• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NISAN 2018 TÜP BEBEK TEDAVISINE BASLAYACAKLAR & DONDURULMUS TRANSFERI OLACAKLAR .

Kızlar bende 11 nisanda transfer yaptırdım acaba ne hissettiniz merak ediyorum?

Henüz birşey hissetmezdim canım. Kullanılan ilaçlar sebebiyle adet sancisi gibi ağrıların ve bel agrin olur. Elinden geldiğince dinleme kendini...
:KK45:Nasıl olcak o iş başarabilen varsa öğretsin :KK54: midem yanıyo sanırım progrstan yüzünden. Geçen sefer taze yapmıştım opu yüzünden sancım vardı ama bu sefer yok şükür ama bu seferde olmadı mı acep hissi :KK17:

:KK45:Nasıl olcak o iş başarabilen varsa öğretsin :KK54: midem yanıyo sanırım progrstan yüzünden. Geçen sefer taze yapmıştım opu yüzünden sancım vardı ama bu sefer yok şükür ama bu seferde olmadı mı acep hissi :KK17:
Fazla yalnız kalmamaya çalış. Kitap oku. El işi falan yap. Daha az dinliyorsun kendini ozaman.

Fazla yalnız kalmamaya çalış. Kitap oku. El işi falan yap. Daha az dinliyorsun kendini ozaman.
Sözünü dinledim tatlım bugün annemle akraba ziyaretine gittim gerçekten iyi hissediyorum şimdi yalnız kalmamak doğru seçim durdukça insan kuruyo :super:

Merhaba
Bende de pko var başarısız bi tedavi süreci geçirdim ne yazık ki. Bakalım sonuç ne olacak.
Doz ayarlaması iyi yapılamadı ve yumurtalar erkenden çatladı. 20 küsür yumurtadan 10 kadarı toplanabildi(diğerleri çatlamıştı) ve 8’i olgun çıktı. En son elimizde 1 tane 5. Gün 3 tane 3. Gün embriyosu kaldı ve donduruldu.(değerlerim transfere uygun değildi) Ben de estrofem kullanıyorum. Pzt. kontrol var bakalım transfer olacak mı bu ay.
Bu ilk süreci artık gözden çıkardım sayılır yazın Bülent tıraşa gitmeyi düşünüyorum. Sizin nasıl geçti tedaviniz? Kaç yumurta oluştu? Yaşınız? Tek sorun pko mu? Aklıma gelmeyen bir şey var mı bilmiyorum :) Cevap verirseniz çok sevinirim.
Canım geçmiş olsun aynı şeyin bir degisigini bana yaptılar ben sana demiştim özelden hatırlıyorsan üzüldüm senin için :(

İlk erteleme onlara ait olduğu için para almadılar. İlaçları da en başta fazla fazla aldırdı elimde kaldı zaten bi kısmı yumurtalar fazla büyüyünce. Sonra dondurmaya embriyo kalır mı bilmiyorum. Kalırsa yıllık bi ücreti var ama ne kadar bilmiyorum.
Canım transfer için cozdulukleeinde hepsinimi cozuyorlar

merhabalar yeni uye oldum acaba bana yardimci olabilirmisiniz belcikadan katiliyorum tup bebek tedafisine bas vurduk ilk denememiz negatif di 3 ay once suan 5 gun dondurulmus embriyo transfer edildi 9 gunumdeyim kanamam yok kasik agrilarim var baska hic bir belirtim yok nerdeyse hergun idrar testi yaptim hep nzgatif bugunde negatif cikti yarin saba 9 da kan testi yapcam korkuyorum kotu sonuclancak diye

merhabalar yeni uye oldum acaba bana yardimci olabilirmisiniz belcikadan katiliyorum tup bebek tedafisine bas vurduk ilk denememiz negatif di 3 ay once suan 5 gun dondurulmus embriyo transfer edildi 9 gunumdeyim kanamam yok kasik agrilarim var baska hic bir belirtim yok nerdeyse hergun idrar testi yaptim hep nzgatif bugunde negatif cikti yarin saba 9 da kan testi yapcam korkuyorum kotu sonuclancak diye
Tr
Rahat ol canım kan testi en güvenilir olanıdır.herseyin hayırlısı olsun.

Merhaba arkadaşlar. Ben de tavmergen hastanesinde yaptirdim. Doktorum ali kavas ti. Bugün transferimin 3. Günü. 2 dondurulmuş embriyo 3. Gün embriyosu koyuldu. Transferin 2. Gününden beri memelerde hassasiyet var ve sadece adet olacağım zaman olur bu şekilde. Inşallah bebislerim benimledir

Back