- 26 Mayıs 2020
- 537
- 698
- 30
Days comfort canım testin adı. Çok hayalî bir gölge var o yüzden şimdilik negatif benim içinGözüküyor sanki hangi marka gebelik testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Days comfort canım testin adı. Çok hayalî bir gölge var o yüzden şimdilik negatif benim içinGözüküyor sanki hangi marka gebelik testi
Bence kan testi ver belki çok yenidir o yüzden hafif belliDays comfort canım testin adı. Çok hayalî bir gölge var o yüzden şimdilik negatif benim için
24-25 nisandı yumurtlama ama sonra ki günleri de değerlendirmiştim. Adet belirtim de yok hiç üç gündürYumurtala zamanını biliyor musun canım belki geç döllenmedir hayırlısı olsun inşallah
Benimde 7 gün var bata bende sabah yaptım ama negatifDays comfort canım testin adı. Çok hayalî bir gölge var o yüzden şimdilik negatif benim için
Catlamayla sayarsak 13 gün olmuş adet zaten 13-16 gün arasinda olur eger 3 gün içinde olmazsan testi tekrarla canım.24-25 nisandı yumurtlama ama sonra ki günleri de değerlendirmiştim. Adet belirtim de yok hiç üç gündür
Aa ben bayramı umutmuştum.. benim de ilk başlangız 4-5 mayıs oluyor tam bayram sonu, vardır bir formul heralde ya merak etme belki kontrol yapıyorlardır..O zaman benden 1 hafta sonra falanda den başlayacaksın tecrübelerimi anlatırım sana bizimkisi de tam bayram tatiline denk geliyor nasıl olacak o yumurta takip süreci bilmiyorum o yönden kafam karışık bayram tatilinde doktor çalışmıyordur diye düşünüyorum
Valla epey umutluydum aslında . Adet gecikince bakalım sabredeyim biraz dahaCatlamayla sayarsak 13 gün olmuş adet zaten 13-16 gün arasinda olur eger 3 gün içinde olmazsan testi tekrarla canım.
Gözüküyor canım istersen bı kan ver başında olabilirEki Görüntüle 3043546 kızlar adete 9 gün var erken gebelik testi yaptım ilişkiden beş gün sonra yapılabilir yazıyor ama erken davrandım galiba. Silik çizgi görüyorum sanki ama tabi görmek istediğim için de görmüş olabilirim. Bu kadar erken yapıp çift çizgi gören var mı erken gebelik testinde çok sabırsızım. iki testim daha var elimde kaç gün sonra yapayım sizce
Bir haftalığına şehir dışına çıkıyorum o yüzden şu sıralar veremem ama döndüğümde hemen vereceğim sizin bebiş de sağlıkla gelir inşallah tebrik ederimGözüküyor canım istersen bı kan ver başında olabilir
ay bu cok tehlikeli ya emin misin, kişisel bir tecrübem yok ama burda okadar cok konu okudum ki kürtaj sonrası rahmim inceldi, yapısıklık oldu vs..Kizlar dün Dr gittim çatlatma iğnesi verdi bakalım bu ay da olmazsa kürtaj yapalım bilgisayara reset atmak gibi düşün rahmini temizleyelim dedi on kadından üçu böyle gebe kalıyormuş siz de bunu yaşayan oldu mu yani kürtaj sonrası kısa sürede gebe kalan
Ben Ekim 2020 de doğum yaptım Alin bebeğim iki ay yaşadı kaybettik doğumdan sonra kanamalarim hiç azalmadı hem miktarı çoktu hem adet sıklığı arttı rahimde düzensizlikler var dedi parça da kalmış olabilir dedi birde kürtaj sırasında masaj yapacam rahmin çok az yukarda dedi bilemiyorum canım her yolu deniyorum tekrar gebelik için Şubat 2021 den beri olmuyorİlk kez duydum böyle bişey rahminde kist mi var neyi temizlicekmis
6 farklı doktora gittim canım hayırlısı olsun bakalımay bu cok tehlikeli ya emin misin, kişisel bir tecrübem yok ama burda okadar cok konu okudum ki kürtaj sonrası rahmim inceldi, yapısıklık oldu vs..
hiç de duymadım kürtaj sonrası kısa sürede gebe kalan. mutlaka farklı doktorlara görün canım
Benim fodega geldi bugün canım senin ürünler ne alemdeAhahah aynıyız resmen bende mfk man mfk women sipariş verdim geçen gün daha ses yok ne zaman gelir kim bilir
Çatlama olmuş kuzumgünaydın kızlar sat 30marttı ogünden bugüne ovülosyon testine başladım sizede atıyorum pik gördümmü görmedim mi ne oldu hiç birşey anlamadımkendimce pik gibi gördüğüm günleride değerlendirdim. Şuna bir el atın kızlar olmuşmu
Ayy dün hepsi geldi mfk man mfk women bide sirkesini söylemiştim bugünde doktordan geldim 21. Günümdeyim çatlamış sonunda sag tarafımda bir tane ben hiç beklemiodum bakalım tutarsa geç döllenme olucam bu arada sabah da eşimlw birlikte yuttuk ürünlerden başla hemenBenim fodega geldi bugün canım senin ürünler ne alemde
Teşekkür ederim canımBir haftalığına şehir dışına çıkıyorum o yüzden şu sıralar veremem ama döndüğümde hemen vereceğim sizin bebiş de sağlıkla gelir inşallah tebrik ederim
ohh şükür şimdide tutmasını bekleriz artıkÇatlama olmuş kuzum
8 Nisan çatlamış geç çatlamış ama olsun değerlendirin bugunudegünaydın kızlar sat 30marttı ogünden bugüne ovülosyon testine başladım sizede atıyorum pik gördümmü görmedim mi ne oldu hiç birşey anlamadımkendimce pik gibi gördüğüm günleride değerlendirdim. Şuna bir el atın kızlar olmuşmu
İyi canım benim çok şükür gözün aydın bende yarın başlayim dedim sabah alırım diyeAyy dün hepsi geldi mfk man mfk women bide sirkesini söylemiştim bugünde doktordan geldim 21. Günümdeyim çatlamış sonunda sag tarafımda bir tane ben hiç beklemiodum bakalım tutarsa geç döllenme olucam bu arada sabah da eşimlw birlikte yuttuk ürünlerden başla hemen