Kızlar ben çok kötüyüm
Bugün ninem yani dedemin annesi öldü.
Hali çok perişandı.95 yaşında vefat etti keşke düğünümü görseydi bunu çok istiyodu
8 evladı vardı.Ama hepsi hayırlı çıkmadı hele bi tanesi var şeytan yanında haltetmiş.Birde bi oğlu var onuda gelini doldurup duruyo nineme bakmasına izin vermiyo.Çocuklarından sadece dedem sahip çıktı.
Ninem 1 senedir yatağa mahkum du artık bi bebek gibiydi hiç bişiyini kendisi yapamıyodu.Yemeğini bile en ufak suyunu bile içemiyodu
Altına bez bağlanıyodu.1 göz evi vardı soğukta dibindeki oğlu bile gelmiyodu sobasını yakmaya...O soğukta tek başına kalıyodu.Dedem bakmaya kalktı kaç kez ama diğer çocukları miras elden gidecek korkusuyla buna izin vermedi.Bir süre sonra dedem daha fazla dayanamadı ve evine getirdi evinde bakılıyodu artık sıcak bi odada yanında soluk yoldaşları.Yemeklerini istediği zaman yiyo susadığında su içebiliyodu.Fakat ninem evini özlüyodu hep beni evime götürün diyodu.Son bi haftadır iyice saçmalamaya başladı ölmüş insanlardan yaşıyo gibi bahsediyodu.Beni evime götürün beni köyüme götürün diye ağlıyodu resmen.Dün sabah dedem evine götürdü ve öğleden sonra ağırlaşmış bugün de öldü
Çok çile çekti ninem çok bakımsız kaldı.O şeytan kadın da bunun en büyük sorumlusu.Annesini ken di annesini parayla bakmayı teklif etti bu kadar aşşağılık bi kadın.
Ninem çok mübarek bi günde öldü.Cuma namazından önce...
Yıkanırken babaannem yengem falan girdi yanına su döküldükçe yüzü nurlandı dediler beyaz eşarp başına bağlandığında çok yakıştı yüzü huzurluydu dediler.
Keşke ona daha yakın olabilseydim keşke daha fazla ziyaret edebilseydim..3 günü bi görüyodum bazen yolum düştüğündede uğruyodum ama keşke daha fazlası elimden gelebilseydi.....
CANIM NİNECİM BENİM MEKANIN CENNET OLSUN NUR İÇİNDE YAT İNŞ