- 31 Mart 2022
- 123
- 112
- 30
Evet erken gebelik testi aldım. Ama sabahı beklemem gerekiyor. En doğru sonucu almak içinBence gebelik testi yap adet zamani koyu ovulasyon testi gebelik olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet erken gebelik testi aldım. Ama sabahı beklemem gerekiyor. En doğru sonucu almak içinBence gebelik testi yap adet zamani koyu ovulasyon testi gebelik olabilir
inşallah bebiş belirtileridir canımAdetime 4 gün kaldı sanırım beyaz yoğun akıntı yaşayan var mıdır adet belirtisi mi yoksa hamilelik mi ? Hafif kaşık batması oluyor 2 sn felan ama öyle rahatsız edici ağrı değil.
Aminn insallah çok teşekkür ederimcanım çok güzellll rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin kendini de bebişide boşuna darlama yüksek mi düşük mü diye bırak keyfini sür güzel güzel beslen kendine de bebişede dünyayı zindan etme
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
güzel güzel ilerlesin inşallah muhtemelen geç döllenme geç olsun güzel olsun hayırlı olsun canımKızlar reglimin 4. Günü kan tahlili yaptırdım.. beta 154 çıktı ; geç döllenmedir belki 2 gün sonra yine yaptırcam kese falan gözükmedi.. BAT 8 nisandı..
İnşallah canımhiç ovülasyon testi kullanmadım. Takvime göre ve akıntımın artışına göre gün aşırı değerlendirdim. Bu ay olmazsa gebelik gelecek ay için almıştım. Bakalım nasıl olurgüzel birşeydir belki bekleyelim görelim genelde güzel şeyler oluyor
İnşallah civciv vardırİnşallah canımhiç ovülasyon testi kullanmadım. Takvime göre ve akıntımın artışına göre gün aşırı değerlendirdim. Bu ay olmazsa gebelik gelecek ay için almıştım. Bakalım nasıl olur
İnşallah canımİnşallah civciv vardır
hadi bakalım inşallah gerek kalmaz biran önce erken gebelik testi alıp yap benceİnşallah canımhiç ovülasyon testi kullanmadım. Takvime göre ve akıntımın artışına göre gün aşırı değerlendirdim. Bu ay olmazsa gebelik gelecek ay için almıştım. Bakalım nasıl olur
Eger geciktiyse adetin onemli degil sabah olmasi 2 saat idrarini tutup yaparsan testi olur hatta ovulasyon testi saptadiysa deger yuksektir buyuk ihtimalle oyle okumustum birgebeningunlugunde. Ovulasyonda cikmasi icin degerin yuksek olmasi gerekirmisEvet erken gebelik testi aldım. Ama sabahı beklemem gerekiyor. En doğru sonucu almak için
Tesekkurler. Piki kacirmaktan korkuyorum ilk kez ovu kullaniyorum bu da ayri bir stres olduYok daha pik değil yarın ya da sonra ki gün olabilir canım t çizgisi C çizgisinden ya koyu olacak ya da aynı koyuluşta olacak gün aşırı devam
hadi bakalım inşallah gerek kalmaz biran önce erken gebelik testi alıp yap
İnşallah canım Aldım zaten sonucu bildiririmhadi bakalım inşallah gerek kalmaz biran önce erken gebelik testi alıp yap bence
Kız kese 1000 den önce gözükmüyor ben yarın görmeye gidicem acele etme 1 hafta sonra ver kanıKızlar reglimin 4. Günü kan tahlili yaptırdım.. beta 154 çıktı ; geç döllenmedir belki 2 gün sonra yine yaptırcam kese falan gözükmedi.. BAT 8 nisandı..
Takma takma 1 hafta sonra yeniden yaptır yeni oluşmuş hayırlı olsunSelam kızlar kan testi yaptrdım hamileyimmm ❤ beta hcg 26.52 şimdide cok mu düşük diye taktım
Bat bugündüBat ne zaman hayır canım önemli olan düzenli artıl
Teşekkür ederimTakma takma 1 hafta sonra yeniden yaptır yeni oluşmuş hayırlı olsun
Anladım canım.Reglim bugünlerde gelmesi gerekiyor.Tam anlamıyla gecikme olmadı. Bat 13 nisan yazdırdım zaten.değişiyor çünkü. yaptığım vakit sonucu paylaşırım.Eger geciktiyse adetin onemli degil sabah olmasi 2 saat idrarini tutup yaparsan testi olur hatta ovulasyon testi saptadiysa deger yuksektir buyuk ihtimalle oyle okumustum birgebeningunlugunde. Ovulasyonda cikmasi icin degerin yuksek olmasi gerekirmis
Hadii Aralık anneleri TopigineTeşekkür ederim
HemenHadii Aralık anneleri Topigine