- 13 Temmuz 2021
- 383
- 397
İnşallah hepimizinde olur canım ilk ovulasyon ile takipli yapmam belki yumurtlamayı bilince tutturmuşuzdurhadi hayırlısı canım inşallah bebiş geliyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hepimizinde olur canım ilk ovulasyon ile takipli yapmam belki yumurtlamayı bilince tutturmuşuzdurhadi hayırlısı canım inşallah bebiş geliyordur
ayy hadi inşallahİnşallah hepimizinde olur canım ilk ovulasyon ile takipli yapmam belki yumurtlamayı bilince tutturmuşuzdur
Ben silik bi çizgi gördüm kuzum inşallah vardır bat ne zamandı
silik çizgi görüyorum
10 da yaptı bana denmiyor hiç ama ben gene duramıyorum uyanır uyanmaz tabiki sonuç yokGünaydın kızlarr 7-8-9 larda test yapsın da bgn de pozitifler görelim hamiş kalan diğer arkdaslarıda tebrik edeirm saglıkla tutunsunlar
Canlı daha net telefon kalitesinden düşüyor bata 1 hafta var ilk idrarla yapmadım oruçluyum da sıvı tüketimi yapmadım, daha önce bir düşüğüm ve kistim var o yüzden emin olamadım sizlere sormak istedimBen silik bi çizgi gördüm kuzum inşallah vardır bat ne zamandı
umarııımm netleşir ilerleyen zamanlar da, sizce kan tahlilinde çıkar mı?silik çizgi görüyorum
Üzülme kuzum bir kez düşük oldu diye benimde bir düştüğüm oldu anlarım bilirim o duyguyu yine olacak değil ben görüyorum yani çizgiyi sen yarın bi kan ver hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın bize de haber ver moral çok önemliCanlı daha net telefon kalitesinden düşüyor bata 1 hafta var ilk idrarla yapmadım oruçluyum da sıvı tüketimi yapmadım, daha önce bir düşüğüm ve kistim var o yüzden emin olamadım sizlere sormak istedim
Görme İnshaAllahBu ay kırmızıları görürsem gelirim
Düşük değilde düşük yaptığım zaman çikolata kistimin olduğunu öğrendim o günden sonra doktora gitmek istemedim eşime de belli etmedim Allaha şükür oda konusunu hiç açmadı bana acaba sorun olur mu diye, bu konuları hep uzaktan okuyalardandım hiç yazacağım aklıma gelmezdi. Güzel dilekleriniz için teşekkürlerÜzülme kuzum bir kez düşük oldu diye benimde bir düştüğüm oldu anlarım bilirim o duyguyu yine olacak değil ben görüyorum yani çizgiyi sen yarın bi kan ver hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın bize de haber ver moral çok önemli
Amin keskeeGörme İnshaAllah
Silik bir çizgi var bende görebiliyorum
İnşallaah ilerleyen zamanlar da netleşirSilik bir çizgi var bende görebiliyorum
gayet net çizgi var canım hayırlı oolsuun bat ne zamandı
ben de ilk kez bu ay ovu ile deniyorum inşallah yakalarızzzİnşallah hepimizinde olur canım ilk ovulasyon ile takipli yapmam belki yumurtlamayı bilince tutturmuşuzdur
1 hafta var, bugün kan versem uygun olur mu çıkar mı kanda? Yoksa batı bekleyeyim mi?gayet net çizgi var canım hayırlı oolsuun bat ne zamandı
Çoğu bayanın ilk gebeliği düşükle sonuçlanabiliyormuş ve o kadar çok var ki Allahım istedikten sonra her şey olur kuzum kist falan da dinlemez sen dua et moralini de bozma Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah sen kan ver bakalım değer kaç çıkacakDüşük değilde düşük yaptığım zaman çikolata kistimin olduğunu öğrendim o günden sonra doktora gitmek istemedim eşime de belli etmedim Allaha şükür oda konusunu hiç açmadı bana acaba sorun olur mu diye, bu konuları hep uzaktan okuyalardandım hiç yazacağım aklıma gelmezdi. Güzel dilekleriniz için teşekkürler
İnşallah inşallah yumurtlama zamanını bilince insanda biraz daha umut oluyor tutsunlar artık minnaklarben de ilk kez bu ay ovu ile deniyorum inşallah yakalarızzz
Bizim genetik bu düşükler zaten annem ve ablamlarda da oldu ilk düşükleri. Son zamanlar da hep dualarımdaydı umarım Allah isteyen herkese nasip ederÇoğu bayanın ilk gebeliği düşükle sonuçlanabiliyormuş ve o kadar çok var ki Allahım istedikten sonra her şey olur kuzum kist falan da dinlemez sen dua et moralini de bozma Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah sen kan ver bakalım değer kaç çıkacak