- 16 Eylül 2021
- 62
- 34
- 38
- 27
Rahim kalinlasmis dedi evet yumurta yok dedi bebekte yok dedi adet söktürücü kullan sonra doğum kontrol hapı kullan başka şekilde yumurtlaman mümkün değil dediGittigin doktor ultrason ile muayene etti mi? Hani rahim kalinlasir gebelikte oradan bile anlardı..sadece test degerine gore mi ilaci verdi
Valla canım 2 saat önce 2 tane armut yedim vaziyet çok kötü bağırsaklarımın hareketini hissediyorum resmenHadiiiii nasil basardin peki bunu. Ne yedin ne ictin söyle
Anladim istersen bir doktora daha git canim icin rahat etsin. Kalnlasma neden olmus o zaman gecikme neden olmus olabilir bunları sor. Cunku cok duzenli oluyotum diyorsun. Bide evde test yptin mi yakinlardaRahim kalinlasmis dedi evet yumurta yok dedi bebekte yok dedi adet söktürücü kullan sonra doğum kontrol hapı kullan başka şekilde yumurtlaman mümkün değil dedi
Evet armut ise yarıyor bende yemiştim ama bende fazla ise yaramadi.. normal insanlarda yarıyorValla canım 2 saat önce 2 tane armut yedim vaziyet çok kötü bağırsaklarımın hareketini hissediyorum resmen
Oturup 1 kilo yesen yarar gibiEvet armut ise yarıyor bende yemiştim ama bende fazla ise yaramadi.. normal insanlarda yarıyor
Ahahahaa tabi sonra şeker komasina gireyimOturup 1 kilo yesen yarar gibi
Kanda 0.100 çıkınca eve geldim ağlayarak bunu yaptım uyumuşum 1 saat sonra böyleydiAnladim istersen bir doktora daha git canim icin rahat etsin. Kalnlasma neden olmus o zaman gecikme neden olmus olabilir bunları sor. Cunku cok duzenli oluyotum diyorsun. Bide evde test yptin mi yakinlarda
Kuzum aglama üzülme Rabbim daha iyisini bilir..testlerinde bi çizgi var silik ama 10 dk tan sonra gecerli degil yazıyor içinde o testlerin o yüzden muallak.tabi yinede bilemeyiz en garanti kan.sen boyle kndini yıpratma git bi doktora daha hem yine ksn ver hem aklina takılanları sor icin rahat etsin.Kanda 0.100 çıkınca eve geldim ağlayarak bunu yaptım uyumuşum 1 saat sonra böyleydi
Çok teşekkür ederimmmKuzum aglama üzülme Rabbim daha iyisini bilir..testlerinde bi çizgi var silik ama 10 dk tan sonra gecerli degil yazıyor içinde o testlerin o yüzden muallak.tabi yinede bilemeyiz en garanti kan.sen boyle kndini yıpratma git bi doktora daha hem yine ksn ver hem aklina takılanları sor icin rahat etsin.
Rica ederim, amin inşallahÇok teşekkür ederimmmRabbım tüm isteyenlere de bize de nasip etsin inşallah❤
Normalde sahura kadar uyumuyor sahurdan sonra da ders çalılıyordum şimdi ikisinde de uyuyorumBenim de ilkinde oyle uyku basardi ki basimi kaldiramazdim.. oyle yap sen hastaneye git. burada devlette acilden beta bakilmiyor. Saglik ocagi da ertesi gne kaliyor sonuclar.hos haftasonu zaten kapalı .. sonucu mutlaka bizimle paylaş olur mu?
Bizim burada öyle sorun oluyor yani.Normalde sahura kadar uyumuyor sahurdan sonra da ders çalılıyordum şimdi ikisinde de uyuyorumaaa devlette acilde bakmadıklarını bilmiyordu öğrendiğim iyi oldu. Özele gideceğim inşallah sonuç çıkar çıkmaz oaylaşacağım
İnşallah pozitif sonuçların olsunBizim burada öyle sorun oluyor yani.
Sizin orada belki degildir ..
Özel her halukarda yapar tabi.
Guzel sonuçlarla gel inşallah
Benimde dun regl günümdü pazar a kadar beklerim gelmezse evde test sonra kan Allah izin verirse
İlk 5 ya da 10 dakikası önemli canım sonrasini sayma0.100 cikmis bunları yaptim bugün sonra uyuyakalmışım 1 saat sonra baktım hafif silik çizgi sanki ben hayal mi görüyorum ya da yanlış mıdır bu 1 saat geçtiği için
İlki kimdi kaçırdım orayıAmin canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalimkpss topigindeki üçüncü hamile mi oldum şimdi
Eşine baktilar mi ? Ona bakmadan böyle şeylere basvurma düzgün çalışan sisteminide bozarsin bu sefer düzeltmek için uğraşırsınYaaa bizde hiçbir problem yok ama 10 aydir olmuyor ilk kez hayıt deniyorum
Regl oldum canim bu sabah benİnşallah pozitif sonuçların olsunhaber bekliyorum
Sweetgirlcandy ilk ardindan sen en son benİlki kimdi kaçırdım orayı
Eneee oda mi hamiş kalmıştı yeni bebislerle giricez sınavaSweetgirlcandy ilk ardindan sen en son ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?