- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Kuzum hafif bı çizgi gözüküyor sanki yoksa banami öyle geliyor.kaset testte şuan çıkmaz istersen erken gebelik testi yap ama en sağlıklısı adet gününü beklemenBat 15 nisan negatif silebilirsiniz listeden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum hafif bı çizgi gözüküyor sanki yoksa banami öyle geliyor.kaset testte şuan çıkmaz istersen erken gebelik testi yap ama en sağlıklısı adet gününü beklemenBat 15 nisan negatif silebilirsiniz listeden
Kuruma çizgisi pembe olmaz bence gebesinizÇok umutlanmak istiyorum ama bilmiyorum bu ay hic öyle birseyim yok
O zaman bekliyeyim ben umutlandım biraz yaKuzum hafif bı çizgi gözüküyor sanki yoksa banami öyle geliyor.kaset testte şuan çıkmaz istersen erken gebelik testi yap ama en sağlıklısı adet gününü beklemen
Ben de gayet net görüyorum. Bence 15inde tekrar bi test yap canim. Hem regl gelmeden umitsizlige dusmek yokkŞu anda böyle
Ayyy hadi inşallah yaBen de gayet net görüyorum. Bence 15inde tekrar bi test yap canim. Hem regl gelmeden umitsizlige dusmek yokk
Umut, binbir ayaklı Umut, güneşte saklı Umut, edenler haklı Umut, insanın hakkı...! der büyük Usta Nazım Hikmet asla kaybetme umudunu şimdi değilse bile birgün mutlakaAma umutlandiriyorsunuz benii
İstersen bı kan ver çok yüksek çıkmaz ama için rahat eder testte gözüküyorO zaman bekliyeyim ben umutlandım biraz ya
Hamiş listesine benide ekleyebilirsiniz
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Canim 10 dk sonrası gecersiz diye biliyorum.. ama senin ilk attiginda hafif bi çizgi vardi zatenŞu anda böyle
Ben bekliyim bi o zaman yaİstersen bı kan ver çok yüksek çıkmaz ama için rahat eder testte gözüküyor
Bence hamilesiniz pembe çünkü çizgi daha yeni yeni artar beta HCGBen bekliyim bi o zaman ya
Yaaaa Hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Hadi Aralık anneleri TopigineHamiş listesine benide ekleyebilirsiniz
Ben normalde miyop bir insanım uzağı görmem. Ama yakını pek ala görüyorum. İnş vardır. Pozitifi alırsan ilk bana göz kırp arkandan geleyimBen bekliyim bi o zaman ya
Aa evet tanıdık geldi bi oğlum bi kızın mı vardı yanlıs hatırlamıyorsamOzgurkus beni hatırladın mı bilmiyorum 2019 temmuz anneleri grubundan burda olduğuna göre gebelik planlıyorsun, sağlıkla gelsin ins
ohh be güzel haberler geldikçe biz bekleyenlere de umut oluyorsunuz tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallahHamiş listesine benide ekleyebilirsiniz
oyyy rabbim bu ne güzellik tüylerim diken. diken oldu sağlıkla gelsin canım koş hemen kızına müjdeyi verkızlarrrr ben regl oldum sanmıştım meğer hamileymişim. Tam regl gelmeyince test yaptım
Allahım bana nasip etti tekrar yarın koşa koşa kızımın mezarına gideceğim. Ben ona d.günü hediyesi veremedim ama o bana verdi.