- 14 Mart 2022
- 364
- 317
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim de BAT 8 Nisan. senin yumurtlama tarihin kaç.? Beta değerin yüksek ; ben pazartesi kan vericem. Benim 25 Mart.4 hafta 2 günlükmüş
Yumurtlama tarihim 25 mart canım belirti varsa bi test yap benceCanım benim de BAT 8 Nisan. senin yumurtlama tarihin kaç.? Beta değerin yüksek ; ben pazartesi kan vericem. Benim 25 Mart.
Bir gün ilişki bir gün yok canım bi boş bi dolu şeklindeya kızlar birşey soracağım "gün aşırı" ne demek oluyor bir türlü anlamıyorum hergün mü? demek
Bir gün değerlendir bir gün değerlendirme bir gün değerlendir bir gün değerlendirme buya kızlar birşey soracağım "gün aşırı" ne demek oluyor bir türlü anlamıyorum hergün mü? demek
Bir gün ilişki bir gün yok canım bi boş bi dolu şeklinde
iyi bari doğru ilerlemişimBir gün ilişki bir gün yok canım bi boş bi dolu şeklind
Daha baktırmadım canım yarın inşallahCanım merak ettim beta baktrdın mı tekrardan ?
Bende öyle inşallah güzel şeyler nasip eder RabbimCanım ben yeni gördüm ya inşallah yükselir ; pazartesiye kan ver.. seni okuyunca bende de korku oldu bi’ an
güzel haberler alırsın inşallah canımDaha baktırmadım canım yarın inşallah
İnşallah hepimiz alırızgüzel haberler alırsın inşallah canım
Ne için canımKızlar uygulama olarak ne kullanıyorsunuz?
Adet takibi için canımNe için canım
Çok iyi hadi bakalım inşallah bebişler tutar2 günlük pik ardından çatlamış
Ben Pepapp kullanıyorum canımAdet takibi için canım
İnşallahhh hayırlısıylaÇok iyi hadi bakalım inşallah bebişler tutar
Bende yeni onu kullanmaya başladım epey bilgi verici Flo diye bi tane kullanıyordum bu ay tahmini adet tarihini 3 gün daha sonra diye belirtmiş kafamı karıştırdı da düzeldi 28 de bi olurum anlayamadımBen Pepapp kullanıyorum canım