Evet hatırlamaz mıyımCanım geçmiş olsun aynı şeyin bir degisigini bana yaptılar ben sana demiştim özelden hatırlıyorsan üzüldüm senin için
Transfer oldu negatif düşünmek istemiyorum. Dua ediyorum sadece...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hatırlamaz mıyımCanım geçmiş olsun aynı şeyin bir degisigini bana yaptılar ben sana demiştim özelden hatırlıyorsan üzüldüm senin için
Canım transfer için cozdulukleeinde hepsinimi cozuyorlar
Hadi inşallah hayırlısı canım inşallah iyi olur peki açıklama yaparken ne dedi doktor neden dikkat etmemisEvet hatırlamaz mıyım
Transfer oldu negatif düşünmek istemiyorum. Dua ediyorum sadece...
Hadi inşallah hayırlısı canım inşallah iyi olur peki açıklama yaparken ne dedi doktor neden dikkat etmemis
Iyı düşün iyi olsun artık sona çok yakınsın hayırlısıyla inşallah progesteron u iğne şeklinde mi verdi yoksa jel miTüp bebek hastalarının %20’sine hiç embriyo veremiyoruz. Sizin 4 embriyonuz var ve bu başarısızlık değil dedi. Eşim de bu kadar olumsuz düşünürsen zaten olmaz diyo. Konuşturmuyo beni hiç doktoru savunuyo hep.
Iyı düşün iyi olsun artık sona çok yakınsın hayırlısıyla inşallah progesteron u iğne şeklinde mi verdi yoksa jel mi
Amin cok tesekkurler hepimix iyi haberler aliriz insallahHayırlı olsun , güzel haberler alırsın canım insallah
Hayirli olsun Benim 1 tane 5. Gun konuldu transferden Beri Ara Ara kasik agrim var boyle ince Sizi Gibi bi de istahim cok acik insallah bunlar guzel belirtilerdir:)Sizinle aynı gün transfer olmusuz
Hayirli olsun Benim 1 tane 5. Gun konuldu transferden Beri Ara Ara kasik agrim var boyle ince Sizi Gibi bi de istahim cok acik insallah bunlar guzel belirtilerdir:)
Sizde var mi belirti?
Benım de yüksek çıkmıştı transferim ertelendi sonra yine yüksek çıktı doktorum ıgne verdi bir sorsana doktoruna CanımArkadaş lar çok moralim bozuk transfer yapilmicak progesteron 2.küsür çıkmış 1.in altında olması lazımmış bu hormonu nasıl düşürebilirim luften yazın çok kötüyüm ya
Benim de yuksekti canim 1 ay bekledim kendiliginden dustu herhangi bir ilac kullanmadimArkadaş lar çok moralim bozuk transfer yapilmicak progesteron 2.küsür çıkmış 1.in altında olması lazımmış bu hormonu nasıl düşürebilirim luften yazın çok kötüyüm ya
Iğne düşürdü mu cnm..benim vaktim yok bidaha 4 5 aya zor gelirim ya Allah'ım stres yapmayın diyorum da nasıl olcak yaBenım de yüksek çıkmıştı transferim ertelendi sonra yine yüksek çıktı doktorum ıgne verdi bir sorsana doktoruna Canım
Evet düşürdü ondan sonra dondurulmuş ile transfer e başladımIğne düşürdü mu cnm..benim vaktim yok bidaha 4 5 aya zor gelirim ya Allah'ım stres yapmayın diyorum da nasıl olcak ya