Hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsinBenim de bat bugündü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsinBenim de bat bugündü
Merhaba bat nedir?
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
İkiside olabilir canım. Benim geçen ay adetime yakın yumurtlama gördüm hamilelik sanmıştım ama 2 kez yumurtlamışım. Bunda da hamileyken denedim adetimden falan da geçti zaten kopkoyu attım ya. Adet tarihine kadar testin varsa yap bence bakalım silinecek mi koyu devm ederse gebelik yüksek ihtimalMrb cnm ; ben ovu testi yapıyorum da. çift çizgi olunca 2.ci yumurtlama zamanı deniyor.? Bende de koyulaşma var ; 1-2 güne kırmızı olur diye düşünüyorum da. Reglime 6gün war. Sence hangisinin belirtisi.? :/
Kuzum girmedim valla 2 gündür ondan geç oldu
Beklenen adet tarihiMerhaba bat nedir?
Merhaba hayirli ramazanlar diliyorum bende varim Bat tarihim 12 nisan ♥ Guzel haberlere olsun insallah
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Hahahaha bendensin sende 1 nisandı 27 Nisan oldu Nisan bırakmıyorBeni 30 Nisana yazar mısın bi gidemedim
Sizin 1.20 den küçükzaten gösterilen 5 referans 5 değeriEki Görüntüle 3039942 Arkadaşlar önceki tahlillerime bakarken buldum bunu doktor acilde serum takmadan önce gebelik var mı yok mu diye bakmak İçin yapmıştı. 5 gebelik değil miydi ama uygulamadan baktım ben ertesi gün regli olmuşum
Kanamaniz nasil peki? Lekelenme mi yoksa regl kanamasi gibi mi?Cuma gunu kontrole gittim klomen kullanip o gun catlatma ignesi oldum.iki gun sonra yani pazar gece 3 de uyaninca kanama var.nedendir bilen varmi.cok korkuyorum
bat dediğiniz adet bitiş tarihimi ben şuan adetliyim 1 nısan başlangıçBat 14 Mart
bat beklenen adet tarihi demek suan son adet tarihiniz yani sat 1 nisan. Bir sonraki tahmini adet tarihinize bat denirbat dediğiniz adet bitiş tarihimi ben şuan adetliyim 1 nısan başlangıç
anladım teşekkürlerbat beklenen adet tarihi demek suan son adet tarihiniz yani sat 1 nisan. Bir sonraki tahmini adet tarihinize bat denir
O zaman bende katılmak istiyorum bat 5 NisanBeklenen adet tarihi
Test Yapsanız çıkar benceO zaman bende katılmak istiyorum bat 5 Nisan
Teşekkürler Ben de katılabilir miyim bat 11 nisan embriyo transferim yapıldı 30 martta sonuç bekliyorumBeklenen
Adet
Tarihi