- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
İlkinde var gibiEki Görüntüle 3050728 Eki Görüntüle 3050732 gözlerim bozuldu vallahi çizgi görecem diye ben yarın gidip kan vereyim böyle testte çizgi görmeye çalışmakla olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlkinde var gibiEki Görüntüle 3050728 Eki Görüntüle 3050732 gözlerim bozuldu vallahi çizgi görecem diye ben yarın gidip kan vereyim böyle testte çizgi görmeye çalışmakla olmuyor
İnşallahİlkinde var gibi
Bana çizik atabilirsiniz.bu ay da gol degil@Onyilsonra_ ver batı verr
Nasil cesaret edebiliyorsunuz ben edemiyorum gozum kokuyorumEki Görüntüle 3050728 Eki Görüntüle 3050732 gözlerim bozuldu vallahi çizgi görecem diye ben yarın gidip kan vereyim böyle testte çizgi görmeye çalışmakla olmuyor
Akşam 7de test yaptım negatif malesef@Bio_girl @Asi kedi @aysesngul @turmeric @Busraslankara @LittleDreams @yinene 1Libby @verybronze Gamzeli04 @miresl @Safiye19 evremmrv @ilkseccadem M marythebaby @denizderin123 @qwertyuop @Limonsekeri @kaktus06 @Hayatlarrr
Kızceler bat tarihleriniz geçmiş güzel haberlerinizi alabilir miyiz listeye sonuçları giricem
Er yada geç sonucu öğreneceğiz Hayırlı olan olsun hepimiz içinNasil cesaret edebiliyorsunuz ben edemiyorum gozum kokuyorum
Cok istiyorum böyle her saat başı test yapayım oldu mu olacak mı diye bekliyim amaan olmazsa birdahaki ay demeyi cok istiyorum ama cok yoruldum artık 1 yıldır git gel bak hic yasmad8gim acıları duyguları sığdırdım ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfler ya benimkide o hesap işte 3 gun geçmiş hala cesaret edemiyorumEr yada geç sonucu öğreneceğiz Hayırlı olan olsun hepimiz için
Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah sağlıkla bebelerimizi kucağımıza alalım.
Bence hiç korkmayın, gönlünüzü ferah tutun
Ah canım benim, eminim çok zor olduğuna inan. Ama işte rabbim ne zaman ol derse Sen umudunu kaybetme Elbet olacak öpüp koklayacaksın 3 gün geçti diyorsun bak kendine eziyet etme hemen kan ver. Bak benim daha 1 hafta var bata sağlık ocağındam randevu aldım hadi al sende sabah kan verelim güzel haberler gelsin insallahCok istiyorum böyle her saat başı test yapayım oldu mu olacak mı diye bekliyim amaan olmazsa birdahaki ay demeyi cok istiyorum ama cok yoruldum artık 1 yıldır git gel bak hic yasmad8gim acıları duyguları sığdırdım ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfler ya benimkide o hesap işte 3 gun geçmiş hala cesaret edemiyorum
Bende yarına aldım bakalım hayırlı haberlerle geliriz inşallahAh canım benim, eminim çok zor olduğuna inan. Ama işte rabbim ne zaman ol derse Sen umudunu kaybetme Elbet olacak öpüp koklayacaksın 3 gün geçti diyorsun bak kendine eziyet etme hemen kan ver. Bak benim daha 1 hafta var bata sağlık ocağındam randevu aldım hadi al sende sabah kan verelim güzel haberler gelsin insallah
Bende yarına aldım bakalım hayırlı haberlerle geliriz inşallah
Merhaba benim pozitif@Bio_girl @Asi kedi @aysesngul @turmeric @Busraslankara @LittleDreams @yinene 1Libby @verybronze Gamzeli04 @miresl @Safiye19 evremmrv @ilkseccadem M marythebaby @denizderin123 @qwertyuop @Limonsekeri @kaktus06 @Hayatlarrr
Kızceler bat tarihleriniz geçmiş güzel haberlerinizi alabilir miyiz listeye sonuçları giricem
Yaa ilkinde var gibi ben de gördüm 2 gun sonra tekrarla canimEki Görüntüle 3050728 Eki Görüntüle 3050732 gözlerim bozuldu vallahi çizgi görecem diye ben yarın gidip kan vereyim böyle testte çizgi görmeye çalışmakla olmuyor
Ben bugün regl oldum kuzum@Bio_girl @Asi kedi @aysesngul @turmeric @Busraslankara @LittleDreams @yinene 1Libby @verybronze Gamzeli04 @miresl @Safiye19 evremmrv @ilkseccadem M marythebaby @denizderin123 @qwertyuop @Limonsekeri @kaktus06 @Hayatlarrr
Arkadaşlar ben test yaptım yine. Biraz renkleriyle oynadım. Pek ümidim yok adet sancım başladı. Bata 3 gün var Eki Görüntüle 3049113
Yoğun mu kanamam canımKızlar kanaması olan var mı
Yok pıhtı şeklinde peçeteye geliyor korkuyorumYoğun mu kanamam canım
Canım bi doktora mı gitsen yarın falan ne olur ne olmaz kontrol etsin geneYok pıhtı şeklinde peçeteye geliyor korkuyorum
Gidicem randevu aldımCanım bi doktora mı gitsen yarın falan ne olur ne olmaz kontrol etsin gene