NISAN 2018 TÜP BEBEK TEDAVISINE BASLAYACAKLAR & DONDURULMUS TRANSFERI OLACAKLAR .

Kızlar bende 11 nisanda transfer yaptırdım acaba ne hissettiniz merak ediyorum?

Henüz birşey hissetmezdim canım. Kullanılan ilaçlar sebebiyle adet sancisi gibi ağrıların ve bel agrin olur. Elinden geldiğince dinleme kendini...
Nasıl olcak o iş başarabilen varsa öğretsin midem yanıyo sanırım progrstan yüzünden. Geçen sefer taze yapmıştım opu yüzünden sancım vardı ama bu sefer yok şükür ama bu seferde olmadı mı acep hissi

Fazla yalnız kalmamaya çalış. Kitap oku. El işi falan yap. Daha az dinliyorsun kendini ozaman.

Fazla yalnız kalmamaya çalış. Kitap oku. El işi falan yap. Daha az dinliyorsun kendini ozaman.
Sözünü dinledim tatlım bugün annemle akraba ziyaretine gittim gerçekten iyi hissediyorum şimdi yalnız kalmamak doğru seçim durdukça insan kuruyo

Canım geçmiş olsun aynı şeyin bir degisigini bana yaptılar ben sana demiştim özelden hatırlıyorsan üzüldüm senin için

Canım transfer için cozdulukleeinde hepsinimi cozuyorlar

merhabalar yeni uye oldum acaba bana yardimci olabilirmisiniz belcikadan katiliyorum tup bebek tedafisine bas vurduk ilk denememiz negatif di 3 ay once suan 5 gun dondurulmus embriyo transfer edildi 9 gunumdeyim kanamam yok kasik agrilarim var baska hic bir belirtim yok nerdeyse hergun idrar testi yaptim hep nzgatif bugunde negatif cikti yarin saba 9 da kan testi yapcam korkuyorum kotu sonuclancak diye

Tr
Rahat ol canım kan testi en güvenilir olanıdır.herseyin hayırlısı olsun.

Merhaba arkadaşlar. Ben de tavmergen hastanesinde yaptirdim. Doktorum ali kavas ti. Bugün transferimin 3. Günü. 2 dondurulmuş embriyo 3. Gün embriyosu koyuldu. Transferin 2. Gününden beri memelerde hassasiyet var ve sadece adet olacağım zaman olur bu şekilde. Inşallah bebislerim benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…