- 13 Temmuz 2021
- 383
- 397
- 23
Evet canim henuz catlamamis siliklesmesi lazim t cizgisinin. Havuc tuketebilirsin 1 veya 2 tane catlamaya yardimci olurmus. Bugunude degerlendir yarinida
C çizgisi silik gibi çıkan kuzum4.ncusu 3ncuye göre bana biraz silik geldi çatlama olmuş geldi bence bugunude değerlendirin
Tebrikler" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Yaaaaaa çoook sevindim kuzummm topic açanlar birer birer hamile kalıyorrr ben regli olunca terk etmistim buraları bi bakayım dedimm seni gördümm sağlıcakla ilerlesin inşallahhhh" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Oy masallah gözünüz aydin saglikla büyüsün kucaginiza alin insallah" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Bebeğim maşallah ya" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Belirtileriniz nelerdi acaba" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Maşallah darısı hepimizin başına amiiinn" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Belirtilerin nelerdi bize biraz bilgi verir misin" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Yaaa çok güzel Bir haber. yapmışsın sonunda inşallah sağ salim kucağına alırsın canım benim bana da uğur getir inşallah" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Bugün 11. günKaç gün geçti iğnenin uzerinden
" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Artık 2022 Aralık anneleri topiğini de sen açarsın tebrikler canım" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
hayırlı olsun canım" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Cok sevindimmm hayirli ugurlu olsun saglikli gebelik saglikli dogum saglikli evlat diliyorum" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Yaaaaa çoookkk sevindimmmm" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Yaaa hayırlı olsun kuzum çok mutlu oldum topik uğurlu geldi" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?