NISAN 2018 TÜP BEBEK TEDAVISINE BASLAYACAKLAR & DONDURULMUS TRANSFERI OLACAKLAR .

Bende uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum daha önce iki farklı klinikte tüp bebek denemesi oldu. İkisinde de negatif sonuç aldım Dondurulmuş embriyolarım vardı son gittiğim yerde. Tekrar denemek istedim. 12 mart tarihinde ilk muayeneye olduktan sonra ilaçlara ve yumurta takibine başladık Yumurta takibi sonrası embriyo transferi için gün verildi. 1 Nisan Pazar günü hem benim doğum günüm, hemde anne olmak için bir adım atmış olacaktım. Embriyo transferi yapıldıktan sonra 10 Nisanda yani bugün tahlil yaptırmamı istediler. 5 saat önce 3.denememde mutlu sona ulaştım. Tahlil sonucu beta hcg 193 çıktı. Perşembe günü tekrar tahlil yapacağım.
Uzun uzun yazdım umarım okurken sıkılmaz kimse. Rabbim evlat bekleyen herkesi sevindirsin. Hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımızada alırız.

Hayırlı olsun canım ne güzel yazmışsın bizlere umut oluyor böyle güzel sonuçları okumak . Tebrik ederim kat kat artar inşallah. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canım

Hayırlı olsun canım ne güzel yazmışsın bizlere umut oluyor böyle güzel sonuçları okumak . Tebrik ederim kat kat artar inşallah. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canım

Amin inşallah hepimiz aynı mutluluğu yaşarız. Her tedaviye başladığımız zaman eşimle 'Hayırlısı neyse o olsun' diyerek başladık. Ümidimizi hiç bir zaman yitirmedik. Elele omuz omuza bu günlere geldik. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

Maddi manevi zor bir süreç herkese sabır versin. Ne güzel birbirinize destek olmuşsunuz rabbim daim etsin cok onemli anlayis ve destek kimsenin emekleri bosa cikmasin

Massallah canım insallah artarak ilerler sımsıkı tutunur bebegin sana.

Öyle ağrıların olduğu söyleniyor. Sabırla beklemekten başka çaremiz yok maalesef. Inşallah sımsıkı tütünüyledir bebegin.

Kızlar pazartesi yaptırdığım beta hcg 65.25 çıktı bugün yaptırdığım beta hcg 283 çıktı ama lekelenme oldu.... progesteron 14.8 çıktı tahlili yapan doktor düşük tehlikesi olabilir progesteron düşük demiş benim kendi doktorum gayet iyi değerlerin korkma dedi bugün sadece proluton depat iğne yaptırdı ilaçlara aynı devam sizce nasıl sonuçlar çok korkuyorum

Korkma gayet iyi ilerliyor gibi duruyor.lekelenme yerleşme kanamasidir. Doktoruna güven.

Selam kızlar bende 25i gibi yani Allahin izniyle büyük ihtimalle dondurulmuş embriyo transferi olacam benim ilk deneme pko oldugum icin degerler yüksek cikti transfer ertelendi simdi rahim hazirligi kismindayim estrofem iciyorum siz nerede tedavi olduniz ben acibadem bulent trastayim

Canım bende 22 şubat da opu oldum bu ayın 9unda estofrem e başladım transfer için hayırlısıyla 27-28 gibi de benim olacak kaçıncı gün embriyosu seninki iki tane mi olacak

Merhaba
Bende de pko var başarısız bi tedavi süreci geçirdim ne yazık ki. Bakalım sonuç ne olacak.
Doz ayarlaması iyi yapılamadı ve yumurtalar erkenden çatladı. 20 küsür yumurtadan 10 kadarı toplanabildi(diğerleri çatlamıştı) ve 8’i olgun çıktı. En son elimizde 1 tane 5. Gün 3 tane 3. Gün embriyosu kaldı ve donduruldu.(değerlerim transfere uygun değildi) Ben de estrofem kullanıyorum. Pzt. kontrol var bakalım transfer olacak mı bu ay.
Bu ilk süreci artık gözden çıkardım sayılır yazın Bülent tıraşa gitmeyi düşünüyorum. Sizin nasıl geçti tedaviniz? Kaç yumurta oluştu? Yaşınız? Tek sorun pko mu? Aklıma gelmeyen bir şey var mı bilmiyorum :) Cevap verirseniz çok sevinirim.

Tedavi çok şükür iyi gecti yasim23 tek sorun pko esimde sorun yok şükür olsun acibadem maslak iyi bi merkez ilgileniliyor ama biraz tuzlu bizimde durum pek iyi değildi ama bidefa iyi biryere gitmek istedim atın 20sinde muayene olu cam InsAllah sonra transfer için gun verilecek

Çok şükür bende çok yumurta olusmustu sen kac milim vurulmustun igneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…