- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşteee hiç belli olmaz çoğu arkadaşım regl ağrısıyla hamile kaldı. O kırmızılar gelmeden hiçbişey belli değil gelse bile foşur foşur gelmesi lazım ikna olmamız içinBugün bat günüm karnım çok ağrıyo gelecekler galiba
Canım benimde 19 batbugün göğüslerimin yanları az az acımaya başladı bat 18 nisan acaba regl belirtisi mi gebelik mi ama başka bir belirtim yok normalde batdan 10 gün önce regl belirtileri başlardı hep bu ay hiç bir şey anlamadım birde ilk gebe olduğumu öğrendiğim zamanda batı 5 gün geçince öğrenmiştim daha sonrasında belirtiler az az başlamıştı acaba yine aynı mı bi umut işte düşünüyoruz
Tamam kuzum sonucun mühim olanMavigrill 2. yumurtam dün çatlamış, Bat 28 Nisan oldu haber vereyim dedim
Kuzum kaset testtede gözüküyorsa kan ver büyük ihtimal başında çıkar yani hayırlı olsun şimdidenKizlar sizce bende gebelik var mı adete 7 gün kala pembe testi yaptım hemen pozitif çıktı adete 5 gün kala kaset testi yaptım onda da sonradan çizgi çıktı
Bilmiyorum sonradan çıktı inşallah vardır yarın sabah tekrar test yapicamKuzum kaset testtede gözüküyorsa kan ver büyük ihtimal başında çıkar yani hayırlı olsun şimdiden
Benimde kaşık ağrım var ama ne göğüsler de değişiklik var ne de akintida ağrı da regl habercisi sanırımİşteee hiç belli olmaz çoğu arkadaşım regl ağrısıyla hamile kaldı. O kırmızılar gelmeden hiçbişey belli değil gelse bile foşur foşur gelmesi lazım ikna olmamız için
Hamile olduğunu düşünüyorsan 1 hafta daha bekle yeniden test yap ona göre alırsın ilacı..Bu arada kan degerin kaç çıktıMerhaba aglama krizinden sonra soluğu hemen burda aldım ben normalde çok düzenli adet olurum ama bu ay 11 gün gecikti bugun kan verdim ama negatif ben kendimi hamile gibi hissediyordum bile bile bekledim olurum belki diye ama olmadim akinti var gogus hassasiyeti var bel agrisi kasık batması ve agrisi var adet olacakmışım gibi sürekli ama olmadim sizce hamile olabilir miyim adet söktürücü verdi doktor kullanmalı miyim
Yarın test yapmak yerine akşam kan testi versen daha sağlıkli olur gebelik testlerinin sağı solu belli olmuyor bugün pozitif çıkar yarın negatif bı bakarsın hamilesinBilmiyorum sonradan çıktı inşallah vardır yarın sabah tekrar test yapicam
Kasık ağrısı batması vs de belirti canım sen test yapmış mıydın göğüs akıntı boşver olmasa da olur şart değilBenimde kaşık ağrım var ama ne göğüsler de değişiklik var ne de akintida ağrı da regl habercisi sanırım
Haa tamam sonradan pozitif çıkmıştı senin doğru en güzeli kan vermekKasık ağrısı batması vs de belirti canım sen test yapmış mıydın göğüs akıntı boşver olmasa da olur şart değil
Değer kaçtı canımCanım zaten ilk erken gebelik testi yaptım 4 gün önce ilk kez kullandığım için testi yapamadım çöp oldu. 12 nisanda hastane yakın diye kan verdim olumsuz çıktı. Ama reglimin çoktan gelmesi gerekiyordu.Beklemedeyim
Valla canım Selizay dan sonra kuruma çizgisi diyemiyorum belli olmazArkadaşlar ilk ve son hali saatler sonra çıktı ama
Evet yaptim dört tane.Kasık ağrısı batması vs de belirti canım sen test yapmış mıydın göğüs akıntı boşver olmasa da olur şart değil
Yarın 4gün kalmış olcak yani bence yarın kan versen keşkeeeEvet yaptim dört tane.
Yedi gün kala iki erken gebelikte silik çizgi 6 gün kala erken gebelikte negatif. 5 gün kala kaset testte çok sonradan çizgi çıktı hicbisey anlamadım ben
Ben bu gün erken gebelik testi yaptım bata 2 gün var ama negatif gölge bile yok. Bu ay ilk kez korumasız
0,200 yani hiç oluru yok değer
Ben polip ameliyatı oldum en çok onun etkisi oldu belirti de beyaz peynir gibi bir akıntı oldu bu kadarMaşallah gözünaydın bu ay özel birşey yaptiniz mi bebek için? Belirtileriniz nedir
Ne zaman başladı beyaz akıntıBen polip ameliyatı oldum en çok onun etkisi oldu belirti de beyaz peynir gibi bir akıntı oldu bu kadar
Hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hadi Aralık anneleri Topigine
Olsun canım benim