- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
Bana da haber ver seni bekliyorum bakAmiin en önemlisi o sağlıkla ilerlesin büyüsün gelsin inşallahvalla bilmiyorum nasıl durdum normalde bende çatlarım ama benim pek umudum yok bu ay ondan sanırım hasta olcam diye bekledim hep ben gidiyim alıyım o halde test
Tamam canım veririm ama yine söylüyorum benim umudum pek yokBana da haber ver seni bekliyorum bak
Olsun canım hiç değilse varsa ona göre dikkat edersin. İnşallah vardırTamam canım veririm ama yine söylüyorum benim umudum pek yok
Korkunuzu anlıyorum isterseniz iki gün daha bekleyip test yapın daha garanti inşaAllah vardırHerkese merhaba kızlar geçen seneden olanlar varsa belki beni hatırlar geçen senede buradayım sonra düşük yapınca uzaklaşmıştım. Şimdi tekrar gebelik düşünüyorum günüm programa göre 17si gösteriyordu olmadı bende normal test yapmaya korktumkocakarı testlerinden yaptım daha önce yapan var mı diye de size sormak istedim tekrar bu vesileylede dönmüş olurum dedim
Senin bat zaten geçmiş beşinci idrarınla yapsan da çıkarHa illa şuan bana kalk test al gel yap diyosunkarnım ağrıyor ama ara ara hasta olacak gibi of ne zor bu beklemek ya günün geçti mi senin?
Yaaa gelmezz o kız gelmez bekleemeee senValla daha gelen giden yok. Heyecan doruktavermedim kan henüz, gelmezse 2 gün daha beklemeyi düşünüyorum. Hala regl olacakmış gibiyim ama bakalım.
Sen bensinGünüme 5 gün var canım ben sabırsızımbence hemen test yap
Ya işte ne biliyim ilkinde erken öğrenip sonra kaybedince bu sefer Bi tedirginim ama aldım eve geçiyorum şimdi yapıcamKorkunuzu anlıyorum isterseniz iki gün daha bekleyip test yapın daha garanti inşaAllah vardır
Senin bat zaten geçmiş beşinci idrarınla yapsan da çıkarama gönlün nası rahat etcekse öyle yap ama bende yapmandan yanayım
Yaaa gelmezz o kız gelmez bekleemeee sen
Sen bensin
Çıkar canım varsa ilk idrar olucak diye bişey yokHaha doğru diyorsun aslında ama işte test yapmakla yapmamak arasında savaş verdiğim için. Sen attığın testi ilk idrarınla mı yaptın yani şuanda alsam test çok da sağlıklı Bi sonuç çıkmaz sanırım
1 tane testim kaldı dayanabilirsem adet günü yapıcamSen bensin
Bekliyorum heyecanlaYa işte ne biliyim ilkinde erken öğrenip sonra kaybedince bu sefer Bi tedirginim ama aldım eve geçiyorum şimdi yapıcam
Tebrik ederim1 tane testim kaldı dayanabilirsem adet günü yapıcam
Bekliyorum heyecanla
Yumurtlama 9 Nisan çatlama 10 NisanTebrik ederimyumurtlamadan kaç gün geçti çizgi çıkmış
Ayyy çok heycanlııı bekliyoruzzYa işte ne biliyim ilkinde erken öğrenip sonra kaybedince bu sefer Bi tedirginim ama aldım eve geçiyorum şimdi yapıcam
Benim de 1tane erken gebelik kaldı1 tane testim kaldı dayanabilirsem adet günü yapıcam
Bekliyorum heyecanla
Kızzzz gördünmüüü kıpkırmızıı maşşallahh bence sağlıklı bir gebelik Allahın izniyleEki Görüntüle 3051331 kızlar inanamıyorum inanamıyorum
Sağlıkla katlanarak artsın değerin inşallahYumurtlama 9 Nisan çatlama 10 Nisan
Yaa ne guzell böyle testleri görünce duygulaniyorum gerçekten darısı isteyen herkesin başına inşallah çok tebrik ediyorum sağ salim kucağına al inşallahEki Görüntüle 3051331 kızlar inanamıyorum inanamıyorum
Ben hamileyim Allahım delii olucaamHamileeeyyiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
Süper maşallah canım tebrik ederimHamileeeyyiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
Cokkk teşekkür ederiim rabbim herkese nasip etsin inşallahSüper maşallah canım tebrik ederim
Yaaaaa hissettim vallahi yaaaa. Hayırlı olsun canım çok sevindimEki Görüntüle 3051331 kızlar inanamıyorum inanamıyorum
Valla aynen bende yaaBenim de 1tane erken gebelik kaldı4tane kullandım ilkinde pozitif çıksa da koyulaşcak mı diye yaptım hep
Teşekkür ederim canımSağlıkla katlanarak artsın değerin inşallah
Canım benim çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmHamileeeyyiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?