- 13 Temmuz 2021
- 383
- 397
- 23
Amin canım. Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsinBizim genetik bu düşükler zaten annem ve ablamlarda da oldu ilk düşükleri. Son zamanlar da hep dualarımdaydı umarım Allah isteyen herkese nasip eder
bence bata kadar bekle derim canım kan için ama 2 gün önze kaset test yap koyulasmayı görelim1 hafta var, bugün kan versem uygun olur mu çıkar mı kanda? Yoksa batı bekleyeyim mi?
Sabırsızlar kervanındayım ben galiba test verdim yakındı bana hastane 1 saat sonra çıkacakmış bakalımbence bata kadar bekle derim canım kan için ama 2 gün önze kaset test yap koyulasmayı görelim
Yok vermedim. Ama ihtimal vermiyorum da regl belirtileri var çünkü. :)Regli görene kadar sabredelim canım inşallah vakitleri gelmiştirkan verdin mi?
Ooo bı bebiş daha el sallıyor bat ne zamandı
Erken gebelikte yapsana kuzum sanki var gibi geldi banaMerhaba kızlar bat 10 Nisan. Az önce Bi gebelik Bi ovulasyon testi yaptım bakar mısınız testlerime
Bata 1 hafta var ama belirtilerim yoğun olduğu için test yaptım, yarım saat önce de kan testi verdim sabırsızlıktanOoo bı bebiş daha el sallıyor bat ne zamandı
Kız batı söyle listeye eklicem hamiş olarakBata 1 hafta var ama belirtilerim yoğun olduğu için test yaptım, yarım saat önce de kan testi verdim sabırsızlıktan
Canım şimdi eşim aldı birazdan yapacam ama çok çok zor görebildim kendimi kandırmak da istemiyorumErken gebelikte yapsana kuzum sanki var gibi geldi bana
Yeni olusuyordur belki kasette çıktıysa erkende de çıkması lazım dur bakalım olmazsa kan verirsin akşamCanım şimdi eşim aldı birazdan yapacam ama çok çok zor görebildim kendimi kandırmak da istemiyorum
15 nisan büyük ihtimalleKız batı söyle listeye eklicem hamiş olaraksonrada Aralık topigine gel belirti yazmalı topik açmışlar
Yumurtlaman ne zamandi benimde bat 15 nisan15 nisan büyük ihtimalleprogramlar da 1-2 gün oynuyor çünkü
Bence birde erken gebelik testi yap canım var gibi duruyorMerhaba kızlar bat 10 Nisan. Az önce Bi gebelik Bi ovulasyon testi yaptım bakar mısınız testlerime
Ayy çok heyecanlı sonucu alır almaz yazSabırsızlar kervanındayım ben galiba test verdim yakındı bana hastane 1 saat sonra çıkacakmış bakalım
İnanın hiç bilmiyorum uygulamaya göre takip ettiğimde, 28mart-3nisan arası gözüküyordu uygulamaya göre de 16 nisan ama ben genelde 1 gün öncesinde oluyorum o yüzden 15 nisan diye bildirdimYumurtlaman ne zamandi benimde bat 15 nisan
Yazarım inşallahhAyy çok heyecanlı sonucu alır almaz yaz
Eğer oruçluysanız bence erken gebelik testini iftardan sonra sıvı tüketiminden sonra yapın bence daha net sonuç alınır naçizane fikrimCanım şimdi eşim aldı birazdan yapacam ama çok çok zor görebildim kendimi kandırmak da istemiyorum
Boşver uygulamayı sen artık bı hamişsin şimdi o programlar hamiş takibi yapsın15 nisan büyük ihtimalleprogramlar da 1-2 gün oynuyor çünkü
İnanın hiç bilmiyorum uygulamaya göre takip ettiğimde, 28mart-3nisan arası gözüküyordu uygulamaya göre de 16 nisan ama ben genelde 1 gün öncesinde oluyorum o yüzden 15 nisan diye bildirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?