- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 27
Bende bilmiyirm valla sonradan çıkıyor ama köyü çıkıyor yani bulemiyim daha adete 5 gün var ondan dolayı mı acaba diyirm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bilmiyirm valla sonradan çıkıyor ama köyü çıkıyor yani bulemiyim daha adete 5 gün var ondan dolayı mı acaba diyirm
Bi kan ver canım benceBende bilmiyirm valla sonradan çıkıyor ama köyü çıkıyor yani bulemiyim daha adete 5 gün var ondan dolayı mı acaba diyirm
Tesekkur ederim canimHayırlı
Olsun canım benim
0.100 cikmis bunları yaptim bugün sonra uyuyakalmışım 1 saat sonra baktım hafif silik çizgi sanki ben hayal mi görüyorum ya da yanlış mıdır bu 1 saat geçtiği içinHamile olduğunu düşünüyorsan 1 hafta daha bekle yeniden test yap ona göre alırsın ilacı..Bu arada kan degerin kaç çıktı
Amin canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim kpss topigindeki üçüncü hamile mi oldum şimdiHayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hadi Aralık anneleri Topigine
Benimki de böyle çıkmıştı0.100 cikmis bunları yaptim bugün sonra uyuyakalmışım 1 saat sonra baktım hafif silik çizgi sanki ben hayal mi görüyorum ya da yanlış mıdır bu 1 saat geçtiği için
Biraz daha beklee istersen böyle hikayeler çok duydum çünkü bence bekle biraz hemen
Yaaaa nasıl sizin hikayeniz rica etsem anlatır mısınız adetiniz kac gün geçmişti belirtiler nelerdi 0.100 çıktıktan kac gün sonra öğrendinizBenimki de böyle çıkmıştı
Hala ağrım var ama gelen giden yok ya çok korkuyorumİşteee hiç belli olmaz çoğu arkadaşım regl ağrısıyla hamile kaldı. O kırmızılar gelmeden hiçbişey belli değil gelse bile foşur foşur gelmesi lazım ikna olmamız için
Gerçekten bunu ben de merak ediyorum benimki de 0,200 çıkmıştı 4 gün önce.halen regl gelmedi.Yaaaa nasıl sizin hikayeniz rica etsem anlatır mısınız adetiniz kac gün geçmişti belirtiler nelerdi 0.100 çıktıktan kac gün sonra öğrendiniz
Öyle yapayım canım sabah kalkınca yapmak daha iyi olur hem bir gün daha geçmiş olur inşallah vardır bebiş Allahım hepimize nasip etsinEğer sahura kalkıp geri yatıyosan çalışmıyosan 12de falan uyanınca yap ben öyle yapmıştım sahurda malum su içiyozya bol bol en güzeli uyuyup uyandıktan sonra yapmak
Sizin kaç gün gecikti adetinizGerçekten bunu ben de merak ediyorum benimki de 0,200 çıkmıştı 4 gün önce.halen regl gelmedi.
Yaaa bizde hiçbir problem yok ama 10 aydir olmuyor ilk kez hayıt deniyorumAdet başlangıcından itibaren başladım 14.ncu gün bıraktım evet o ay hamile kaldım ama benim eş kaynaklı problemim vardı
yarın sabah test yapacağım bakalım inşallah vardır kuzum sende iki gün kala tekrar deneyebilirsinCanım benimde 19 bat
3 gün gecikti. Gecikmeden bir gün evvel kan testi vermiştim.Sizin kaç gün gecikti adetiniz
Önceki yazılarınızı yeni okudum. Bence de hemen başlamayın ilaçlara. Kendinizi üzmeyin rahat olun. Her şey gönlünce olur inşallahSizin kaç gün gecikti adetiniz
Negatif çıkmış zaten sonuc kanda 11 gün geçmesine rağmen. Kullanman lazımMerhaba aglama krizinden sonra soluğu hemen burda aldım ben normalde çok düzenli adet olurum ama bu ay 11 gün gecikti bugun kan verdim ama negatif ben kendimi hamile gibi hissediyordum bile bile bekledim olurum belki diye ama olmadim akinti var gogus hassasiyeti var bel agrisi kasık batması ve agrisi var adet olacakmışım gibi sürekli ama olmadim sizce hamile olabilir miyim adet söktürücü verdi doktor kullanmalı miyim
İnşallah diyeyim yine de ama pek sanmıyorum sanırım bir dahaki aya kaldı Sizi de tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah bebiş2gün kala negatif görüp bat günü sipsilik gören arkadaşım var ama geç döllenmeydi inşaAllah sizinki de geç döllenmedir
Beta degerin kaç cıktı düşük mü?Merhaba aglama krizinden sonra soluğu hemen burda aldım ben normalde çok düzenli adet olurum ama bu ay 11 gün gecikti bugun kan verdim ama negatif ben kendimi hamile gibi hissediyordum bile bile bekledim olurum belki diye ama olmadim akinti var gogus hassasiyeti var bel agrisi kasık batması ve agrisi var adet olacakmışım gibi sürekli ama olmadim sizce hamile olabilir miyim adet söktürücü verdi doktor kullanmalı miyim