- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.692
- 34
Demiştim sağlıkla kucağına al inşallah bizi de dualarında unutmaHamileeeyyiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demiştim sağlıkla kucağına al inşallah bizi de dualarında unutmaHamileeeyyiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
Yaaa cok teşekkür ederimYaaaaa hissettim vallahi yaaaa. Hayırlı olsun canım çok sevindim
Valla aynen bende yaa eczane eşimin arkadaşı bir de bizim dükkanla yan yana ordan almıyorum İnternetten alıyorum. Öyle olmasa her gün eczane yolu tutarım
Teşekkür ederim canım
Canım benim çok mutlu oldummmmmmmmmmmmm
Ya bugün mutluluktan uçucammmHamileeeyyiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
Amiin inşallah ya rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın su mubarek ramazan aynın yüzü suyu hürmetineDemiştim sağlıkla kucağına al inşallah bizi de dualarında unutma
Ahahahah ben de kız internetten hallediyom en temiziiiValla aynen bende yaa eczane eşimin arkadaşı bir de bizim dükkanla yan yana ordan almıyorum İnternetten alıyorum. Öyle olmasa her gün eczane yolu tutarım
Kalbiiim. DuracaakkYa bugün mutluluktan uçucammm
Yarın erkenden kan vermeyeKalbiiim. Duracaakk
Bende o da geç geliyo çatlıyom gelene kadarAhahahah ben de kız internetten hallediyom en temiziii
Bize haber veryaa görüyorummm görüyorummm :) :)
TebrikleeeeeeerKalbiiim. Duracaakk
Özele bile gidebilirim bugunYarın erkenden kan vermeye
TeşekkürlerTebrikleeeeeeer
Ahahaha kesinlikle gün geçmiyoBende o da geç geliyo çatlıyom gelene kadar
Yaa en güzeli hemen çıkarÖzele bile gidebilirim bugun
O kadar çok teşekkür ederim ki size topige destek oldunuz umut verdiniz mutlu ettiniz benimle beklediniz rabbim olmayana versin isteyeni sevindirsin olanı bağışlasın hayırlı evlat eylesin çok teşekkür ederimAhahaha kesinlikle gün geçmiyo
Yaa en güzeli hemen çıkar
Yaa canım benimmm yerim seni negüzel dua ettin hepsine yürekten amin diyorummO kadar çok teşekkür ederim ki size topige destek oldunuz umut verdiniz mutlu ettiniz benimle beklediniz rabbim olmayana versin isteyeni sevindirsin olanı bağışlasın hayırlı evlat eylesin çok teşekkür ederim
yaaa işte buuuu çok sevindiiim canım benimmmmm ayyy :) :)Hamileeeyyiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
Yaaa teşekkür ederimyaaa işte buuuu çok sevindiiim canım benimmmmm ayyy :) :)