Gebelik testi yapsaydın canım benimde bata yakın kabızlık hat safhaya ulaşmıştiHanımlar kabızlıktan catlicam ya bu nedir? Dün lavman yaptim sabah bugun yine gaz kabızlık. var ama yapamıyorummagnezyum ne icsem ki gebelik ihtimaline karsi bide kafama gore biseyde kullanamıyorum. Gercekten illallah ettirdi 10 gündür ne çekiyorum bir ben bilirim denemedigim kalmadi.. maden suyu iyi gelir mi acaba. Bu arada yarın bat tarihim
Çıkar mi dersin canim iliski uzerinden 12 gun gecmis .. 14 gun gecmesi lazim diyorlar ya erken gebeligin kesin sonuc vermesi icin..adet gunum bugun ama nadirende olsa 30.gun olabiliyor 2 gune belli olur hersey zaten.. yapsam cikmaz diye dusundum sence?Gebelik testi yapsaydın canım benimde bata yakın kabızlık hat safhaya ulaşmışti
bence cıkar ilk gebeliğimi 12 . gun ogrenmiştimÇıkar mi dersin canim iliski uzerinden 12 gun gecmis .. 14 gun gecmesi lazim diyorlar ya erken gebeligin kesin sonuc vermesi icin..adet gunum bugun ama nadirende olsa 30.gun olabiliyor 2 gune belli olur hersey zaten.. yapsam cikmaz diye dusundum sence?
Gerci bende oyle ilk gebeligimi adete 5 gun vardi ogrendim ama direkt kan vermiştim test ypmadimbence cıkar ilk gebeliğimi 12 . gun ogrenmiştim
Çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın. Sıkıntılı süreçler gerçekten. Erken öğrenmek iyi olmuyo bende ilkinde gün geçiremedim kese için bekle bebek için bekle 2 ay sene gibi gelmiştiMrb bende ocakta kürtaj oldum kalbi durmus malesefbenimde bugun yarin regl olmam gerekiyor sinir stres ne ararsan var..asiri kabizim falan filan.. test yapmicam çünkü bu ay ki plansız olmayabilir diye dsndum.sizin planli miydi?
Bekleyelim bence bikac gun daha. Kizimi da erken ogrendim ben sonra kese görünmesi icin bekliyorsun zaten hep bi beklemece ilk donem. Gecikirse bi test ardından kan veririm sonra keseye kadar takip eder doktora gdrm diyorum
Teşekkürler amin Rabbim kimseye yasatmasin. sukurler olsun ki bi evladım varÇok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın. Sıkıntılı süreçler gerçekten. Erken öğrenmek iyi olmuyo bende ilkinde gün geçiremedim kese için bekle bebek için bekle 2 ay sene gibi gelmiştişimdide öğrenmek istemiyorum aslınfa ama bugün bi işlem için randevum vardı hamileysem giremiycem öğren öyle gel dediler belki bi test alır ya da kan veririm bugün. Ama sonrasında her halükarda da bi hafta 10gün daha beklemeyi düşünürüm doktor için
Benim planlı denebilir bu arada
Çıkma ihtimali yüksek çıkmazsa adet günün geçince yeniden yaparsinÇıkar mi dersin canim iliski uzerinden 12 gun gecmis .. 14 gun gecmesi lazim diyorlar ya erken gebeligin kesin sonuc vermesi icin..adet gunum bugun ama nadirende olsa 30.gun olabiliyor 2 gune belli olur hersey zaten.. yapsam cikmaz diye dusundum sence?
Gördüm gordummm
Bilmem miii ben ilk aydı galiba her gün test yaptım son dört beş günEvet evet biliyorumbeklemek daha çok strese sokuyor napacağız bu acelecilikle bilemedim
Kesinlikle bu kafayım ben de o kırmızılar gelmeden her zaman umut var hatta o gelse bile ilk yarım gün inanmıyorum foşurdayana kadarBallikabak @Safiye19 kızlar ağzınızdan bal damlıyor. Keşke . Mavigrill biliyorum canım kızımdan, yoktu ilk 5 dk'da. bunun negatif olduğunu da içim biliyor da işte. Buradaki herkes anlar o umut kırıntısını. Son düdük çalana kadar maç devam ediyor
Yaa 7gün kala kan testi bile olsa bence çok erken geldi bana çünkü bat günü 50 ile 100 ile hamile kalan birsürü insan var 7gün öncesine sayarsak sıfırlarda demektir beta yani inşaAllah bata yakın pozitifi görürsünüz bence bir iki gün kala erken gebelik testi yapın yine deKızlara merhaba adetime 7 gün var bugün beta testi verdim 0.100 çıktı yani negatif ovülosyon takibi de yapmıştım bu aydan çok umutluydum. Hakkımız da hayırlısıumudumu kaybetmedim ama son iki aydır çok yoğunlaşmıştım bu duruma ama artık kendimi biraz rahat bırakmak istiyorum. yine buralardayım arada girip bebiş haberlerinizle mutlu olurum
Benide ekler misiniz
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Çıkar Allahın izniyle canım ben de 5gün kala öğrendim gözle görülüyodu senin 2 ya da 4 günün var çıkma olasılıgı yüksek erken gebelik testindeÇıkar mi dersin canim iliski uzerinden 12 gun gecmis .. 14 gun gecmesi lazim diyorlar ya erken gebeligin kesin sonuc vermesi icin..adet gunum bugun ama nadirende olsa 30.gun olabiliyor 2 gune belli olur hersey zaten.. yapsam cikmaz diye dusundum sence?
Adet tarihini yazar mısın canimBenide ekler misiniz
inşallah kuzum umut ettiğimiz gibi olurBilmem miii ben ilk aydı galiba her gün test yaptım son dört beş gün
Kesinlikle bu kafayım ben de o kırmızılar gelmeden her zaman umut var hatta o gelse bile ilk yarım gün inanmıyorum foşurdayana kadarhep bir yerlerde umut kırıntım oluyorr yüzde doksanbeş bilsem de olumsuz o ay yüzde beş de olsa umut ediyor içim yine de
Yaa 7gün kala kan testi bile olsa bence çok erken geldi bana çünkü bat günü 50 ile 100 ile hamile kalan birsürü insan var 7gün öncesine sayarsak sıfırlarda demektir beta yani inşaAllah bata yakın pozitifi görürsünüz bence bir iki gün kala erken gebelik testi yapın yine de
Ben göremedimm canım arkadaşlar belki efektle falan görür varsa inşaAllah vardırArkadaşlar bakar misinz göze çarpan birşey ve mi yine duramadim
Benim de bazı aylar akıntı bazı aylar regl ağrısı gibi oluyor anlıyorumki yumurtladım ama bazen de hiç bişey olmuyo yine de adet oluyorum gününde. Demekki yumurtluyorum olması gereken günde. Çünkü yumurtlamazsak adet olamayız o ay. Yani belirti yok diye yumurtlamayacağınızı düşünmeyin yumurtlama olacakKızlar merhaba size bişey sormak istiyorum yardımcı olun lütfen kafam karıştı geçen ay yumurtlamamı akıntımdan çok net anlamıştım. Fakat bu ay yumurtlama akıntısı yaşamadım bu yumurta oluşmadığı anlamına mı geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?