Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa bende gördümmmSelam kızlar sabah erken gebelik testim silik cıkmıştı gölge gibi..biraz önce normal test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm ayy kan testi ile onaylatmadan ümitlenmek istemiyorum ama var gibi birseyler Eki Görüntüle 3044729
Enemmm geliyor minnakSelam kızlar sabah erken gebelik testim silik cıkmıştı gölge gibi..biraz önce normal test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm ayy kan testi ile onaylatmadan ümitlenmek istemiyorum ama var gibi birseyler Eki Görüntüle 3044729
İnşallah bugünü değerlendirmişsinizdir. Dün/Bugün/yarın max fayda bence ama siz bilirsiniz. Günaşırı diyen de çok.Kızlar çatlama olmuş mu olmamış mı yaa 9 yazanların biri bu sabah birini de az önce yaptım 8 saat var arada
Evet canım değerlendirdimİnşallah bugünü değerlendirmişsinizdir. Dün/Bugün/yarın max fayda bence ama siz bilirsiniz. Günaşırı diyen de çok.
Bende var gibi gördüm kuzum inşallah güzel haberler alırsınSelam kızlar sabah erken gebelik testim silik cıkmıştı gölge gibi..biraz önce normal test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm ayy kan testi ile onaylatmadan ümitlenmek istemiyorum ama var gibi birseyler Eki Görüntüle 3044729
Daha çatlama olmamış kuzum yarın olabilir değerlendirmelisin bence çatlaması için incir ve havuç öneriyorlarKızlar çatlama olmuş mu olmamış mı yaa 9 yazanların biri bu sabah birini de az önce yaptım 8 saat var arada
Gözün aydin saglikla ilerlesin insallahBeta HCG değerim 632,99 çıktı
Saglikla kucagina al insallah, gözleriniz aydinGüzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederiz. Biz 11 ay bekledik bu güzel haberi en son bulduğum doktor polislerin olduğunu söyledi ve ameliyat oldum. Bir ay sonra da mutlu haber Allah isteyen herkese nasip etsin bunu canı gönülden hepiniz adına çok istiyorum
selamın aleyküm n umarım bu ay boş kucak kalmasın kimsenin her ayın 12 si günüm diye düşünürken dün uygulamada fark ettim ben 28 günde bir regl oluyormus ve reglim bugun ile birlikte iki gün gecti regl oncesi gögüslerimin şiştiğini bilmem ilk iki gün agrıyordu gecti şimdi ise balon gibiler karnım çok şiş olurdu karnımda şişlik yok anlam veremedim idrar testi yaptım bugun sabah negatif cıktı hiç regl olacakmısım gibide bir agrım yok dün gece sadece biraz agrı yasadım gelecek galiba dedim ama hala gelen giden yok böyle olupda acaba pozitife döner mi dersiniz böyle olup biten varmıSaglikla kucagina al insallah, gözleriniz aydin
Çok teşekkür ederimDaha çatlama olmamış kuzum yarın olabilir değerlendirmelisin bence çatlaması için incir ve havuç öneriyorlar
Yaaa bende gördümmm
İnsallah kuzumBende var gibi gördüm kuzum inşallah güzel haberler alırsın
İnsallah canmmEnemmm geliyor minnak
Bugün ayın 9 u ve 18 tane hamiş haberi almışızzz maşallah diğer kalanlarımız da böyle devam edelimm Mavigrill taze hamişimiz bize dua et
değerlendirdik bakalım kuzum inşallah doğru ilerlemiştirCatlama olmuş normal süreç geçmiş 2 günü degerlendirseydiniz
İnşallah bebiş geliyodurselamın aleyküm n umarım bu ay boş kucak kalmasın kimsenin her ayın 12 si günüm diye düşünürken dün uygulamada fark ettim ben 28 günde bir regl oluyormus ve reglim bugun ile birlikte iki gün gecti regl oncesi gögüslerimin şiştiğini bilmem ilk iki gün agrıyordu gecti şimdi ise balon gibiler karnım çok şiş olurdu karnımda şişlik yok anlam veremedim idrar testi yaptım bugun sabah negatif cıktı hiç regl olacakmısım gibide bir agrım yok dün gece sadece biraz agrı yasadım gelecek galiba dedim ama hala gelen giden yok böyle olupda acaba pozitife döner mi dersiniz böyle olup biten varmı
Canım merak ettim beta baktrdın mı tekrardan ?Kızlar merhabalar ben bugün tekrar gebelik testi yaptım bu sefer ikinci çizgiyi göremedim aranızda böyle bişey yaşayan oldu mu? Kan sonucum neden sınırda ya da dün neden silikte olsa ikinci çizgi çıktı? Aynı marka test aldım başka marka almama gerek var mıydı acaba.. Kafam da deli sorular
Canım ben yeni gördüm ya inşallah yükselir ; pazartesiye kan ver.. seni okuyunca bende de korku oldu bi’ anAhh teşekkür ederim umarım yükselir kan testini ne kadar süre sonra tekrarliyim? Aileme şu an söylemeyeceğim için sizlere soruyorum bu gibi soruları ilk olduğu için ama sizlerde onlar kadar samimisiniz teşekkür ederim herkes burda kendisinin sevinci gibi görüyor Allah razı olsun