- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
Ya ne güzel maşallah sağ salim al kucağınakızlarrrr ben regl oldum sanmıştım meğer hamileymişim. Tam regl gelmeyince test yaptım
Allahım bana nasip etti tekrar yarın koşa koşa kızımın mezarına gideceğim. Ben ona d.günü hediyesi veremedim ama o bana verdi.
Regl nasıl oldun canım yerleşme kanaması mi yaşadınkızlarrrr ben regl oldum sanmıştım meğer hamileymişim. Tam regl gelmeyince test yaptım
Allahım bana nasip etti tekrar yarın koşa koşa kızımın mezarına gideceğim. Ben ona d.günü hediyesi veremedim ama o bana verdi.
Kahverengi akıntım oldu regl olacak gibi de ağrım vardı bi de ayaklarım üşüdü. Ben 1 haftada 3 kg verdim ona bağladım. Regl sökülemiyor sandım. Ama bugün hiç gelmedi. Bi test yapayım dedim. İlk dk da sonuçRegl nasıl oldun canım yerleşme kanaması mi yaşadın
Yaa hadi inşallah ama karnima ara ara adet ağrısı giriyor sankiBence hamilesiniz pembe çünkü çizgi daha yeni yeni artar beta HCG
Bende miyopumBen normalde miyop bir insanım uzağı görmem. Ama yakını pek ala görüyorum. İnş vardır. Pozitifi alırsan ilk bana göz kırp arkandan geleyim
Gözünü kapatıp şey de 'Allaaam sen durumu biliyorsun amin'Bende miyopumama umutlanmak istemiyorum ki ağrım geliyor totemden biliyorum test yapinca kirmizlar merhaba diyo
Masallah gözünüz aydinn.. başınız saolsun bu arada hasta miydi kaybettiğiniz yavrunuzkızlarrrr ben regl oldum sanmıştım meğer hamileymişim. Tam regl gelmeyince test yaptım
Hadi inşallah ya valla cok istiyorum artık piskoljim bozuldu her ay oldu olucak mı diyeGözünü kapatıp şey de 'Allaaam sen durumu biliyorsun amin'İnş kırmızıları görmez, hoplaya zıplaya çift çizgiyi görürsün ama bangır bangır dolu dolu çizgi olsun ki şüpheye hiç yer vermesin
Evet canım doğru bildinAa evet tanıdık geldi bi oğlum bi kızın mı vardı yanlıs hatırlamıyorsam
Gebelik belirtisi = regl belirtisi bat ne zamandı ?Yaa hadi inşallah ama karnima ara ara adet ağrısı giriyor sanki
Yaaa hikayenizi okumuştum kızınızın kardeşi sağlıkla gelsin ins.Kahverengi akıntım oldu regl olacak gibi de ağrım vardı bi de ayaklarım üşüdü. Ben 1 haftada 3 kg verdim ona bağladım. Regl sökülemiyor sandım. Ama bugün hiç gelmedi. Bi test yapayım dedim. İlk dk da sonuç
15 nisanGebelik belirtisi = regl belirtisi bat ne zamandı ?
Ooo süper bata daha var böyle silik çıkması çok normal15 nisan
Yaa inşallah yaOoo süper bata daha var böyle silik çıkması çok normalkanda netleştir canım hiç stress etme sağlıkla tutunsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tebrik ederimkızlarrrr ben regl oldum sanmıştım meğer hamileymişim. Tam regl gelmeyince test yaptım
İkisinide emziriyordun o sekılde kalmıssın aklımda .sende mi bebek düşünüyorsun.ben erken menopoz evresindeyim yumurta rezervim bitmek üzereEvet canım doğru bildin
Bu arada bu konunun başlarında bu mesajı görünce ben de tavsiye etmek istedim. Ben de BBT yani bazal vücut sıcaklığı yöntemini iki aydır kullanıyorum. Önceden reglim düzenli olsa da acaba gerçekten yumurtladım mı, tam hangi gün yumurtladım diye kafamda soru işaretleri oluyordu. Çünkü ovulasyon kitleri LH artışını gösteriyor ama LH artsa bile yumurtlamamış olma olasılığı var diye okumuştum. Bir de progesteronumun düşük olmasından şüpheleniyordum. Düşükse sıcaklık artışı olmayabiliyormuş ya da artıp hemen tekrar azalıyormuş. O yüzden kontrol etmek istemiştim. Yöntemin ayrıntılarıyla ilgilenen olursa ben de tecrübelerimi paylaşabilirim. Yumurtlamadan sonra boş boş beklemek yerine en azından bir aksiyon oluyor her gün bu sıcaklık olayıMavigrill bunlar hamile kaldığım aylardaki ölçümlerdi fertility friend diye bir program kullanıyordum aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?