Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
NISAN 2018 TÜP BEBEK TEDAVISINE BASLAYACAKLAR & DONDURULMUS TRANSFERI OLACAKLAR .
- Konu Sahibi 1tupanne_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ocak 2018
- 47
- 32
- 3
- 42
Henüz birşey hissetmezdim canım. Kullanılan ilaçlar sebebiyle adet sancisi gibi ağrıların ve bel agrin olur. Elinden geldiğince dinleme kendini...Kızlar bende 11 nisanda transfer yaptırdım acaba ne hissettiniz merak ediyorum?
- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
- 133
Nasıl olcak o iş başarabilen varsa öğretsin midem yanıyo sanırım progrstan yüzünden. Geçen sefer taze yapmıştım opu yüzünden sancım vardı ama bu sefer yok şükür ama bu seferde olmadı mı acep hissiHenüz birşey hissetmezdim canım. Kullanılan ilaçlar sebebiyle adet sancisi gibi ağrıların ve bel agrin olur. Elinden geldiğince dinleme kendini...
- 22 Ocak 2018
- 47
- 32
- 3
- 42
Fazla yalnız kalmamaya çalış. Kitap oku. El işi falan yap. Daha az dinliyorsun kendini ozaman.Nasıl olcak o iş başarabilen varsa öğretsin midem yanıyo sanırım progrstan yüzünden. Geçen sefer taze yapmıştım opu yüzünden sancım vardı ama bu sefer yok şükür ama bu seferde olmadı mı acep hissi
- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
- 133
Sözünü dinledim tatlım bugün annemle akraba ziyaretine gittim gerçekten iyi hissediyorum şimdi yalnız kalmamak doğru seçim durdukça insan kuruyoFazla yalnız kalmamaya çalış. Kitap oku. El işi falan yap. Daha az dinliyorsun kendini ozaman.
- 22 Ocak 2018
- 47
- 32
- 3
- 42
sevindim canım iyi bak kendine.Sözünü dinledim tatlım bugün annemle akraba ziyaretine gittim gerçekten iyi hissediyorum şimdi yalnız kalmamak doğru seçim durdukça insan kuruyo
Canım geçmiş olsun aynı şeyin bir degisigini bana yaptılar ben sana demiştim özelden hatırlıyorsan üzüldüm senin içinMerhaba
Bende de pko var başarısız bi tedavi süreci geçirdim ne yazık ki. Bakalım sonuç ne olacak.
Doz ayarlaması iyi yapılamadı ve yumurtalar erkenden çatladı. 20 küsür yumurtadan 10 kadarı toplanabildi(diğerleri çatlamıştı) ve 8’i olgun çıktı. En son elimizde 1 tane 5. Gün 3 tane 3. Gün embriyosu kaldı ve donduruldu.(değerlerim transfere uygun değildi) Ben de estrofem kullanıyorum. Pzt. kontrol var bakalım transfer olacak mı bu ay.
Bu ilk süreci artık gözden çıkardım sayılır yazın Bülent tıraşa gitmeyi düşünüyorum. Sizin nasıl geçti tedaviniz? Kaç yumurta oluştu? Yaşınız? Tek sorun pko mu? Aklıma gelmeyen bir şey var mı bilmiyorum :) Cevap verirseniz çok sevinirim.
- 15 Şubat 2018
- 194
- 81
- 18
- 30
Canım transfer için cozdulukleeinde hepsinimi cozuyorlarİlk erteleme onlara ait olduğu için para almadılar. İlaçları da en başta fazla fazla aldırdı elimde kaldı zaten bi kısmı yumurtalar fazla büyüyünce. Sonra dondurmaya embriyo kalır mı bilmiyorum. Kalırsa yıllık bi ücreti var ama ne kadar bilmiyorum.
- 15 Şubat 2018
- 194
- 81
- 18
- 30
Durumun nasıl canimKızlar merhaba hayırlı günler bugün kan tahlili yaptırdım tekrar transferin 11. Günü bugün 1764.83 cikti. İkiz olabilir mi
Durumun nasıl canim
İyiyim şuan hiç birşey yok mide bulantısı v.s. çok az oluyor perşembe doktorum çağırdı kontrole gideceğim inşallah bebislerimi görürüm ikizler se bana hep ikiz gibi geliyor
- 15 Şubat 2018
- 194
- 81
- 18
- 30
InsAllah görürsün sen nerde tedavi oluyodunİyiyim şuan hiç birşey yok mide bulantısı v.s. çok az oluyor perşembe doktorum çağırdı kontrole gideceğim inşallah bebislerimi görürüm ikizler se bana hep ikiz gibi geliyor
- 15 Mart 2018
- 102
- 140
- 103
- 15 Şubat 2018
- 194
- 81
- 18
- 30
E ne diyelim coksukur Hayirli olsunKızlar 14.gün değerim 2691
- 22 Ocak 2018
- 47
- 32
- 3
- 42
Hayırlı olsun , güzel haberler alırsın canım insallahhayırlı olsun maşallahh
benim de 19 unda transferim var hayırlısıyla , şimdiden endişe telaş başladı.
- 22 Ocak 2018
- 47
- 32
- 3
- 42
Allah razı olsun canım.
E ne diyelim coksukur Hayirli olsun
merhabalar yeni uye oldum acaba bana yardimci olabilirmisiniz belcikadan katiliyorum tup bebek tedafisine bas vurduk ilk denememiz negatif di 3 ay once suan 5 gun dondurulmus embriyo transfer edildi 9 gunumdeyim kanamam yok kasik agrilarim var baska hic bir belirtim yok nerdeyse hergun idrar testi yaptim hep nzgatif bugunde negatif cikti yarin saba 9 da kan testi yapcam korkuyorum kotu sonuclancak diye
- 22 Ocak 2018
- 47
- 32
- 3
- 42
Trmerhabalar yeni uye oldum acaba bana yardimci olabilirmisiniz belcikadan katiliyorum tup bebek tedafisine bas vurduk ilk denememiz negatif di 3 ay once suan 5 gun dondurulmus embriyo transfer edildi 9 gunumdeyim kanamam yok kasik agrilarim var baska hic bir belirtim yok nerdeyse hergun idrar testi yaptim hep nzgatif bugunde negatif cikti yarin saba 9 da kan testi yapcam korkuyorum kotu sonuclancak diye
Rahat ol canım kan testi en güvenilir olanıdır.herseyin hayırlısı olsun.merhabalar yeni uye oldum acaba bana yardimci olabilirmisiniz belcikadan katiliyorum tup bebek tedafisine bas vurduk ilk denememiz negatif di 3 ay once suan 5 gun dondurulmus embriyo transfer edildi 9 gunumdeyim kanamam yok kasik agrilarim var baska hic bir belirtim yok nerdeyse hergun idrar testi yaptim hep nzgatif bugunde negatif cikti yarin saba 9 da kan testi yapcam korkuyorum kotu sonuclancak diye
- 31 Ağustos 2016
- 256
- 157
- 33
- 35
Merhaba arkadaşlar. Ben de tavmergen hastanesinde yaptirdim. Doktorum ali kavas ti. Bugün transferimin 3. Günü. 2 dondurulmuş embriyo 3. Gün embriyosu koyuldu. Transferin 2. Gününden beri memelerde hassasiyet var ve sadece adet olacağım zaman olur bu şekilde. Inşallah bebislerim benimledir
- 31 Ağustos 2016
- 256
- 157
- 33
- 35
Sizinle aynı gün transfer olmusuzhayırlı olsun maşallahh
benim de 19 unda transferim var hayırlısıyla , şimdiden endişe telaş başladı.