- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.692
- 34
TSH normalde hormon testi regl dönemi oluyor sizin baya geçmişMerhaba arkadaşlar adet başlangıcına göre 11. Gündeyim.
Tsh değerim 2.11
E2 467
Lh 22.19 çıkmış doktora akşam görünebileceğim bana yorumlayabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TSH normalde hormon testi regl dönemi oluyor sizin baya geçmişMerhaba arkadaşlar adet başlangıcına göre 11. Gündeyim.
Tsh değerim 2.11
E2 467
Adetime daha 4 gün var, yaptığım ilk test sadece pozitif çıktı sizlerle paylaştıktan sonra 2 kere erken gebelik 2 kere kaset yaptım negatifti. Acaba döllenipte tutunmamış mı o sıra da mı pozitif çıkmış anlamadım artık sinirimden gülüyorum Beta aklıma takıldı bu kadar negatif teste göre de gidip yaptırmak mantık işi mi diye düşündümAdetin geçti mi peki kuzum bekle dur bakalım evdeki testlere güvenme hepsinin algıladığı değerler farklı oluyor ve bence gitmelisin kan icin
Yumurta takibi için gideceğim öncesinde bu değerleri görmek istediTSH normalde hormon testi regl dönemi oluyor sizin baya geçmiş
Tsh değerin güzel canım benimde 1.46 dı sınır 0.35 ile 4.95 olması lazım e 2 sanırım yumurtlama dönemiyle alakalı hormon onlar ztn sürekli değişiebiliyorMerhaba arkadaşlar adet başlangıcına göre 11. Gündeyim.
Tsh değerim 2.11
E2 467
Evet yumurta takibi için gittimTsh değerin güzel canım benimde 1.46 dı sınır 0.35 ile 4.95 olması lazım e 2 sanırım yumurtlama dönemiyle alakalı hormon onlar ztn sürekli değişiebiliyor
Doktoruna mesaj atamıyormusun canım ben benim sonuclar cıkınca hastanenin uygulaması var ordan bakıyorm sonucları çekip doktora atıyorum hep ordan cevaplıyorEvet yumurta takibi için gittim
Randevum var gitmeyi bekliyorum. Burada özel hastane ama devletten beter, doktora çok ilgi var. Randevu bulunamıyor sabah kayıt oldum anca 12 saat sonra görünebileceğim.Doktoruna mesaj atamıyormusun canım ben benim sonuclar cıkınca hastanenin uygulaması var ordan bakıyorm sonucları çekip doktora atıyorum hep ordan cevaplıyor
Hayır canım devam et tnin cden daha koyu olması gerekiyorKizlar merhabalar bugun pik mi sizce devam edeceğim yapmaya
Bence adet gününü bekle olmazsan o zaman kan ver sinirini hiç bozmaAdetime daha 4 gün var, yaptığım ilk test sadece pozitif çıktı sizlerle paylaştıktan sonra 2 kere erken gebelik 2 kere kaset yaptım negatifti. Acaba döllenipte tutunmamış mı o sıra da mı pozitif çıkmış anlamadım artık sinirimden gülüyorum Beta aklıma takıldı bu kadar negatif teste göre de gidip yaptırmak mantık işi mi diye düşündüm
Amiiin insallahhhAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım
Yok daha pik değil yarın ya da sonra ki gün olabilir canım t çizgisi C çizgisinden ya koyu olacak ya da aynı koyuluşta olacak gün aşırı devamKizlar merhabalar bugun pik mi sizce devam edeceğim yapmaya
Belirti var mı canımYarin adet gunum testim yok koyde mahsur kaldim her seyim spontane
Çok anlamam ama kimyasal olabilir miKızlar merhabalar, beni biliyorsunuz silik test ve betası 5 çıkan bugün ve dün olmak üzere evde test yaptım negatif çıktı kan vermeye gitmeye gerek var mı sizce? Kasıklarımda da o kadar gerginlik ağrı var ki anlatamam..
Biraz karartı var gibi iki gün dayanabilirsen bekle canım sonra normal kaset test yap ins bebistirKızlar bata 4 gün var erken gebelik testi Bi bakar mısınız
İnşallahBiraz karartı var gibi iki gün dayanabilirsen bekle canım sonra normal kaset test yap ins bebistir