Amiin canım inşallahAmin canım çok sağol darısı başına inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin canım inşallahAmin canım çok sağol darısı başına inşallah
Kürtaj olalı 2 ay oldu. Aslında ille de olsun diye bi acelem yok şuan bi iki ay daha bekleyebilirim ama korunmadıkta oyüzden bilemedim bu soğan işini :)Bilemedim canım psikolojikte olabilir daha önceki gebeliklerin de oldu mu böyle bişey
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar kan sonucum çıktı 188. İnşallah sağlıkla ilerler sağlıkla doğar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Anladım hayırlısı olsun canım rabbim gonlunuze göre nasip etsinKürtaj olalı 2 ay oldu. Aslında ille de olsun diye bi acelem yok şuan bi iki ay daha bekleyebilirim ama korunmadıkta oyüzden bilemedim bu soğan işini :)
Benim ilk gebeliğim di şubatta düşükle sonuçlandı canım onda sadece çok fazla gerginliğim vardı tek belirtim diyebilirim hatta :)
Hayırlı olsun canımKızlar kan sonucum çıktı 188. İnşallah sağlıkla ilerler sağlıkla doğar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Amin canım sağolasın cümlemize inşallahAnladım hayırlısı olsun canım rabbim gonlunuze göre nasip etsin
Amin çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallahHayırlı olsun canım
Bakıyor canımKızlar aile hekimi beta bakıyor mu hastaneye mi gitmek gerekiyor? Pandemi yüzünden bir değişiklik var mı artık bakmıyorlar gibi?
Bakıyorlar canım ama ertesi günü çıkıyor sonuç bide kanı sabah aliyorlarKızlar aile hekimi beta bakıyor mu hastaneye mi gitmek gerekiyor? Pandemi yüzünden bir değişiklik var mı artık bakmıyorlar gibi?
Bakıyor ama saat 10a kadarmış ona göre gidinKızlar aile hekimi beta bakıyor mu hastaneye mi gitmek gerekiyor? Pandemi yüzünden bir değişiklik var mı artık bakmıyorlar gibi?
Tamamdır hoşgeldin yenidenMübarek ayda güzel haberler gelmeye başladı ne güzel
Sağlıkla alın kucaginiza inşallah
Rabbim oruclarimizi kabul etsin ben daha tutamıyorum 2 gün sonra sanırım
Mavigrill canisi bat 26 Nisan düzenlermisn
Tamam canım teşekkürler vakti gelince sabahtan gideyim inşallah güzel haberler alırız biz de dua et aklına geldikçe hepimizeBakıyor ama saat 10a kadarmış ona göre gidin
İnşallah canım benim. Edicem hepinize ediyorum da. Buradaki dayanışma inanılmaz gerçekten. Tanımadığın insanlardan güzel dualar dilekler almak o kadar güzel ki hele ki şu süreçte çevrene ailene söyleyemiyorsun ama duaya da ihtiyacın var o nedenle iyi ki varsınızTamam canım teşekkürler vakti gelince sabahtan gideyim inşallah güzel haberler alırız biz de dua et aklına geldikçe hepimize
Sende iyiki varsın taze annişİnşallah canım benim. Edicem hepinize ediyorum da. Buradaki dayanışma inanılmaz gerçekten. Tanımadığın insanlardan güzel dualar dilekler almak o kadar güzel ki hele ki şu süreçte çevrene ailene söyleyemiyorsun ama duaya da ihtiyacın var o nedenle iyi ki varsınız