Canım değerin 1.20 nin altinda negatif gözüküyor ondan adet olmuşsunEki Görüntüle 3039942 Arkadaşlar önceki tahlillerime bakarken buldum bunu doktor acilde serum takmadan önce gebelik var mı yok mu diye bakmak İçin yapmıştı. 5 gebelik değil miydi ama uygulamadan baktım ben ertesi gün regli olmuşum
Merhaba hayirli ramazanlar diliyorum bende varimBat tarihim 12 nisan ♥ Guzel haberlere olsun insallah
Beni 30 Nisana yazar mısın bi gidemedim
Hahahaha bendensin sende1 nisandı 27 Nisan oldu Nisan bırakmıyor
O zaman bende katılmak istiyorum bat 5 Nisan
Hepinizi ekledim hoşgeldinizTeşekkürler Ben de katılabilir miyim bat 11 nisan embriyo transferim yapıldı 30 martta sonuç bekliyorum
Sali günü kuzum bugün 14.ncu günüm ama ben 16.nci günde adet oluyorum genelde bekliyorum o yüzdenSen ne zaman test yapacaksın canımMavigrill
Benim daha çok var ya o yüzden herkes yapsın istiyorumSali günü kuzum bugün 14.ncu günüm ama ben 16.nci günde adet oluyorum genelde bekliyorum o yüzden
@maviigirlllTeşekkürler Ben de katılabilir miyim bat 11 nisan embriyo transferim yapıldı 30 martta sonuç bekliyorum
yumurtlamadan sonra kaçıncı gün?Sali günü kuzum bugün 14.ncu günüm ama ben 16.nci günde adet oluyorum genelde bekliyorum o yüzden
Yumurtlamadan sonra 14.ncu günüm kuzum ama ben 16.nci gün adet oluyorum o yüzden 2 gün daha beklicem adet belirtim var pek yapasim gelmiyor test@maviigirlll
yumurtlamadan sonra kaçıncı gün?
Regl.adetmi oluyorum acaba.ama yeni oldummkiKanamaniz nasil peki? Lekelenme mi yoksa regl kanamasi gibi mi?
Hayırlısı olsun inşallah canımYumurtlamadan sonra 14.ncu günüm kuzum ama ben 16.nci gün adet oluyorum o yüzden 2 gün daha beklicem adet belirtim var pek yapasim gelmiyor test
Amin canım çok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin
Test yaptırdın mi hiç gebelik testiRegl.adetmi oluyorum acaba.ama yeni oldummki
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Hoşgeldin canımMerhabalar benimde bat 10 ekleyebilir misiniz
Test yaptım 1 Nisan'da negatif çıktı ama bugün adet sancılarım başladı yani muhtemelen bu ay olmadı
2 gündür adetin geçmiş bebiş olmasın varsa elinde test yarın ilk idrarla yap bence yenidenTest yaptım 1 Nisan'da negatif çıktı ama bugün adet sancılarım başladı yani muhtemelen bu ay olmadı
Yok yok az önce ağrılar sonucunu verdi malesef bir sonraki ay denemeye devam2 gündür adetin geçmiş bebiş olmasın varsa elinde test yarın ilk idrarla yap bence yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?