- 15 Mart 2022
- 100
- 114
Kuzum senin çatlama benden 1 gün önce hatta istersen dene belki seninde güzel haberlerini alırızYarın sabah bir denesem mi acaba bende aslında yine olmadı diye umudum yoktu ama böyle haberler görünce de insan heyecanlanıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum senin çatlama benden 1 gün önce hatta istersen dene belki seninde güzel haberlerini alırızYarın sabah bir denesem mi acaba bende aslında yine olmadı diye umudum yoktu ama böyle haberler görünce de insan heyecanlanıyor
Yarın sabah deneyeyim bende ne yapayım yarın 14. Gün olacak çatlamadan sonra eğer varsa silikte olsa çıkar herhaldeKuzum senin çatlama benden 1 gün önce hatta istersen dene belki seninde güzel haberlerini alırız
Çıkar canımYarın sabah deneyeyim bende ne yapayım yarın 14. Gün olacak çatlamadan sonra eğer varsa silikte olsa çıkar herhalde
Ayy hadi inşallah yaÇıkar canım
Evet kuzum çıkabilir bence deYarın sabah deneyeyim bende ne yapayım yarın 14. Gün olacak çatlamadan sonra eğer varsa silikte olsa çıkar herhalde
Durex almıştım bir ara onu da pek kullanamadık yaDurex kullanıyorum canım ben
Aaaa onu duymamıstım hiç bir araştırayım canımKuzum gebeliği engeller, gebeliği engellemeyen jeller var onları araştır istersen
Ona da bi bakayım canım teşekkürlerBen cok nadir lazım olunca su bazlı utrasyon jeli kullaniyorum kurumuyor da iyi yani
Bana da dua et canımEvet kuzum çıkabilir bence de
Bat 8 Nisandı dun 2 kaset test pozitif çıktı. Bugun kan testi yaptırdım betam 496 çıktı. Beni de ekleyebilir misiniz?
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Insallah amin şükür bir evladim var. Rabbim hic tatmayanlara da tez nasip etsin gerçekten hakkiyla annelik yapabilecek hakedenlereÜzüldum,bunda da bir hayır vardırinsallah gonlune gore saglikla olur bu kez gebeligin
Hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallahBat 8 Nisandı dun 2 kaset test pozitif çıktı. Bugun kan testi yaptırdım betam 496 çıktı. Beni de ekleyebilir misiniz?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun canımBat 8 Nisandı dun 2 kaset test pozitif çıktı. Bugun kan testi yaptırdım betam 496 çıktı. Beni de ekleyebilir misiniz?
Adetin geçti mi peki kuzum bekle dur bakalım evdeki testlere güvenme hepsinin algıladığı değerler farklı oluyor ve bence gitmelisin kan icinKızlar merhabalar, beni biliyorsunuz silik test ve betası 5 çıkan bugün ve dün olmak üzere evde test yaptım negatif çıktı kan vermeye gitmeye gerek var mı sizce? Kasıklarımda da o kadar gerginlik ağrı var ki anlatamam..
Amiiin insallahhhHayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah