- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
- 138
Aynısını dedim Allah 2buçuk sene vajinismus verdi 1sene de eşimi doğuya yolladı öyle ayrılık verdi etti sana 3buçuk sene büyük konuşmamak lazımmış gerçekten çok çilesini çektimEvet ilk 9 10 aydır istiyoruz 1.5 yillik evliyim ama ben başlarda hiç ama hiç istemedim ilk 2 3 sene istemiyorum diye büyük büyük laflar ettim onunda verdiği bi pişmanlıkla bu hale geldim maalesef
Rabbım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAynısını dedim Allah 2buçuk sene vajinismus verdi 1sene de eşimi doğuya yolladı öyle ayrılık verdi etti sana 3buçuk sene büyük konuşmamak lazımmış gerçekten çok çilesini çektim
Amiiiin canımcımmm inşaAllahh enbüyük duammRabbım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kuzum ben 5 gun oncesinden regl oldum ve bitti calismalara devam yeni bat 8 nisanBio_girl NehirPerisi A aysesngul turmeric Busraslankara MaviMujdem Y yinene 1Libby V verybronze Gamzeli04 M Mavimiresl miraclebeyb evremmrv YesilMaviKalp M marythebaby denizderin123 Q qwertyuop Limonsekeri kaktus06 H Hayatlarrr
Kızceler bat tarihleriniz geçmiş güzel haberlerinizi alabilir miyiz listeye sonuçları giricem
Rabbim en tez hayırlı vakittle kolaylıkla nasip etsin inşaAllahKızlar merhaba ben kimyasal geçirmişim tekrarlayan bir dış gebelik olmadığı için buna da şükür dedim.Mavigrill beni de silebilirsin listeden herkese teşekkür ederim. Tüm gebeleri de tebrik ederim
Kız mısırrr vallaahaa var gibi erken gebelik testi yap hemen yarınKızlar bata 6 gün var ve silik bi çizgi mi var elim ayağım titriyor ilk 5 dakikada çıktı
Ben kullandım ama gebelik olmadı elimde kaldı kullanmadm bidahaPrefet jel kullananlarınız var mı acaba. Onu kullanmayı düşünüyorum da yorumlarınız nelerdir bilenler yazabilir mi
Ne güzel haberi ya keşkeBio_girl NehirPerisi A aysesngul turmeric Busraslankara MaviMujdem Y yinene 1Libby V verybronze Gamzeli04 M Mavimiresl miraclebeyb evremmrv YesilMaviKalp M marythebaby denizderin123 Q qwertyuop Limonsekeri kaktus06 H Hayatlarrr
Kızceler bat tarihleriniz geçmiş güzel haberlerinizi alabilir miyiz listeye sonuçları giricem
Ben 1 2 gun yine bekliyim sonra kan vericemBio_girl NehirPerisi A aysesngul turmeric Busraslankara MaviMujdem Y yinene 1Libby V verybronze Gamzeli04 M Mavimiresl miraclebeyb evremmrv YesilMaviKalp M marythebaby denizderin123 Q qwertyuop Limonsekeri kaktus06 H Hayatlarrr
Biraz daha az kaldi benimde icim icime sığmıyor ama mecbur dilim yandı bi kereYerim seni o kadar bensinkiRabbim inşaAllah mucizeni sana verir en en kısa zamanda
Ah gamzeliii kaçıncı güne kadar bekliceksin heycanlandık hepimiz
Of çok heycanlı
Anladım. Teşekkür ederimBen kullandım ama gebelik olmadı elimde kaldı kullanmadm bidaha
Hayırlısı olsun inşallah nasip bakalımBen de aynıyım 3 gün oldu bugün de olmazsa yarın sabah test yapacağım artık inşallah :)
Valla iyi sabrettin helal olsunBiraz daha az kaldi benimde icim icime sığmıyor ama mecbur dilim yandı bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?