- 31 Ağustos 2016
- 256
- 157
- 33
- 35
merhaba kızlar.24 nisan da transfer yapıldı. Dün yani 5. gün test yaptım negatif çıktı. Daha 6 gün var. İlk denemem. 36 yaşındayım, erkek infertilitesi kaynaklı tüp bebek yaptırdık 2 yıldır gebelik oluşmayınca. 2 tane 8 hücreli taze embriyo trnsfer edildi, sizce tutar mı? Bugün kandıl, birbirimize dua edelim.
Merhaba arkadaşım. Benimde bugün transferimin 12. Günü. Ben de 6. Günü ne demeye test yatırdıysam.. neyse .. progesteron ve e2 testi için gittim girmişken kanda gebelik de yaptırayım çıkar dedim. 0.21 cıktı yani negatif!!depresyona girdim ağladım temizlik yaptım nasılsa yok diye.. bütün formları arastirdim 6. Günü negatif varmıdır diye ama bana umut olcak hiçbirşey bulamadim. Neyse 10. Günü sabahı idrar testim vardı hadi yapayım nasılsa yok dedim ve bir baktım ikinci çizgi silik bile değil net kadar göründü. Sonra kan tahlili için gittiğimde 162.8 cıktı. Boş yere sakin uzulme. Benim 3. 2 tane embriyo 8 hücreli dondurulmuş embriyo. Dün kandildi. Hepinize dua ettim. Siz de bana dua edin lütfen değerim düzenli artsın insallah. Boşu boşuna sakin uzulme. Peki progesteron ve e2 testi yaptırdın mi 6. Günü? Yatırdıysan bana yazar misin?