- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.879
- 33
Kahve rengi bi akıntı geldi hep öyle regl olurum 2. gün gelir. Bekledim gelen yok. Kasık ağrım da vardı. Evde test olunca bi bakayım dedim.Regl nasıl oldun canım yerleşme kanaması mi yaşadın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve rengi bi akıntı geldi hep öyle regl olurum 2. gün gelir. Bekledim gelen yok. Kasık ağrım da vardı. Evde test olunca bi bakayım dedim.Regl nasıl oldun canım yerleşme kanaması mi yaşadın
Çok uzun hikaye erken doğdu yoğun bakımdayken boğuldu 1 yıl bitkisel hayatta kaldı. Hikayemiz bu linkte. Kötü tecrübe anlatıp kimseyi üzmek istemem okumak isterseniz : Bir Cennet Kuşu Arya HikayesiMasallah gözünüz aydinn.. başınız saolsun bu arada hasta miydi kaybettiğiniz yavrunuz
Cnm silik bir çizgi var testindeBat 15 nisan negatif silebilirsiniz listeden
İnşallah öyledir yaCnm silik bir çizgi var testinde
Canım bi çizgi var gibi sanki yaBat 15 nisan negatif silebilirsiniz listeden
Canım benim hayırlı olsun inşallah çokkk sevindimmHamiş listesine benide ekleyebilirsiniz
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahkızlarrrr ben regl oldum sanmıştım meğer hamileymişim. Tam regl gelmeyince test yaptım
Allahım bana nasip etti tekrar yarın koşa koşa kızımın mezarına gideceğim. Ben ona d.günü hediyesi veremedim ama o bana verdi.
Ne zaman çıktı çizgiiyi akşamlar kızlar ben çatlatma iğnemi 30 Mart’ta vurulmuştum ve bugün erken gebelik testi yaptım fakat ilk idrarımla değil. bata 5 gün var kızlar henüz.
Lütfen bakar mısınız kuruma çizgisi mi acaba
Bende aynı durumdayım yaaKizlar Allah askina kabizlıktan ölüyorum ne ysptimsa nafile var mi etkili biseyler neden bu kadar oldum cok kötü
Canım 7-8 dakikada cikti çizgi o yüzden umutlar çöp yine…Canım bi çizgi var gibi sanki ya
Canım benim hayırlı olsun inşallah çokkk sevindimm
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Ne zaman çıktı çizgi
Bende aynı durumdayım yaa
Umut vermeyim ama regl öncesi yaptığım erken gebelik testi negatif çıkmıştı.Canım 7-8 dakikada cikti çizgi o yüzden umutlar çöp yine…
Regl dan kac gün once yaptınız acaba negatifi gördünüzUmut vermeyim ama regl öncesi yaptığım erken gebelik testi negatif çıkmıştı.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKızlar biraz önce test yaptım silik bir çizgi çıktı sabah ilk iş kan vereceğim eşime söylemedim sürpriz olsun diye yüzümdeki şapşal gülümsemeyi gizleyemiyorum inşallah pozitiftir çok heyecanlıyım
BenimdeBat 29 nisan
Bence; sahuru yaptın, imsak girdi tabi çok su içtin ve wc ihtiyacı duydun gittin. Ondan sonraki ihtiyacında bence test yapabilirsin, sen kendini bilirsin tekrar wc ihtiyacı duyuyosan gün içinde o zaman yapman çok daha iyi tabi. En iyi sonuç aradan en az 4 saat geçendir diye duymuştumArkadaşlar gebelik testini ramazanda hangi saatte yapacağız sabah erken saatleri malum çok su içmiş oluyoruz kimse cevap vermedi
Evet canım düşünüyoruz Allah nasip edersetandem anneydim şimdi bitti çok şükür ama toplamda 5 yıla yakın emmiş oldular, herhangi bir ek tedavi uyguluyor mu doktorun, rezervi az olup sağlıkla hamile kalan çok insan var, ama yediklerin içtiklerin hayat kaliten baya etkiliyor, inşallah sağlıkla gelsin kızının kardeşiİkisinide emziriyordun o sekılde kalmıssın aklımda .sende mi bebek düşünüyorsun.ben erken menopoz evresindeyim yumurta rezervim bitmek üzere ekimde 2.bebegi düşünürken öğrendim birçok doktora gittim sonuc aynı
Birazini okuyabildim sadece hickirarak cok zor bo sınaviniz olmus. Rabbim şefaatçi eylesin o guzel yavrunuzu, sabirlarin en buyugunu versin ne denilir ne soylenir bilemedim.insallah bu kez saglikli bir evlada sahip olursunuz dularim sizinleÇok uzun hikaye erken doğdu yoğun bakımdayken boğuldu 1 yıl bitkisel hayatta kaldı. Hikayemiz bu linkte. Kötü tecrübe anlatıp kimseyi üzmek istemem okumak isterseniz : Bir Cennet Kuşu Arya Hikayesi
Ben sahura uyanınca yaptım silik çıktı sabah yapsam sonuç değişir miydi bilmiyorumArkadaşlar gebelik testini ramazanda hangi saatte yapacağız sabah erken saatleri malum çok su içmiş oluyoruz kimse cevap vermedi
Aminnn hepimizin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah