- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
Ne zaman reglinşallah hayırlsıı olsun bugunde gelen giden yok test yaptım negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman reglinşallah hayırlsıı olsun bugunde gelen giden yok test yaptım negatif
4 gün geciktiNe zaman regl
Amiiin hepimiz icin duamrabbim inşallah emeklerinizin karsılığını verir canım bir bakmışsın herşey güzel olmuş çok yıpranmamışız
Aynı gün elendik kız koş mayıs topiğineBen elendim. :) Elendim demeyelim de mayıs ayına kabul aldım diyelim.
A a a bayagı erken oldun canım senle aynıydık 16 ydınBen elendim kızlar geldi kırmızılar Mavigrill
Gecikme olur muydu normalde boyle4 gün gecikti
Adetin ilk günü başlayıp 14.ncu günüme kadar içmiştim..ilk 3 ay sabah akşam içmiştim sonra ara verdim geçen ay sadece sabah kahvaltidan sonra 1 bardak içmiştim o kadarBirşey soracaktım sana sen hayıt otu çayı mi içmiştin canım.. tohumunu aldım da adet olursam içerim diye bu ay hiç umudum yok çünkü. biraz bilgi verebilir misin ben biraz netten araştırdım ama adetin 2-3 günü başlayıp 15 gün sabah akşam içiliyor doğrumudur?
Valla ben bu ay hiç bişe anlamadım canım adet bitiminden sonra 6. Gün yumurta çatladı adet tarihimden de 6 gün önce hastalandımA a a bayagı erken oldun canım senle aynıydık 16 ydın
hayır olmazdı hiçGecikme olur muydu normalde boyle
Saglik ocağına kan mi versenhayır olmazdı hiç
almıyorlarmıs çok üzüldüm ama özür dileyerekten söylüyorum lavaboya gittğimde peçetede akıntıyla kaırısık pembe leke vardı sökülecek galiba ama agrımda yokSaglik ocağına kan mi versen
Yarın gidicez bizde bakalım ne dicekKese muayenesine gittiniz mi arkadaşlar ? Bende kanama gözüktü kese etrafında düşük riski var denildi bunu yaşayan var mı
Kanama var mı canim ya da lekelenmeKese muayenesine gittiniz mi arkadaşlar ? Bende kanama gözüktü kese etrafında düşük riski var denildi bunu yaşayan var mı
Canım göğüs acısı yumurtlamadan sonra mi basladi yoksa adete yakın miYerleşme kanamam olmadı Sadece göğsüme dokununca göğüs uçlarım çok acıyordu, akıntım hiç kesilmemişti sürekli akıntım oluyordu. Yüzümde bir kaç tane sivilcem çıktı bu kadar ben bat günümden iki gün önce vermiştim 1,20 çıktı tabi geç yumurtlama olduğum için aslında bat tarihim de net değildim dün gece rastgele annemlerden iftar dönüşü geldiğimde test yaptım bu şekilde çıktı :)
Canım kan tesi verdim tekrardan beta aynı, acaba dedim yumurtlama günümde mi yaptım testi o yüzden silik bir çizgi mi çıktı ovulasyon testiyle takip yapmıyordum çünkü bilemedim bende, Allah hepimizin gönlüne göre versin Demek ki testler de bazen yanıltıcı olabiliyormuş..Çok anlamam ama kimyasal olabilir mi
Yok canım sıvı da olabilir dedi birikmiş hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallahKanama var mı canim ya da lekelenme
Neden almiyorlar ki nerede yaşıyorsun? Ne özrü canim rahat ol.. son durum ne simdi?almıyorlarmıs çok üzüldüm ama özür dileyerekten söylüyorum lavaboya gittğimde peçetede akıntıyla kaırısık pembe leke vardı sökülecek galiba ama agrımda yok