 6 ay sonra grl dedi bende başka doktora gittim yok dedi işte bu gittiğim baay olumlu konuştu sevmiştim ama biraz zamana bırakayım diyorum giderim yine zaten regl olayım duruma göre bakayımm:)))Doktora gitmeyide ihmal etme ama 1 buçuk sene olmuş sana kesin hsg önerir başka bi doktor
İnşallah alırsın bu ay bebiş haberi gerek kalmazAslında özele gitmiştim pko var dedi 6 ay sonra grl dedi bende başka doktora gittim yok dedi işte bu gittiğim baay olumlu konuştu sevmiştim ama biraz zamana bırakayım diyorum giderim yine zaten regl olayım duruma göre bakayımm:)))