• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NISAN 2018 TÜP BEBEK TEDAVISINE BASLAYACAKLAR & DONDURULMUS TRANSFERI OLACAKLAR .

Hadi inşallah hayırlısı canım inşallah iyi olur peki açıklama yaparken ne dedi doktor neden dikkat etmemis

Tüp bebek hastalarının %20’sine hiç embriyo veremiyoruz. Sizin 4 embriyonuz var ve bu başarısızlık değil dedi. Eşim de bu kadar olumsuz düşünürsen zaten olmaz diyo. Konuşturmuyo beni hiç doktoru savunuyo hep.

Tüp bebek hastalarının %20’sine hiç embriyo veremiyoruz. Sizin 4 embriyonuz var ve bu başarısızlık değil dedi. Eşim de bu kadar olumsuz düşünürsen zaten olmaz diyo. Konuşturmuyo beni hiç doktoru savunuyo hep.
Iyı düşün iyi olsun artık sona çok yakınsın hayırlısıyla inşallah progesteron u iğne şeklinde mi verdi yoksa jel mi

Cuma gunu transfer oldum.ben kizcelerim 4 gun embrysu varmi 4 gun.embrysu.kizlar insalah tutunur bebislermz ;)

Merhaba arkadaşlar elinde gonal f 450 olan varsa ilgileniyorum ltfn dönüş yapın....

Hayirli olsun Benim 1 tane 5. Gun konuldu transferden Beri Ara Ara kasik agrim var boyle ince Sizi Gibi bi de istahim cok acik insallah bunlar guzel belirtilerdir:)
Sizde var mi belirti?

Canım ben pek bisey hissetmiyorum sanki olmamış gibi geliyo kafam çok karışık. Transferin 2. Gününden beri göğüs ağrısı gittikçe artıyo sanki. Nadirren kasık demiyeyim de adet olacağım zaman biraz sizi oluyo o kadar. Inşallah bebislerimiz tutunmustir ve hiç bırakmazlar.

Peki arkadaşlar. Neler yaptınız. Nasıl geçirdiniz transferden sonra bikac gününüzü?

Arkadaş lar çok moralim bozuk transfer yapilmicak progesteron 2.küsür çıkmış 1.in altında olması lazımmış:( bu hormonu nasıl düşürebilirim luften yazın çok kötüyüm ya

Arkadaş lar çok moralim bozuk transfer yapilmicak progesteron 2.küsür çıkmış 1.in altında olması lazımmış:KK43: bu hormonu nasıl düşürebilirim luften yazın çok kötüyüm ya
Benım de yüksek çıkmıştı transferim ertelendi sonra yine yüksek çıktı doktorum ıgne verdi bir sorsana doktoruna Canım

Arkadaş lar çok moralim bozuk transfer yapilmicak progesteron 2.küsür çıkmış 1.in altında olması lazımmış:KK43: bu hormonu nasıl düşürebilirim luften yazın çok kötüyüm ya
Benim de yuksekti canim 1 ay bekledim kendiliginden dustu herhangi bir ilac kullanmadim

Benım de yüksek çıkmıştı transferim ertelendi sonra yine yüksek çıktı doktorum ıgne verdi bir sorsana doktoruna Canım
Iğne düşürdü mu cnm..benim vaktim yok bidaha 4 5 aya zor gelirim ya Allah'ım stres yapmayın diyorum da nasıl olcak ya

merhaba kızlar.24 nisan da transfer yapıldı. Dün yani 5. gün test yaptım negatif çıktı. Daha 6 gün var. İlk denemem. 36 yaşındayım, erkek infertilitesi kaynaklı tüp bebek yaptırdık 2 yıldır gebelik oluşmayınca. 2 tane 8 hücreli taze embriyo trnsfer edildi, sizce tutar mı? Bugün kandıl, birbirimize dua edelim.

Back