- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
- 43
Gayet iyiKızlar kan testim 53,45 çıktı bata 2 gün var nasıl sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet iyiKızlar kan testim 53,45 çıktı bata 2 gün var nasıl sizce
Gayet iyi
Tebriklerr Allah kucağına almayı nasip etsin" Anne ben geliyorum " dedi 18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
mükemmel sağlıkla tutunsun inşallahKızlar kan testim 53,45 çıktı bata 2 gün var nasıl sizce
İnşallah bol duamükemmel sağlıkla tutunsun inşallah
AA gerçekten mi canım çok sevindi." Anne ben geliyorum " dedi 18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Hayırlı olsun Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlere" Anne ben geliyorum " dedi 18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
11 Nisan
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Kız hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim" Anne ben geliyorum " dedi 18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Sağol canım. Ben çok takıyorum kafamaHayırlısı olsun kuzum belki stres yapıyorsunuzdur yumurtlama dönemi
Yiiaaa inanamıyorummm çok tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah topiğin sana uğur getirdi" Anne ben geliyorum " dedi 18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Yaaa cok sevindim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua at" Anne ben geliyorum " dedi 18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Gözünüz aydın sağlıkla hayırla gelsin bebiş inşallah darısı bizlere olsun kısa zamanda" Anne ben geliyorum " dedi 18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Bebeliler hadi bekliyoruz pür dikkatSimdi butun hamislerimiz ne zaman belirti basladi ne oldu ve ne zaman test yapti bize bir bir anlatsin nasiplenelim
Heyecandan bizi unuttularBebeliler hadi bekliyoruz pür dikkat
Resmen çayımı aldım mesajları okurken keyif yapıyorum hadi daaa heyecana ara verdiler dedimBebeliler hadi bekliyoruz pür dikkat
Aynen 5dk da bir girip bakiyorum Ay napsin onlarda heyecanli ese dosta haber veriyolardir. Bizlerede nasip olsun insallahResmen çayımı aldım mesajları okurken keyif yapıyorum hadi daaa heyecana ara verdiler dedim
" Anne ben geliyorum " dedi 18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Eee artık Aralık anneleri topigi sana yakışır bursalim sağlıkla ilerlesin inşallahArtık 2022 Aralık anneleri topiğini de sen açarsın tebrikler canım