Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte kastetdiğim buydu yani pik gibi ya bence gebelik olabilir test almaya gidin hemenLH testim bu regl olursam güncellerim
inşallah başarılı geçer. Duam sizinlekızlar pazartesi laparoskopik ameliyat olucam şansa duaya ihtiyacım var aklınıza gelirse yazımı görürseniz bi dua edin inş başarılı geçer
Canım hamile olabilme ihtimalin yüksekLH testim bu regl olursam güncellerim
Tnin cden daha koyu olması gerekiyorKizlar merhabalar bugun 15. Gun dongumun. Ilk kez ovu test kullandim. Biraz koyulaşma var pik midir. Degerlendirme yapsam mi yapmasam mi bilemedim bi fikir verir misiniZ
Bat ne zaman canımLH testim bu regl olursam güncellerim
Büyük ihtimalle hamilesinizLH testim bu regl olursam güncellerim
Pazar gününe kadar değerlendirin bence hadi hayırlı olsunKızlar bugün pik günüm. Dün gece 12den sonra değerlendirdik. Yani pik günü ilişki olmuş oluyor mu
Aynen canım bende öyle düşünüyorum hayırlısı RabbimdenPazar gününe kadar değerlendirin bence hadi hayırlı olsun
aynen canım bizde beklemedeyiz benim sol kasık ağrım var az az belimde ağrıyor inşallah tutmuştur bakalım bat 18 nisan epey sabırsızımohh şükür şimdide tutmasını bekleriz artık
Bizimle de paylassKızlar ağzınız bal yesin BAT 8 Nisan ; bugün.. darısı hepimizin başına İnşallah hamileyimdir yaa test alayım
Kuzum gebelik olma ihtimali çok yüksek kan ver istersenLH testim bu regl olursam güncellerim
Çatlama görene kadar devam canım degerlendirinKızlar bugün pik günüm. Dün gece 12den sonra değerlendirdik. Yani pik günü ilişki olmuş oluyor mu
Hemen al bence canım bize de haber ve hemenKızlar ağzınız bal yesin BAT 8 Nisan ; bugün.. darısı hepimizin başına İnşallah hamileyimdir yaa test alayım
Tamam canım teşekkür ederimÇatlama görene kadar devam canım degerlendirin
Bat 24 Nisan beni de ekleyebilir misin canım :)Çatlama görene kadar devam canım degerlendirin
Ümit vermek istemem ama bence hamilesiniz. İnşalllaaah yanılmamLH testim bu regl olursam güncellerim