Amin dileyen isteyen bu sorumluğu alabilip hayırlı evlat yetiştirecek herkese inşallahRabbim en tez hayırlı vakittle kolaylıkla nasip etsin inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin dileyen isteyen bu sorumluğu alabilip hayırlı evlat yetiştirecek herkese inşallahRabbim en tez hayırlı vakittle kolaylıkla nasip etsin inşaAllah
Valla napim daha mecbur yapacak birşey yok Amin inşallah yaValla iyi sabrettin helal olsun inşaAllah güzel sonucunu al
Yaa elimde yok şuan erken testim 2 gün sonra tekrar kaset yapayım ya ne hissetmem gerekiyor bilmiyorum çok karışıkKız mısırrr vallaahaa var gibi erken gebelik testi yap hemen yarın
yaaa canımm ben de görürüyorum normal kaset demi. hemen bi kaç tane daha alıyorsun bata kadar hergün yapıyosun koyulasmayı görmeliyiz :) :)Kızlar bata 6 gün var ve silik bi çizgi mi var elim ayağım titriyor ilk 5 dakikada çıktı
Evet 2gün sonra tekrar kaset yap inşaAllah güzelce koyulaşırYaa elimde yok şuan erken testim 2 gün sonra tekrar kaset yapayım ya ne hissetmem gerekiyor bilmiyorum çok karışık
Ahahaha bu benim kafayaaa canımm ben de görürüyorum normal kaset demi. hemen bi kaç tane daha alıyorsun bata kadar hergün yapıyosun koyulasmayı görmeliyiz :) :)
ama öyle değil mi ya :) bence zevkli oluyor değişik haz alıyorum ben öyleAhahaha bu benim kafa
Vallaha ben de öyleyimmm her gün test yaparım imkanım olsa dün bile yapsammı diye düşündüm biliyomusunama öyle değil mi ya :) bence zevkli oluyor değişik haz alıyorum ben öyle
yok ama dur artıkVallaha ben de öyleyimmm her gün test yaparım imkanım olsa dün bile yapsammı diye düşündüm biliyomusun
Bu bi hastalıkyok ama dur artık
Haftaya inşallah kalp atışını duycaz.Allah in izni ile.Her doktora giderken dua ede ede gidiyorum.Biraz önce test yaptim dayanamadım napim
2 tane daha var canım 2 günde bir yaparım inşallah sağlıkla ilerler normal kaset testyaaa canımm ben de görürüyorum normal kaset demi. hemen bi kaç tane daha alıyorsun bata kadar hergün yapıyosun koyulasmayı görmeliyiz :) :)
İlk defa hamileyim inşallah çok garip bişeyEvet 2gün sonra tekrar kaset yap inşaAllah güzelce koyulaşır
biraz sabredelim haftaya pozitif görürsem inşallah hergün test sözBu bi hastalık
Allahtan vazgeçtim
Canım belirtin nelerdiHaftaya inşallah kalp atışını duycaz.Allah in izni ile.Her doktora giderken dua ede ede gidiyorum.
Benide silebilirsin Mavigrill kırmızıları gördüm Mayıs ayına inşallah kısmet@Bio_girl @Asi kedi @aysesngul @turmeric Busraslankara @LittleDreams @yinene @lisasi0 V verybronze Gamzeli04 @miresl @Safiye19 @evremmrv @ilkseccadem @marythebaby @denizderin123 Q qwertyuop @Limonsekeri kaktus06 @Hayatlarrr
Kızceler bat tarihleriniz geçmiş güzel haberlerinizi alabilir miyiz listeye sonuçları giricem
Ayyy inşaAllah kuzum2 tane daha var canım 2 günde bir yaparım inşallah sağlıkla ilerler normal kaset test
İlk defa hamileyim inşallah çok garip bişey
Ahahahaah yaşaaassıınnnnn 4gözle bekliyommbiraz sabredelim haftaya pozitif görürsem inşallah hergün test söz
Ben kırmızılandım canım ayın 8ine kaldım malesef@Bio_girl @Asi kedi @aysesngul @turmeric Busraslankara @LittleDreams @yinene @lisasi0 V verybronze Gamzeli04 @miresl @Safiye19 @evremmrv @ilkseccadem @marythebaby @denizderin123 Q qwertyuop @Limonsekeri kaktus06 @Hayatlarrr
Kızceler bat tarihleriniz geçmiş güzel haberlerinizi alabilir miyiz listeye sonuçları giricem
Adet donemim normal olması gibi sancılı ve ağrılıydi.ama bunda 5gun önceden başladı agrilar.bu agrilar adet ağrıları değil yerleşme agrilariymis.daha sonra Göğüslerde hassasiyet oldu acı yani.onun dışında bel ağrısı oldu ben de.her kadına göre değişiyor tabi.adet günümü 2 gün geçti test yaptım pozitif çıktı.Canım belirtin nelerdi
Merhabalar, bat 14 nisandı hala reglim başlamadı evde yaptığım testler negatif, bekliyorum sanırım geç yumurtlama gördüm. Sadece 1 kaset testte saatler sonra bulanık ikinci çizgi oluştu ama ondan sonraki testler net negatifti@Bio_girl @Asi kedi @aysesngul @turmeric Busraslankara @LittleDreams @yinene @lisasi0 V verybronze Gamzeli04 @miresl @Safiye19 @evremmrv @ilkseccadem @marythebaby @denizderin123 Q qwertyuop @Limonsekeri kaktus06 @Hayatlarrr