- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Bunyeye göre değişiyor benim Yumurtlamadan 6 gün sonra basladiKızlar en erken belirtiler ne zaman başlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunyeye göre değişiyor benim Yumurtlamadan 6 gün sonra basladiKızlar en erken belirtiler ne zaman başlıyor
Gözüküyor gibi 2 3 gün sonra yeniden yap bakalımKızlar bata 4 gün var erken gebelik testi Bi bakar mısınız
Gözüküyor gibi 2 3 gün sonra yeniden yap bakalım
Valla bilmiyorum ki her zaman ki adet tantanasi sanki ekstra ince bi bas donmem var tansiyonum oynuyo su sira ondan galiba eski usul gorucez onumuzdeki gunler ne olup bittiginiBelirti var mı canım
Kızlar bata 4 gün var erken gebelik Bi karartma falan yapıp bakan bi arkadaş vardı var mı sizce bişey bakar mısınız
Evet canım çizgi var gibi hayırlı olsunKızlar bata 4 gün var erken gebelik testi Bi bakar mısınız
Yaa daha ne kadar köydesinValla bilmiyorum ki her zaman ki adet tantanasi sanki ekstra ince bi bas donmem var tansiyonum oynuyo su sira ondan galiba eski usul gorucez onumuzdeki gunler ne olup bittigini
İki gün sonraki 2 katı artış önemli canımKızlar reglimin 4. Günü kan tahlili yaptırdım.. beta 154 çıktı ; geç döllenmedir belki 2 gün sonra yine yaptırcam kese falan gözükmedi.. BAT 8 nisandı..
Bat ne zaman hayır canım önemli olan düzenli artılSelam kızlar kan testi yaptrdım hamileyimmm ❤ beta hcg 26.52 şimdide cok mu düşük diye taktım
Hayır canım önemli olan 2 günde 2 katı artış hayırlı olsun çok sevindimSelam kızlar kan testi yaptrdım hamileyimmm ❤ beta hcg 26.52 şimdide cok mu düşük diye taktım
İlk 5 dakika önemli canımMerhabalar bat 14 nisan. Dün dayanamayıp kaset test yaptım birkaç saat sonra dağınık ikinci çizgi gördüm. Testlerinde böyle sonuç gören var mı?
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinHayır canım önemli olan 2 günde 2 katı artış hayırlı olsun çok sevindim
Ay bilmiyorum oda belirsiz akil oynatmalikYaa daha ne kadar köydesin
canım çok güzellll rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin kendini de bebişide boşuna darlama yüksek mi düşük mü diye bırak keyfini sür güzel güzel beslen kendine de bebişede dünyayı zindan etmeSelam kızlar kan testi yaptrdım hamileyimmm ❤ beta hcg 26.52 şimdide cok mu düşük diye taktım
Bence gebelik testi yap adet zamani koyu ovulasyon testi gebelik olabilirMerhabalar döngümün 26. Günündeyim ovülasyon testi yaptım. Çift çizgi çıktı. Reglim 5-6 gün arası değişir. Son iki aydır 26 günde bir regl oluyorum.nedendir acaba?
güzel birşeydir belki bekleyelim görelim genelde güzel şeyler oluyorMerhabalar döngümün 26. Günündeyim ovülasyon testi yaptım. Çift çizgi çıktı. Reglim 5-6 gün arası değişir. Son iki aydır 26 günde bir regl oluyorum.nedendir acaba?