Canim moral bozmak istemem asla ama bebe time kesinlikle tavsiye etmiyorum idrari damlattigim saniyede daha dolarken cizgi cikardi ama hamile degildim kan verdim de hemen ardindan kimyasal falanda degildi yani5 dk içinde
Kesinleşmeden vermek istemiyormKan versene hemen
Tm kesinleşmeden vermek istemiyormyaa gördüm gördümm.. kan verebilirsen versene canımmm
o zaman 3 gün sonra tekrar bi kaset yap canım koyulasma varsa verirsinTm kesinleşmeden vermek istemiyorm
e bunda silik çizgi varBebetime çok hassas dediler ondan yaptım bu sekil
Evet var ama erknde çıkmadıe bunda silik çizgi var
Aynn öyle dusunuyormo zaman 3 gün sonra tekrar bi kaset yap canım koyulasma varsa verirsin
Su iki testin cizgileri birlestirsek oyle pozitif olur ancaBence bi yapın derim
Teşekkür ederim geçtim bileYaaaa Hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHadi Aralık anneleri Topigine
Teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda güzel haber alan artar bol hamisli bı ay olsunohh be güzel haberler geldikçe biz bekleyenlere de umut oluyorsunuztebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah
Anladım.. bence erken gebelik testi icin erken olmus ypmak.ovulasyon hic kullanmadim bilmiyorum ama belki de yine yumurtladın.. bence regli bekle umutsuz olma hemenDaha adetime 7 gün var ovulasyon testi pik olunca hep yapayım dedim üstteki ovulasyon altındaki erkn gebelik testi altındaki kaset test
Benim 2 gün kaldi canim bakalim beklemeyim ama benim calisma olmadı kazara olacak olursa ondan umidim yokNisan 24 canım senin
Hayrlisi hakkinizdaBenim 2 gün kaldi canim bakalim beklemeyim ama benim calisma olmadı kazara olacak olursa ondan umidim yok
Kız bu ay benim adetim az geldi normalde 3 paket ped kullanırdım bu ay 1 paket kullandim dolu dolu değil niye olabilir ki
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Arya ile yaşadıklarınızı okuduktan sonra hamile olduğunuzu öğrenmek cok mutlu etti..Yazmıştım aslında ama ben regl oldum sandım kahve rengi akıntı geldi. Bekle bekle devamı olmadı bu haftada 1 haftada 3 kg vermiştim. Şeker ilacı da vardı dedim acaba regl düzenimi mi bozdu. Reglden 2 gün önce erken gebelik testim negatifti. Ama adet söktürücü almam gerekir diye evdeki testleri deneyeyim dedim ekine tekrar ekliyorum. Tabi ben bir şok. Gece hemen acile betaya baktrmaya gittim o da 154 çıktıson adet tarihi 17 mart olduğu için gayet yüksek bi değermiş.
Amin. Hem bu dünyada hem ahirette anne olacağım. Biri koynunda biri yüreğimde 2 evladım olacak Allah'ın izniyle.Arya ile yaşadıklarınızı okuduktan sonra hamile olduğunuzu öğrenmek cok mutlu etti..
Bir yavrunuz cennete bir tanesi de saglikla kollarınızda olacak Allahin izniyle
Her aci baska da evlatla sınanmak bambaska, bundan sonra hep gülsün yüzünüz
Yaaa ama pes etmek yok canım benim zamanını bekliyor kuzularSu iki testin cizgileri birlestirsek oyle pozitif olur ancaNasip onumuzdeki ayindir belki
Pik günüü ilişki olmadı mıBenim 2 gün kaldi canim bakalim beklemeyim ama benim calisma olmadı kazara olacak olursa ondan umidim yok
Geç döllenme olmuştur canım önemli olan 2 günde 2 katı artışKızlar kan testi verdim sonuç 6,70 çıktı son adet tarihim 26 Mart yani daha 3 haftalık bile olmamış oluyor dolayısıyla sonuç normal değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?