- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
ManyakMisir napicaz ya cok kötüyüm lavman mi yapsak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin. Duam belli duyan belli. Hiç bir anneyi Allah'ım kucağı boş bırakmasın. Hastaneden kucağı boş çıkartmasınBirazini okuyabildim sadece hickirarak cok zor bo sınaviniz olmus. Rabbim şefaatçi eylesin o guzel yavrunuzu, sabirlarin en buyugunu versin ne denilir ne soylenir bilemedim.insallah bu kez saglikli bir evlada sahip olursunuz dularim sizinle
2 gün önce erken gebelik negatiftiRegl dan kac gün once yaptınız acaba negatifi gördünüz
çok çok sevindim canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah bol bol dua et bizler için deAmin. Duam belli duyan belli. Hiç bir anneyi Allah'ım kucağı boş bırakmasın. Hastaneden kucağı boş çıkartmasın
Masallahİnsallah canım .doktor tüp bebekten baska bi tedavi yok dedi denedik yumurta bos cıktı .sanırım erken catladı yuksek ihtimalle bugun gidecegim doktora bana prp yapalım dıyecek diye düşünüyorum deneyebılırım .hayırlısı ama zor gibi geliyorEvet canım düşünüyoruz Allah nasip edersetandem anneydim şimdi bitti çok şükür ama toplamda 5 yıla yakın emmiş oldular, herhangi bir ek tedavi uyguluyor mu doktorun, rezervi az olup sağlıkla hamile kalan çok insan var, ama yediklerin içtiklerin hayat kaliten baya etkiliyor, inşallah sağlıkla gelsin kızının kardeşi
Yarım bardak suya 2 kayısı koyun şişince (2 saat en az) üstüne sıcak su ekleyin 1 kaşık zeytn yağı ekleyip önce kayısıları yiyin sonra suyunu için üstüne 1 bardak da su için. (Diyetisyenim vermişti tarifi)ManyakMisir napicaz ya cok kötüyüm lavman mi yapsak
ben orda bır çizgi gördümmmBat 15 nisan negatif silebilirsiniz listeden
Kolay değil canım ama sen kızından hemen sonra istedin ikinciyi ya ara versen hiç farketmeyecektin bile en azından tedaviye başlamış oluyorsun, hem bir kere hamile kaldın vücudun gebeliği kabul ederMasallahİnsallah canım .doktor tüp bebekten baska bi tedavi yok dedi denedik yumurta bos cıktı .sanırım erken catladı yuksek ihtimalle bugun gidecegim doktora bana prp yapalım dıyecek diye düşünüyorum deneyebılırım .hayırlısı ama zor gibi geliyor
MERHABA KASET TEST Mİ YAPTIĞINIZ?Yaa inşallah ya
Sana sarılmayı çok istedim gözlerim dolu dolu tüylerim diken diken. Rabbim cennetinde kavuştursun sizi o zamana kadar yeni minnak yavruşunla ömür boyu mutlu ol canım. Yavrunda sizi cennetinde görüp çok mutlu olacaktır.Çok uzun hikaye erken doğdu yoğun bakımdayken boğuldu 1 yıl bitkisel hayatta kaldı. Hikayemiz bu linkte. Kötü tecrübe anlatıp kimseyi üzmek istemem okumak isterseniz : Bir Cennet Kuşu Arya Hikayesi
İnsallah ayrıca gecen yıl nisanda kürtaj oldum 8 haftalık kalbi durdu .ve bianda rezerv azaldı doktorlar da anlam veremediKolay değil canım ama sen kızından hemen sonra istedin ikinciyi ya ara versen hiç farketmeyecektin bile en azından tedaviye başlamış oluyorsun, hem bir kere hamile kaldın vücudun gebeliği kabul eder
Umarım 4 gün sonra doğum günüydü kızımın. 14 gün sonra da ölüm günü. 1 yıl 10 günlük kısacık ömründe ancak bu kadar güzel tarihlerde bana hediye gönderirdi inanıyorum bebeğim cennetten ablasını gördü geldiSana sarılmayı çok istedim gözlerim dolu dolu tüylerim diken diken. Rabbim cennetinde kavuştursun sizi o zamana kadar yeni minnak yavruşunla ömür boyu mutlu ol canım. Yavrunda sizi cennetinde görüp çok mutlu olacaktır.
Benim durumumu güncelleyebilir misin :) Hamileymişim ben
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Nasıl öğrendin yaaa çok sevindimmmBenim durumumu güncelleyebilir misin :) Hamileymişim ben
İnşallah bebeğin seninledir canımKızlar biraz önce test yaptım silik bir çizgi çıktı sabah ilk iş kan vereceğim eşime söylemedim sürpriz olsun diye yüzümdeki şapşal gülümsemeyi gizleyemiyorum inşallah pozitiftir çok heyecanlıyım
Bitki çayı içtim ya bir kaç tane iftarla sahur arası rahatladım birazManyakMisir napicaz ya cok kötüyüm lavman mi yapsak
Evet duymuştum bunu kayısı çayı da var hazır o sabahına ishal yapıyorYarım bardak suya 2 kayısı koyun şişince (2 saat en az) üstüne sıcak su ekleyin 1 kaşık zeytn yağı ekleyip önce kayısıları yiyin sonra suyunu için üstüne 1 bardak da su için. (Diyetisyenim vermişti tarifi)
Büyük ihtimal yumurtlama canımArkadaşlar bugün yine yaptım ovulasyon testi bu şekilde çıktı dunkunden daha köyü t çizgisi adete 7 gün kala yumurtlama mi acaba gebelik mi sağ kasığımda batmada var
Yaaaa çok sevindim nasıl öğrendinizBenim durumumu güncelleyebilir misin :) Hamileymişim ben
Yazmıştım aslında ama ben regl oldum sandım kahve rengi akıntı geldi. Bekle bekle devamı olmadı bu haftada 1 haftada 3 kg vermiştim. Şeker ilacı da vardı dedim acaba regl düzenimi mi bozdu. Reglden 2 gün önce erken gebelik testim negatifti. Ama adet söktürücü almam gerekir diye evdeki testleri deneyeyim dedim ekine tekrar ekliyorum. Tabi ben bir şok. Gece hemen acile betaya baktrmaya gittim o da 154 çıktı son adet tarihi 17 mart olduğu için gayet yüksek bi değermiş.Nasıl öğrendin yaaa çok sevindimmm
Yumurtlama olduğunu nereden anlayabiliyorsunzİnşallah bebeğin seninledir canım
Bitki çayı içtim ya bir kaç tane iftarla sahur arası rahatladım biraz
Evet duymuştum bunu kayısı çayı da var hazır o sabahına ishal yapıyor
Büyük ihtimal yumurtlama canım
Yaaaa çok sevindim nasıl öğrendiniz
Yaaa çok sevindimmm sağlıkla gelsin inşallah darısı hepimizin başınaYazmıştım aslında ama ben regl oldum sandım kahve rengi akıntı geldi. Bekle bekle devamı olmadı bu haftada 1 haftada 3 kg vermiştim. Şeker ilacı da vardı dedim acaba regl düzenimi mi bozdu. Reglden 2 gün önce erken gebelik testim negatifti. Ama adet söktürücü almam gerekir diye evdeki testleri deneyeyim dedim ekine tekrar ekliyorum. Tabi ben bir şok. Gece hemen acile betaya baktrmaya gittim o da 154 çıktı son adet tarihi 17 mart olduğu için gayet yüksek bi değermiş.
Ovulasyonda çıkması için değerin yüksek olması gerekiyormuş ve adete daha 7 gün var diyorsunuz oradan tahmin ettim. Gebelik testinde bile çıkmaz şuan varsa bile. Ama tabi benim ki sadece tahmin :) siz yine de değerlendirin bu günü inşallah hayırlı haberler alırsınız :)Yumurtlama olduğunu nereden anlayabiliyorsunz