- 4 Mart 2022
- 171
- 179
- 27
Nerde oturuyosunuz sizBakıyormuş bende yeni öğrendim doktorum yönlendirdi tahlilleri sağlık ocağında ver sonuçları getir dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde oturuyosunuz sizBakıyormuş bende yeni öğrendim doktorum yönlendirdi tahlilleri sağlık ocağında ver sonuçları getir dedi
Kaç gün geçti senin test yaptın mı?Benimde ağrılarım var ama gelen yok umut var demekki
Bu geceden itibaren 1 günüm varKaç gün geçti senin test yaptın mı?
Benimde akıntım çoğaldı sarimtrak ve sabahtan beri ağrı girip çıkıyor olucağmi hissediyorum. Bu ay da olmadıBu geceden itibaren 1 günüm var
Bendede aynı şeyler var bakalım olmadı mayıs listesine geçeriz o kadar zaman bekledik biraz daha bekleyelim be kaybederiz kiBenimde akıntım çoğaldı sarimtrak ve sabahtan beri ağrı girip çıkıyor olucağmi hissediyorum. Bu ay da olmadı
Aynen öyle hayırlısı neyse o olsunBendede aynı şeyler var bakalım olmadı mayıs listesine geçeriz o kadar zaman bekledik biraz daha bekleyelim be kaybederiz ki
Hayırlı olsun inşallah canım benim seni de biliyorum vajinismus grubundan çok sevindim hamile olmanaMerhaba kızlar hepinizi uzaktan okudum buay sessizcee. Batım bugündü cuma günü erken gebelik testinde gözle görülür çizgi çıktı cumartesi kan verdim 101 çıktı pazartesi 246 çıktı çok şükür artış oldu haftaya çarşamba gel dedi doktor. Gerçekten bu çok bereketli bir ay oldu Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hamilelerde sağlıkla kucaklarına alsın inşaAllah
Yaaa çok teşekkür ederimmm kuzumm Rabbim bütün kadınları vajinismus illetinden kurtarsınnn 2buçuk yılım gittiHayırlı olsun inşallah canım benim seni de biliyorum vajinismus grubundan çok sevindim hamile olmana
Amiin inşallahAynen öyle hayırlısı neyse o olsun
Ne yaptin cikti mi sonuçSık sık takip ediyorum valla yarım saate bir bakıyorum en geç 12 de çıkmış olması Lazım cevabınız için teşekkür ederim
Been seniii hatırlıyorum topikteenn bende o illetten cektimYaaa çok teşekkür ederimmm kuzumm Rabbim bütün kadınları vajinismus illetinden kurtarsınnn 2buçuk yılım gitti
Yaşamayan bilmez gerçekten sağlıkla kucağına al inşallah bebişiYaaa çok teşekkür ederimmm kuzumm Rabbim bütün kadınları vajinismus illetinden kurtarsınnn 2buçuk yılım gitti
Harika, gözünüz aydin saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallahMerhaba kızlar hepinizi uzaktan okudum buay sessizcee. Batım bugündü cuma günü erken gebelik testinde gözle görülür çizgi çıktı cumartesi kan verdim 101 çıktı pazartesi 246 çıktı çok şükür artış oldu haftaya çarşamba gel dedi doktor. Gerçekten bu çok bereketli bir ay oldu Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hamilelerde sağlıkla kucaklarına alsın inşaAllah
Ah kuzumm çokk şükürr kurtulmuşuzzz bunu yaşayan anlar sadeceBeen seniii hatırlıyorum topikteenn bende o illetten cektim
İnşaAllah canım benim aminnYaşamayan bilmez gerçekten sağlıkla kucağına al inşallah bebişi
İnşaAllahhh çok teşekkür ediyorummHarika, gözünüz aydin saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah
Aynen öyle cok Şükür bu günlere deAh kuzumm çokk şükürr kurtulmuşuzzz bunu yaşayan anlar sadece
İnşaAllah canım benim aminn
İnşaAllahhh çok teşekkür ediyorumm
Benim tek belirtim biraz fazla gaz ve enfeksiyona benzer sarı akıntıydı 1hafta falan sürdü ben enfeksiyon sandım ama başkalarından da duydum kiminde beyaz kremsi kiminde sarı benimki sarı gibiydi vallaBenimde akıntım çoğaldı sarimtrak ve sabahtan beri ağrı girip çıkıyor olucağmi hissediyorum. Bu ay da olmadı
Negatif testleri görünce umudum yok artık valla regl bekliyorum öyleBenim tek belirtim biraz fazla gaz ve enfeksiyona benzer sarı akıntıydı 1hafta falan sürdü ben enfeksiyon sandım ama başkalarından da duydum kiminde beyaz kremsi kiminde sarı benimki sarı gibiydi valla
Rabbim en hayırlı en tez vakitte o pozitifi gördürür sağlıkla da kucağına aldırır inşaAllah bebeğiniNegatif testleri görünce umudum yok artık valla regl bekliyorum öyle