- 18 Mart 2022
- 727
- 534
Çok umutlanmak istemiyorum ama Rabbim inşallah tekrardan nasip ederBoşver uygulamayı sen artık bı hamişsin şimdi o programlar hamiş takibi yapsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok umutlanmak istemiyorum ama Rabbim inşallah tekrardan nasip ederBoşver uygulamayı sen artık bı hamişsin şimdi o programlar hamiş takibi yapsın
Bende bu ay avulasyon testi alıp takip yapacaktım, soğan kürleri vs. Araştırmalar yapmıştım kist için gelecek aya tam hazırlıklı girecektim belki gerek kalmayacak Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahEki Görüntüle 3043979
Bende gecen gün yapmıştım ovulasyon koyu gibi gelmişti ama negatif hayırlı olsun artık tebrik ederim
Ne zaman kan vermeye gidiceksinizÇok umutlanmak istemiyorum ama Rabbim inşallah tekrardan nasip eder
Tebrik ederimmm darısı başımızaİlk 3 dk da böyle çıktı.. şok içindeyim
Aminnn inşallah. Rabbim isteyen herkese sağlıkla versin inşallahTebrik ederimmm darısı başımıza
Ooooo bı hamiş dahaaa hayırlı olsun kuzumİlk 3 dk da böyle çıktı.. şok içindeyim
Kan verdim 20 dakikaya falan çıkacakNe zaman kan vermeye gidiceksiniz
Tebrikleerrİlk 3 dk da böyle çıktı.. şok içindeyim
Ayyy hadi bakalım merakla bekliyoruzKan verdim 20 dakikaya falan çıkacak
Yaa gözün aydın canım benim hayırlı olsun inşallahİlk 3 dk da böyle çıktı.. şok içindeyim
Şu anlık negatif canımAyyy hadi bakalım merakla bekliyoruz
Nasıl yani kaç çıktı sonuçŞu anlık negatif canım
Değerimi sormadım telefon ile görüştüm, testiniz negatif dedi sadeceNasıl yani kaç çıktı sonuç
Kaç çıktı sonuçŞu anlık negatif canım
Değerim sisteme düşmedi sadece negatif diyince telefon üzerinden bende kapattım telefonuKaç çıktı sonuç
bence bekle canım bat günü olmazsan o gün verirsin1 hafta var, bugün kan versem uygun olur mu çıkar mı kanda? Yoksa batı bekleyeyim mi?
Verdım canım negatif şu an içinbence bekle canım bat günü olmazsan o gün verirsin
Verdım canım negatif şu an için
arayıp değerin kaç olduğunu öğren sisteme ertesi gün düşüyor genelde tabi bu ilden ilede değişir ama olsun sen arayıp sor hemen umutsuzlanma daha bat a varmışDeğerim sisteme düşmedi sadece negatif diyince telefon üzerinden bende kapattım telefonu