Ben 187.5 vurulmustum 10tane var
Diyarbakirdamisiniz bide ilaclara neden okadar fazla verdinizHepsi 5. Gün mü kaliteleri nasıl? Biz bahçeci Diyarbakır’da yaptırdık. Çalıştığım için İstanbul’a gidemedim. Bi de ücreti nedir tam olarak? Tuzlu demişsiniz. Biz 6.250 tüp bebeğe 2 bin kadar da ilaçlara verdik.
7.500 tup bebek 1.500transfer ertelendigi için vercegiz 1500dondurma ucreti 1200ilac siz dondurma ucreti vermedinizmi bizim dondurma 5sene olacak sizinki kac sene saklanacak
Diyarbakirdamisiniz bide ilaclara neden okadar fazla verdiniz
Canım nasıl ertelendiği için veriyosunuz işlem Yok ki yapılan anlamadım7.500 tup bebek 1.500transfer ertelendigi için vercegiz 1500dondurma ucreti 1200ilac siz dondurma ucreti vermedinizmi bizim dondurma 5sene olacak sizinki kac sene saklanacak
Benim doktor fazla ilaç yazdirmadi hatta gittiğimde ilacın dozunu kendi hesapliyodu yani eğitim hemsiresi bukadar iste başka merkezler yillik aliyo bu 1500 5yil sakliyoİlk erteleme onlara ait olduğu için para almadılar. İlaçları da en başta fazla fazla aldırdı elimde kaldı zaten bi kısmı yumurtalar fazla büyüyünce. Sonra dondurmaya embriyo kalır mı bilmiyorum. Kalırsa yıllık bi ücreti var ama ne kadar bilmiyorum.
İste zaten dedi normalde ertelendigi icin transfere kadar ayriyeten dondurma ucreti aliniyomus onu almicagiz dediler ama sorun sende olduğu icin mecbur transfer ucreti vericekmisimCanım nasıl ertelendiği için veriyosunuz işlem Yok ki yapılan anlamadım
Canım benim de pko görüntüsü var yumurtalıklarda hormonlarda ve adette sıkıntı yoktu o yüzden hiç haberim bile olmadı yani :) 15 yumurta toplandı ama 2 si 5. Güne geldi donduruldu ohss oldum çünkü ve transfer de 2 ay ertelendi bu ayın 8inde adet oldum ve transfer tedavisine başladık Allah’ın izniyle :) ilk denemem yaş 28 bi gebelik yaşadım daha önceMerhaba
Bende de pko var başarısız bi tedavi süreci geçirdim ne yazık ki. Bakalım sonuç ne olacak.
Doz ayarlaması iyi yapılamadı ve yumurtalar erkenden çatladı. 20 küsür yumurtadan 10 kadarı toplanabildi(diğerleri çatlamıştı) ve 8’i olgun çıktı. En son elimizde 1 tane 5. Gün 3 tane 3. Gün embriyosu kaldı ve donduruldu.(değerlerim transfere uygun değildi) Ben de estrofem kullanıyorum. Pzt. kontrol var bakalım transfer olacak mı bu ay.
Bu ilk süreci artık gözden çıkardım sayılır yazın Bülent tıraşa gitmeyi düşünüyorum. Sizin nasıl geçti tedaviniz? Kaç yumurta oluştu? Yaşınız? Tek sorun pko mu? Aklıma gelmeyen bir şey var mı bilmiyorum :) Cevap verirseniz çok sevinirim.
Benden istemediler canım rahim dinlendirme bende oldumİste zaten dedi normalde ertelendigi icin transfere kadar ayriyeten dondurma ucreti aliniyomus onu almicagiz dediler ama sorun sende olduğu icin mecbur transfer ucreti vericekmisim
Meekezden merkeze degisiyo heraldeBenden istemediler canım rahim dinlendirme bende oldum
Canım ben adet olmadan gittim iste hata yaptim orda sokturucuye basladim 13gun içinde adet oldum sonra ignelere basladim normal prosedür iste ben adet olmadan gittiğim için fazladan 2hafta kaldım batmana donmedim orda kaldım tedavi tamamlanana kadar zaten iste bi esim gidip geldi yol parasi yani ucak ucreti transfer icinde gittigimde toplamda 1.750 olacak ama sen gidersen eğer kalacak yerin varsa tek git sadece sperm icin esin bidefa gidip gelsin ..Ben ablamda kaliyodum hastane anlamlara diyarbakır batman arasi kadardiDiyarbakordayız. Siz İstanbul’a nasıl gidip geldiniz? Tüm süreç ne kadar sürdü transfere kadar hep İstanbul’da mıydınız yoksa bulunduğunuz şehirde bi doktora mı gittiniz?
Diyarbakordayız. Siz İstanbul’a nasıl gidip geldiniz? Tüm süreç ne kadar sürdü transfere kadar hep İstanbul’da mıydınız yoksa bulunduğunuz şehirde bi doktora mı gittiniz?
Hayirli olsun InsAllah darısı bAşımıza nerde tedavi oldunKızlar merhaba hayırlı günler bugün kan tahlili yaptırdım tekrar transferin 11. Günü bugün 1764.83 cikti. İkiz olabilir mi
İzmir tavmergen de doktorum salim şehirali çok iyi bi doktor kendisi çok başarılı burdan tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.Hayirli olsun InsAllah darısı bAşımıza nerde tedavi oldun
Ya normalde bahceci grubu çok başarılı sen neden kötü tecrübe yasadin benim basta encokk gitmek istedigim yer bahceciydiAnladım çok teşekkürler. İnşallah pozitif sonuçlar alırız :)
Üçüz bile olabilirİzmir tavmergen de doktorum salim şehirali çok iyi bi doktor kendisi çok başarılı burdan tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?