- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 27
NegatifNaptın yaptın mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NegatifNaptın yaptın mi
Normal de gecikir miydi adetin canımBebis haberi olanlar tebrik ederim hepinizi saglikla tasimayi dogum yapmayi evinize getirmeyi nasip etsin rabbim bekleyen arkadaslarda guzel haberleriniz olsun insallah ♥ Bende adet gecikmesinin 2.gunundeyim. Dun test yaptim ama 1 saatlik idrarla yaptim negatif cikti. Hala adet belirtisi yok yarin belki olurum emin degilim ama test yapmali miyim sizce bugun? Eczaneye gitmeyede nasil useniyorum belli degil
Valla gecikmez 26.gunde boom patlardi Doktorada gittim mart sonu 28 veya 29u icin yumurtlama olur dedi ama ayin 31inde yumurtlama akintim oldu 2 gun oynadi hic degilse diye dusunuyorum olursam yarin olurum ama genelde yasadigim bi durum degil. Tek adet belirtim suan icin goguslerim dolgunlasti yanlari cok hafif agriyo o kadar onun disinda bi belirtim yok kafam karisti yarini mi bekleseeeem gitsem test mi alsaaaam fikir alayim dedimNormal de gecikir miydi adetin canım
Bence bi yapın derimValla gecikmez 26.gunde boom patlardi Doktorada gittim mart sonu 28 veya 29u icin yumurtlama olur dedi ama ayin 31inde yumurtlama akintim oldu 2 gun oynadi hic degilse diye dusunuyorum olursam yarin olurum ama genelde yasadigim bi durum degil. Tek adet belirtim suan icin goguslerim dolgunlasti yanlari cok hafif agriyo o kadar onun disinda bi belirtim yok kafam karisti yarini mi bekleseeeem gitsem test mi alsaaaam fikir alayim dedim
Bat 18 nisan
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Diyosun Erken test alayim madem varsa silik milik daha net cikar belki o zamanBence bi yapın derim
Aynen canım erken testler 5ile 10 arası değer gösteriyorDiyosun Erken test alayim madem varsa silik milik daha net cikar belki o zaman
Bende oyle zaten oldum olasi da kabız im bisey de tetiklerse tmm kurtulusum yokYaa bence de bir de ben çok su içen biri de değilim zaten
Bu ay iki kere yumurtlamışım ve 2 gün geç yumurtlama oldu. Bat değişti büyük ihtimalle
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Bat ne zamandı senin?Negatif
Daha adetime 7 gün var ovulasyon testi pik olunca hep yapayım dedim üstteki ovulasyon altındaki erkn gebelik testi altındaki kaset testBat ne zamandı senin?
Gecikme olduysa kan ver normalde gecikme olmayan birşeyse
Değerlendir bence bu ay iki kere yumurtlamis olabilirsinDaha adetime 7 gün var ovulasyon testi pik olunca hep yapayım dedim üstteki ovulasyon altındaki erkn gebelik testi altındaki kaset test
Bebetime çok hassas dediler ondan yaptım bu sekilDeğerlendir bence bu ay iki kere yumurtlamis olabilirsin
Nisan 24 canım seninBende oyle zaten oldum olasi da kabız im bisey de tetiklerse tmm kurtulusum yok
Bat ne zaman senin?
Hemen mi çıktı ben gördüm sankiBebetime çok hassas dediler ondan yaptım bu sekil
5 dk içindeHemen mi çıktı ben gördüm sanki
Kan versene hemen5 dk içinde
yaa gördüm gördümm.. kan verebilirsen versene canımmmBebetime çok hassas dediler ondan yaptım bu sekil
18 nisan M mavigril
�