- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
Beklenmeyen battan 6gün önce öğrendim hamile olduğumuBeklenmeyen bat geldi mi ahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklenmeyen battan 6gün önce öğrendim hamile olduğumuBeklenmeyen bat geldi mi ahaha
İnşallah canım bende sabırsızlıkla sonucu bekliyorum80 ile 150 arası bekliyorum
Yaaa ne güzel maşallah darısı bizeeeBeklenmeyen battan 6gün önce öğrendim hamile olduğumu
Aminnn canım benim inşallahYaaa ne güzel maşallah darısı bizeee
Beta hcg sonucum 58 kızlar sizce nasıl sonuç bata 3 gün varİnşallah canım bende sabırsızlıkla sonucu bekliyorum
Canım nasıl gidiyor hamilelik :)Değerin hala normal canım 5 i gecmedikce sıkıntı yok
yaa sen nerelerdesin bebiş ikizmi halen merak ediyorumCanım nasıl gidiyor hamilelik :)
güzel canım sanırım geç döllenme senin kiBeta hcg sonucum 58 kızlar sizce nasıl sonuç bata 3 gün var
Yok kız normal belligüzel canım sanırım geç döllenme senin ki
Ne alaka yaBugün bir arkadaşımla konuştum bebe aspirini ile hamile kaldığına inanıyor.
Sizlerden ya da çevrenizden böyle bir sonuç alan var mı?
Bilimsel açıklaması var miymisBence de ne alaka ama Googlelayınca da benzer gazete haberleri mevcut
Çok garip ama işe yarıyomuş gugıla yazınca çıkıyo yani yüzdeyüz olmasa da bi etkisi varmış tabi herkeste aynı etki etmeyebilir yine de isteyen deneyebilir kendi tercihleri tabiBugün bir arkadaşımla konuştum bebe aspirini ile hamile kaldığına inanıyor.
Yok kız normal belli
Hayırlı olsun kuzum
Bulantılarım bitmiyorCanım nasıl gidiyor hamilelik :)
Geç döllenme olmuş demekkiBeta hcg sonucum 58 kızlar sizce nasıl sonuç bata 3 gün var
Bende glokofenle kaldığımı düşünüyorumBugün bir arkadaşımla konuştum bebe aspirini ile hamile kaldığına inanıyor.